Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Recruitment Agency HIFIX

HULST
  • Frans van Waesberghestr 59a, 4561 AC hulst
  • 0114-852784, 06-55247584
  • info@hifix.nl Stuur een e-mail
Uitzendbureau HIFIX is een full-service uitzendbureau die zich specialiseerd in de bemiddeling van personeel in en buiten Zeeuws-vlaanderen binnen verschillende sectoren.

We voorzien bedrijven niet alleen in de vakbekwame medewerkers op de traditionele werkvloer, maar bemiddelen voor bedrijven binnen de gehele bedrijfsorganisatie.

Door middel van persoonlijk contact en binding met werkgevers en werknemers streven wij terug naar eenvoud door middel van korte persoonlijke communicatielijnen die zich kenmerken door flexibiliteit. Dit is dé basis die ervoor moet zorgen dat HIFIX uiteindelijk niet alleen in Zeeland en West-Brabant, maar ook grensoverschrijdend meedenkt met de werkgevers en werknemers. Vervolgens stellen wij de wensen van de werkgever en werknemer centraal en maken wij de perfecte match richting arbeidsmarkt.

De kernwaarden waar uitzendbureau HIFIX zich op zal gaan richten zijn:
Werving & Selectie, Internationaal recruitment, Coaching, Detachering & Uitzenden.

Na de juiste match gevonden te hebben, zorgt het team van HIFIX ook voor after sales en begeleiding tijdens de werkzaamheden om zo boven op het proces te blijven en het persoonlijk contact zo goed mogelijk in stand te houden.
Werving & Selectie, Internationaal recruitment, Coaching, Detachering & Uitzenden.