Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaa

TERNEUZEN
Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders, gevestigd in Terneuzen en Tilburg, is u graag van dienst in de regio's Zeeland en Midden- en West Brabant. Onze kennis is gestoeld op ruim een halve eeuw ervaring. Wij staan voor ambtshandelingen van hoge kwaliteit, onafhankelijkheid bij de uitvoering van beslag- en executiemaatregelen, daadkracht, menselijkheid en betrouwbaarheid. Uitgangspunten in onze dienstverlening zijn transparantie en zorgvuldigheid. Daarbij realiseren wij ons dat wij het visitekaartje zijn van onze opdrachtgevers. Snelle en effici?nte dienstverlening, dat is wat u van Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders kunt verwachten.

Wij kennen de regio; niet alleen de gewoontes maar ook de bedrijven en de bewoners. Hiervan profiteren onze relaties dagelijks; wij bieden u de kortste weg naar de (gerechtelijke) incasso van uw vorderingen.

Aan Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders zijn de volgende gerechtsdeurwaarders verbonden:

- Arnold van Damme, gerechtsdeurwaarder;
- Pascal Jansen, gerechtsdeurwaarder.

De combinatie van functies binnen ons kantoor werkt in uw voordeel. Wij bieden immers niet alleen diensten op het gebied van incasso, juridisch advies en gerechtelijke procedures maar kunnen u, als openbaar ambtenaar, ook in het vervolgtraject bijstaan. Veel debiteuren weten dit en kiezen alleen daardoor al in een vroeg stadium voor een bevredigende oplossing voor beide partijen.