Van den Berg Chalet Totaal

BURGH HAAMSTEDE
Van den Berg Chalet Totaal BV is vernieuwend, maar ook vertrouwd. Met meer dan 45 jaar ervaring in de recreatie branche is Van den Berg Chalet Totaal een goede partner voor recreatie ondernemers en particulieren die willen genieten in stacaravan of chalet op recreatiepark in de Benelux.

STACARAVANS

Van den Berg Chalet Totaal is importeur van Delta Stacaravans & Chalets. Delta is gerenommeerd merk wat in het verleden zich al heeft bewezen met kwalitatief goede stacaravans en chalets voor een goede prijs. Met een keuze van ruim 10 modellen en 100 verschillende indelingen is er altijd een stacaravan die aan uw wensen voldoet.

Naast Delta Stacaravans & Chalet zijn we dealer van de stacaravan merken Victory, Carneby en Excellent.

CHALETS

In het Experience Center hebben we mooie chalets staan uit eigen fabriek en van Arcabo, Kraaikamp Chalets en PK Chalets. De chalets worden op maat en naar uw wensen gebouwd. U heeft een ruime keuze in materialen en kleuren voor zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde.
Maak een afspraak en ontwerp samen met ons uw eigen chalet.

EXPERIENCE CENTER

Dit alles en meer is te zien in het Chalet Totaal Experience Center. Het Experience Center is 10.000m2 overdekte showroom waar u in een comfortabele omgeving op uw gemak de stacaravans en chalet kan bezichtigen. Het Experience Center is het mekka voor de klant die op zoek is naar een stacaravan of chalet of ter vervanging van zijn huidige stacaravan of chalet.

U vindt in ons Experience Center niet alleen stacaravans en chalets, maar ook terrassen, opstappen, terrasoverkappingen, tuinhuizen, aircos, kachel, onderdelen en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft voor vaste recreatie.

Alles onder een daken, Top kwaliteit en Top merken! Altijd voor een eerlijke prijs, goede garantie en service!

U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ:

Van den Berg Chalet Totaal EXPERIENCE CENTER!
Burgh-Haamstede, Bouwmansweg 18 - 4328SN
Gilze-Rijen, Akkerstraat 32 - 5126PJ