Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2008


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2008. Wil je meer kerstkaarten zien klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij PictureTrail.

 
Dit formaat past in een langwerpige bankenvelop. De maat die ik heb aangehouden is 19,5 x 10,5 cm de witte kaart is zo'n 6 mm kleiner zowel in de lengte als de breedte. Het patroon is van Chrissie 632b en komt van de Gouden Naald dus niet uit een boekje of het HJ. Alles is geborduurd met Madeira, astro 2 voor de blaadjes, groen 1170 voor de waaiers en donkerrood Shinegaren voor de spandraden uit het 2e doosje garen van Chrissie. De afwerking, op de punten van de waaiers heb ik een rood kraaltje gezet, een plaatje van Eline Pellinkhof van oude knipvellen waar ik heel zuinig op ben enkel met 3d kit opgeplakt en twee smalle stroken rood van 5mm dat afval was toen ik de kaart op maat sneed uit het A4 karton en daarop in het midden een smal goud randje van een stickervel. 

 
Het patroon nr. 714 is van Chrissie van de club De Gouden Naald ik heb de sterretjes geborduurd met Shine garen dat in het nieuwe doosje van Chrissie zit, dit felrode had ik al eens een keer gekocht van Sulky en heeft nr. 8014 de kleuren zijn voor de waaiertjes Sulky 7027 en de gouden draad die de vorm van de ster aangeeft is Madeira 25. De afwerking heb ik hier gedaan met goudkleurige stickers en de grotere sterretjes zijn op rood holografisch papier geplakt. De kaart heeft door gebruik van garen en andere toevoegingen toch een glinster effect dat bij een kerstkaart hoort.

 
Al een jaar eerder geborduurd maar niet gebruikt omdat ik er geen leuk plaatje bij kon vinden. Het patroon is van Chrissie 389 Gebruikt garen, Chrissiegaren nr. 17 en voor de waaiertjes wisselend Madeira Metallic gold 6 en rood 315, geeft een leuk effect. Achter de geponste sterren in de hoeken heb ik holografisch papier geplakt en de rode strassteentjes zijn voor de bling bling. 
 

*klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.  
 


door naar Kerstkaarten 2009*
terug naar Kerstkaarten 2007*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
 terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*


terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog