Shurgard Nederland BV

AMSTERDAM
Shurgard werd in 1970 opgericht in de Amerikaanse staat Washington. Het bood aan particulieren en bedrijven extra ruimte in kleine opslagplaatsen om er hun overtollige bezittingen op te bergen. In 1992 werd Shurgard een van de pioniers van het concept 'self storage' in Europa. Later, in 1995, opende het zijn eerste Europese vestiging in Brussel. Sindsdien heeft Shurgard met succes het begrip self storage bij klanten in heel Europa bekend- en vertrouwd gemaakt. Ondertussen biedt Shurgard in Europa een steeds groter wordende klantenkring al meer dan 900.000 m2 opslagruimte te huur aan.

Sinds augustus 2006 werkt Shurgard samen met Public Storage, de grootste eigenaar en exploitant van opslagmogelijkheden voor self storage ter wereld, dat ruim 1 miljoen klanten in meer dan 2000 vestigingen met opslagruimte in de Verenigde Staten telt.

Alle vestigingen van Shurgard worden bemand door klantgerichte professionele medewerkers die een perfecte klantenservice willen aanbieden. De kernwaarden van Shurgard – service, veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en netheid – worden zowel door de Europese als door de Amerikaanse klanten op prijs gesteld.