Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

JACK & jONES rdw retail

GOES
  • goes
Meer dan een kwart eeuw geleden waren we van plan om de wereld te veroveren. Gewoon een stel jongens met onze eerste jeans collectie en een ongekende passie voor denim.

Vele jaren later zijn we nog steeds gewoon één van de jongens en draait het nog steeds alleen om jeans, maar we hebben ondertussen wel een aantal mensen aan ons team toegevoegd. En ja, we weten dat een man meer nodig heeft dan alleen een goede jeans om er goed uit te zien. Daarom hebben we een compleet aanbod van urban sportswear, casual klassiekers, mooie pakken en accessoires tot schoenen. Kortom, wat je ook nodig hebt, bij ons zit je goed.

We zijn meer dan alleen een merk. We zijn een brotherhood, een club, een community door denim verbonden. Het JACK & JONES universum is een drama free zone, gewoon lekker makkelijk winkelen. Goede jeans met een goede vibe. Dat is onze filosofie.
WEEKEND- VAKANTIEKRACHT JACK & JONES MIDDELBURG

Ben je sociaal en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken?  Houd je van kleding en mode en wil je wat bijverdienen in de weekenden en vakanties ?? 
Heb jij grote affiniteit met de modebranche en ben je op zoek naar een inspirerende werkplek waar collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken voorop staan?  

Dan zou jij zomaar die collega kunnen zijn waar wij naar op zoek zijn!!

Wij bieden je een werkomgeving waar jouw mening telt. Binnen onze groeiende organisatie bieden zich constant nieuwe kansen en mogelijkheden aan om jezelf te kunnen ontwikkelen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.  
Ben je geprikkeld door deze vacature? Aarzel dan niet en e-mail je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacature Jack & Jones Middelburg weekend-vakantiekracht naar:  eric.voogd@bestseller.com