Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Chrissiegaren = Mettlergaren


Als je vaak borduurt met het garen van Chrissie, raken op een gegeven moment je veel gebruikte kleurtjes op. Dat dit garen ook te verkrijgen is op klosjes van het merk Mettler wisten jullie waarschijnlijk al. Maar welk nummer Chrissiegaren is nu het kleurnummer van Mettler. Maar deze tabel is ook heel handig om te hebben als je een patroon wilt borduren met de kleurnummers erbij van het Chrissiegaren en jij hebt het garen in die kleuren van Mettler. Welk nummer Mettlergaren is nu ook alweer het nummer van het Chrissiegaren.

Hieronder een handige tabel van alle kleurtjes uit de eerste serie met de kleuren van het Mettlergaren er achter, het garen uit de tweede serie is voorzover ik weet niet verkrijgbaar op klosjes, maar wat niet is kan nog komen. 
 

 
*Klik op de afbeelding om het Wordbestand te downloaden.
 
Deze superhandige tabel is gemaakt door Tinneke Brouwer. Deze tabel is te downloaden op bestanden delen. Wil je de hele tabel, klik dan op de foto dan kom je uit in de juiste map op dat stukje van mijn site. Het is de eerste download die je ziet staan. Heb je de tabel gedownload laat het dan even weten met een berichtje in het gastenboek* dat zou ik heel erg leuk vinden. 

*Klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen


                                                                          naar de startpagina*
 

Omhoog