Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DE NOOD VERHUUR is een actief, voortvarend en energiek verhuur bedrijf welke zich richt op de professionele verhuurmarkt aan bedrijf en particulier. Het is logisch dat u niet elke machine aanschaft die u nodig heeft om een klus te klaren.

Daarom verhuren wij aan particulieren en bedrijven ons materiaal wat goed onderhouden en up to date is. U kunt rekenen op een perfecte machine. Zo kunt u inschrijven voor werkzaamheden en deze uitvoeren met een of meerdere van onze machines die het beste past bij de omvang van het project. Door de centrale ligging van onze vestiging in Zeeland zijn wij in staat te allen tijde snel een passende machine te leveren. Onze ervaren verhuurmedewerkers helpen u graag een juiste oplossing te vinden voor alle werkzaamheden.

Al onze machines zijn eenvoudig te bedienen. Ook zonder ervaring. U krijgt van ons een uitgebreide instructie om zo de machines optimaal te kunnen gebruiken.


Indien u van plan bent om een nieuwe machine aan te schaffen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop. Uit de ruime keus van onze betrouwbare merken kunnen wij u altijd de juiste machine aanbieden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook voor technische vragen staan wij u te woord. U kunt ons binnen en buiten kantoortijden bellen.