Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Mercidoosjes......


   
Deze Mercidoosjes heb ik gemaakt naar aanleiding van een berichtje dat ik las op het forum van Hobbyjournaal. Leuk idee voor kerst om mensen die je extra blij wilt maken bij hun kaart ook een doosje met een paar Merci reepjes cadeau te doen, of als bedankje zoals het derde doosje. Dit heb ik gemaakt voor iemand die onze stoep had geveegd na de hevige sneeuwval net voor Kerst 2010 terwijl wij een weekendje Parijs vierden.

Deze doosjes zijn gemaakt van kerstkaarten die ik vond bij Boekvoordeel 10 kaarten met 2 verschillende motieven. Ik heb van beide kaarten doosjes gemaakt en ze aan de binnenkant extra versierd met scrappapier bij Kruidvat en Action gekocht. Het derde doosje, het bedankje, daar heb ik aan de binnenkant een bedanktstempel, een paar ijssterren en sneeuwvlokjes gestempeld met Versamac, dan bestrooit met embossingpoeder en dat verhit met de heattool. In het fotoalbum staan nog andere doosjes die versierd zijn met o.a. scrappapier en Creatable mallen LR0135 de ijspegels en LR0134 de sterrenrand. De buitenkant bij deze doosjes is hetzelfde vanwege de kaarten maar de binnenkant is bij ieder doosje anders gedaan. Je kunt ze natuurlijk ook van bv. tweezijdig scrappapier maken in het juiste formaat of van gewoon cardstock en dit weer versieren met scrappapier of bv. een leuk stempel of bloemen.

Wil je de andere doosjes ook bekijken klik dan naar het fotoalbum* of op een van de foto's dan kom je in het fotoalbum terecht op de juiste bladzijde. In dit album vind je ook kaartjes om bij een boeket bloemen of een cadeautje te doen. Heel eenvoudig om zelf te maken voor die extra touch bij je bosje bloemen. Maar er staan ook labels, cadeau enveloppen en zelfs een boekenlegger. Allemaal dingen dus dat geen echte kaart is maar er wel bij hoort en leuk is om zelf te maken. 

Wil je de doosjes ook proberen te maken klik dan op de link van dit blog
Sylvia's Kaartenpret* Je scrolt dan naar het blogarchief en je klikt daar op oktober 2010. Daar vind je de uitleg en de mal voor het doosje. De maten kloppen en heel leuk om te maken niet alleen voor kerst maar ook voor andere gelegenheden een bedankje bijvoorbeeld of voor een tractatie of bedenk het zelf maar mogelijkheden ten over.


terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog