Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

297.978 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2007


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2007. Wil je meer kerstkaarten zien klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij PictureTrail.

 
Het patroon is er een van Ann's paper art en afkomstig uit een Hobbydols boekje van haar. Het gebruikte garen is Chrissiegaren 12, Madeira groen 1032 en Gold 3, van de laatste 2 kleuren zijn de sterren geborduurd en daar heb ik een dubbele draad voor gebruikt. De ster is gesneden met de Cricut 1x kerstgroen karton voor de schaduw ster en 1x uit mooi glanskarton met een tekst deze zijn daarna op elkaar geplakt. De gebruikte cartridge is nummer 3
het plaatje is 3d opgewerkt.  


Het patroon is van Ann's paper art. Het gebruikte garen is Mettler 9851 en Madeira rood metallic 315. Dit model kaart past in een langwerpige bankenvelop.

 
Het patroon is van Chrissie© nummer 415 helaas niet terug te vinden in een boekje of Hobbyjournaal maar afkomstig van de Gouden Naald bij Clubs. Het garen dat is gebruikt is Sulky gemêleerd 7027 en rood 7054 en Madeira Gold 7. In de openingen onderaan de boog zijn rode strassteentjes geplakt, verder zijn de sterretjes geëmbost en gekleurd met chalk en heb ik er een paar beplakt met een open sterretje van een stickervel. De onderste hoeken zijn geponst.

*klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.


door naar Kerstkaarten 2008*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*

terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog