Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het Zeeuwse Scheidingshuis

TERNEUZEN
Het Zeeuwse Scheidingshuis bestaat uit een team van specialisten op allerlei gebied (financieel, wonen, mentaal en juridisch). Zij willen mensen die een echtscheiding overwegen of die met een echtscheiding te maken hebben laagdrempelige hulp bieden. Dat kan op diverse gebieden zijn waar zij zich zelf vaak geen raad mee weten.

We kijken eerst samen of de relatie hersteld kan worden. Soms is een echtscheiding onvermijdelijk. Hier kan het Zeeuwse Scheidingshuis hulp bij bieden door middel van een relatietherapeut of een psycholoog. Maar er is bijvoorbeeld ook specifieke ondersteuning voor kinderen mogelijk. Vooral kinderen hebben het vaak erg moeilijk als de relatie van hun ouders onder druk staat of als een echtscheiding in gang is gezet.

De deelnemers aan Het Zeeuwse Scheidingshuis zijn allemaal dienstverleners die op dit kennisgebied zeer ervaren zijn. Wij helpen bijvoorbeeld op het gebied van relatietherapie, hulp voor kinderen, mediation, counseling, (budget)coaching of professional organizing.

Daarnaast zijn wij er voor u op financieel gebied (bijvoorbeeld hypotheekadvies en overige belangrijke financiële zaken en verzekeringen). Ook voor vragen over wonen, alimentatie, verdeling van de spullen of het opstellen van een ouderschapsplan kunt u terecht bij Het Zeeuwse Scheidingshuis. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk door te komen.