Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Op deze website vind je alle informatie over stress verminderen met mindfulness of om het zelfs helemaal te laten verdwijnen. Deze website is voor iedereen die te maken heeft met ongezonde stress. Te denken valt aan een burn-out, hartklachten en depressies.

Wij van geenstressinfo.nl weten ook hoe stressvol het leven kan zijn. Maar we weten ook ook hoe belangrijk het is om stress te verminderen. Daarom hebben we geenstressinfo.nl in het leven geroepen.

Op deze website zullen we hulp- en informatieproducten behandelen. Dit doen wij allemaal 100% onafhankelijk.

Stress verminderen met mindfulness
Met Mindfulness is het mogelijk om minder stress te ervaren. Hierdoor ga je minder piekeren en leer je jezelf bewust te worden van stressmomenten en hoe hier mee om te gaan. Want we doen bijna alles op de automatische piloot, te denken valt aan, huishouden doen, fietsen en werken. We zijn ons niet bewust van de dingen waardoor stress onbewust aanwezig kan zijn. Met mindfulness word je weer bewust van het hier en nu. Hierdoor zal je dus stress verminderen met mindfulness.

Reductie van stress is voor iedereen mogelijk, wanneer je weet waar je moet beginnen. Wanneer je bewuster omgaat met je eigen gedachten en handelingen wanneer je stress ervaart, kun je het probleem bij de wortel aanpakken.

Alles voor mensen die minder stress willen
Door deze website goed door te lezen, krijg je meer kennis van wat je kan verwachten van stress verminderen met mindfulness. En natuurlijk ook verschillende informatie over mindfulness, waarbij je het kunt inzetten en verschillende gratis oefeningen en tips omtrent mindfulness, maar ook yoga. In het menu of via de knoppen hieronder kun je navigeren naar onze mindfulness blog met artikelen en gratis tips.
ONLINE CURSUS: MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKSE LEVEN

IN 8 WEKEN VAN CHAOTISCH EN GESTRESST NAAR RUSTIG EN GELUKKIG