Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

We maken mensen en bedrijven succesvoller
Werk is een belangrijk onderdeel van wie we als mens zijn. Het verrichten van betekenisvol werk is een bepalende factor voor geluk. Werken geeft mensen behalve inkomen en zekerheid ook identiteit, (zelf)respect en sociale waardering. Bij Tempo-Team doen we er alles aan om zoveel mogelijk mensen op basis van hun talent aan het werk te helpen en mensen daarbij te laten groeien in hun professionele ontwikkeling. Ook bij het zoeken naar een vaste baan. We dragen bij aan de modernisering en flexibilisering van de arbeidsmarkt. We zitten in de haarvaten van de economie, staan midden in de maatschappij, local for local. We ontwikkelen onszelf, onze opdrachtgevers en onze werkenden continu. We worden door onze opdrachtgevers geroemd om onze inzichten waarmee organisaties betere resultaten halen. Wij doen meer. Dat is onze mentaliteit. We hebben hiertoe alles in huis. Onze kracht zit vooral in ons sterk team en ons geloof in digitaal én persoonlijk. Onze missie, onze bestaansreden, is dan ook dat we mensen en organisaties succesvoller maken.
Ons werk is samenwerken. Tempo-Team is een doener en helpt waar nodig. We zitten al een halve eeuw in het hele land verspreid en dat heeft heel veel voordelen. Voor bedrijven én werknemers.

Tempo-Team voordelen voor bedrijven:
Landelijk én lokaal. Met 260 vestigingen in het hele land weet Tempo-Team precies wat en wie waar nodig zijn. Ons kent ons heeft zeker zijn voordelen. Onze 1.350 eigen medewerkers hebben dagelijks 28.000 flexwerkers aan het werk. Wij hebben dus altijd de juiste mensen voorhanden. Wij zijn net zo ondernemend als jij. We houden dus van praktische oplossingen. Geen woorden, maar daden! Al zo’n vijftig jaar ervaring. Tempo-Team weet inmiddels als geen ander hoe de hazen lopen in de flexwereld.

Tempo-Team voordelen voor flexwerkers:
Tempo-Team is er voor jou. En niet andersom. Wij hebben het beste met je voor en willen dat we gezamenlijk ook het beste uit jou halen. Wij helpen je groeien. Hoe? Kijk maar mee.

Wij bieden:
Wisselende banen bij grote en bekende bedrijven;
Werk voor starters en ervaren medewerkers op ieder opleidingsniveau;
Jij maakt de keuze. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Wij regelen het;
Een uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen. Voor ieder wat wils;
Persoonlijke begeleiding;
Een vooruitzicht. Mensen die via Tempo-Team werken ontwikkelen zich door de jaren heen en klimmen steeds hogerop.