Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Autorijschool Kijkuit

AXEL
De damesrijschool van Zeeuws-Vlaanderen

Autorijschool kijkuit is een rijschool met een missie namelijk, 100% les geven! Dit in zowel de praktijk als de theorie Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn streven is om iedere leerling op te leiden tot een zelfstandige, sociale weggebruiker. Die vlot, veilig en verkeersinzichtelijk rijdt.Ik stel mij graag aan je voor, mijn naam is Anita van de Velde

Aardig - Nadenkend - Inspirerend - Tactisch - Adequaat

Geboren in 1966,
(Getrouwd met Lucien, moeder van Reinhard en Diana. Trotse Oma van Jayciano & Finnley)

Ik heb ontdekt dat ik veel uitdagingen nodig heb en dat ik leer door het leven te ervaren. Ik heb een gevarieerde loopbaan voor mijzelf opgebouwd. Na vijf jaar oppasmoeder te zijn geweest heb ik bij Het Wapen van Axel acht jaar in de bediening gewerkt, lief en leed gedeeld met veel mensen. Na nog enkele jaren koeriersdienst door heel Nederland, Belgie en Duitsland voor Machinefabriek Jan van de Velde en nog enkele maanden met de taxi, het besluit genomen om al deze kennis en ervaring te bundelen en te starten met de rijschool. Steeds opnieuw wil ik mij uitgedaagd voelen om een nieuw deel van mijzelf te ontwikkelen. Ontmoetingen met andere mensen vind ik belangrijk.

In mijn leven heb ik ervaren dat het niet altijd mee zit en dat je van tegen de stroom in zwemmen sterker wordt. Leven vanuit het vertrouwen dat alles mag veranderen en dat ik daarin zelf de regie kan nemen, is mijn grootste drijfveer. Op deze wijze geef ik invulling aan mijn rijlessen, coachgesprekken en praktijkbegeleidingen.