Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik vind het Eurovisie Songfestival niks aan

3.693 stemmen | Geplaatst op 9 mei 2024 | Website

Eens
91%
Oneens
9%

Reacties (45)

Chouffeke 5 weken geleden
Zoals het er staat, niks aan..
van tatenhove 5 weken geleden
Waardeloos amusement , kijk veel liever naar Pipi Langkous , als het dan toch uit Zweden moet komen.
Johan__ 5 weken geleden
Vuile tiefus bende. Als je bv kijkt naar de Ierse inzending, dan is dit opzettelijk provoceren. Wie en waarom bedenkt dit?
The Dutch 5 weken geleden
Een songfestival met 'zangers'(?) waar je gelukkig over een paar jaar nooit meer wat van gaat horen. Wat een aanfluiting allemaal.
Alles stroomt 5 weken geleden
Superfijn! Leuk amusement.
Alles stroomt 5 weken geleden
@ Johan, je kijkt dus wel ?
Johan__ 5 weken geleden
Nee, zag wat fotos op ad.nl
Johan__ 5 weken geleden
Ergens moet er een randdebiel zijn in een studio die denkt, wow, hier gaan we mee winnen. Wie stelt deze randdebiel aan?, en wat is de motivatie? Incompetentie of te kwadertrouw?
Alles stroomt 5 weken geleden
@johan je bent er maar druk mee.
Alles stroomt 5 weken geleden
Erg genoten!
marvi 5 weken geleden
Festival? Het is één grote freakshow. Heeft niets meer met zingen te maken.
Alles stroomt 5 weken geleden
@Marvi, dus je hebt ook zitten kijken?
marvi 5 weken geleden
@alles stroomt: nee de samenvatting via internet maakte genoeg duidelijk. Maar ieder zijn ding hoor.
Alles stroomt 5 weken geleden
@Marvi Het songfestival dat ik gisteren heb zitten kijken ( en van heb genoten) zat vol met kwalitatief super goede zangers en zangeressen. Songfestival heeft alles met zang te maken.
Uisge 5 weken geleden
"Ik vind het Eurovisie Songfestival niks aan" Schrijft Klukkluk deze kromme zinnen?
marvi 5 weken geleden
@Alles stroomt: Heel fijn voor jou dat je hebt genoten. Gaat mijn ding simpelweg niet worden. De (freak)show eromheen is belangrijker geworden dan daadwerkelijk zingen naar mijn mening. Gelukkig is er heel veel muziek en zang in de wereld en voor ieder ook vast wat wils. (Voor mij wel in ieder geval :))
Peritum ? 5 weken geleden
Helaas heeft het songfestival niets meer met zingen te maken. ( harmonieuze muzikale klanken met de stem ten gehore brengen voor luisteraars) Dus nee ik vind er niets aan.
Peter D? 5 weken geleden
@Uisge, zal wel AI zijn. Verder is er gelukkig genoeg te kiezen, heb genoten van Madonna in Copacabana.
Mieppio 5 weken geleden
Je kunt het beter Eurovisie Halve zolen festival noemen. Je zou je kapot schamen als je die debiel van een kleine ziet en hoort janken op dat podium met dat blauwe apen pakje aan met die ontplofte schouders. Het is niet om aan te horen. Het is gewoon een rariteiten poppenkast wat je ziet en hoort. Weg met dat festival er is geen flikker aan.
Rippertje 5 weken geleden
Als je een homovile Hindoestaanse joodse neger met een kettingzaag bent dan win je wel. Zielige mensen met geen enkele muzikale kennis en grote geld verspilling hoop dat die mafkees niet wint want dan zitten wij er weer mee (NPO)
Howy Cues 5 weken geleden
Eens. Ik hou van 't genre Waylon/Ilse DeLange of Abba. Het Eurovisie Songfestival is mij te veel 'act' en te weinig 'song' geworden. Commercieel gezien behoren de 'jongeren' tot het topsegment. Via 'eigentijdse' marketing wordt het jonge publiek op hun wenken bediend. Daarentegen is het marktsegment 'oudjes-die-niet-met-de-tijd-meegaan' bijzaak geworden.
Karel33 5 weken geleden
zag een stukje van die blauwe smurf, dacht dat ze hem onder stroom hadden gezet. walgelijke vertoning, wat dat met "zang" te maken heeft snap ik niet.
No summer this year 5 weken geleden
Net zo nep als ons een Europa. Hier ook alleen nog maar slecht spektakel en schreeuwers net als in Brussel bij de EU. Nexit en onmiddellijk stoppen met geld verspillen aan Europees songfestival en uitbreiding van Eu staten. Weg met die dictators en bureaucratie.
Karel33 5 weken geleden
No summer this year: nee--geen nexit, maar wel uit de politieke eu. weer baas in eigen land zonder brusselse bemoeienis.
B Tender 5 weken geleden
Nee, naar die door de media doorgedramde rotzooi kijk ik niet....Ik ben ook niet voor "Europa", heb ook al lang geen pappa meer, zit nog niet op m'n dood te wachten en ga veel liever voor de muziek (niet alles) van de latere jaren 50 tot en met de midden 70, waarin de vele op de markt gebrachte muziek een streling voor het oor waren, ipv dat achterlijk gezwam, met een nog achterlijke act, (die het dikwijls nog wint van de kakafonie van onvermogen dat ten gehore word gebracht tegenwoordig)....En ja....ik heb me (we hebben) ons heerlijk vermaakt gisterenavond !!....En hakken???? Die zet ik gewoon in het zand, bij het pierewaaien op het strand.......Ps. probeer Greenfield en Cook eens met het liedje" Only Lies", of met "I see the the rain again", van Marmelade...The Moody Blues, en noem maar op...........Prachtige muziekjaren!!!!!
B Tender 5 weken geleden
En.....bij het pierewaaien op het strand, kwam ik minder kwallen tegen, dan op TV..
Karel33 5 weken geleden
B tender: de kwallen op het strand waren nuttig....
Farmer. 5 weken geleden
Zojuist verneem ik dat onze afgevaardigde om zijn kennelijk schaamteloze gedrag voorlopig is geschorst.
B Tender 5 weken geleden
En....tenslotte....Het doden van > dan 33900 Palestijnen, waarvan 14000 kinderen in de Gaza, heeft niets te maken met zelfverdediging, maar is gewoon MOORD........(Oeps, daar gaat m'n laatste profiel, om te kunnen reageren waarschijnlijk.)
Farmer. 5 weken geleden
@B Tender. Ik vraag me af of het drama in Gaza had kunnen worden voorkomen als de gijzelaars gewoon vrij waren gelaten.
B Tender 5 weken geleden
@ Farmer, er is geen excuus voor het bruut vermoorden van meer dan 33900 mensen, waaronder 14000 onschuldige kinderen, die totaal niets met Hamas te maken hebben/ hadden...Het al jaren vernederen van de Palestijnen, door Israël, het constant laten voelen dat zij ondergeschikt zijn (het afhankelijk maken van voorzieningen, door het o,zo superieure ras). het landje pik op de Westelijke Jordaan oever en noem maar op. De Palestijnen zijn tot op heden ten dagen in o.a. Nederland nog stateloos en tot voor kort, nam onze heerlijke demissionaire minister zelfs hun asiel aanvraag niet eens in behandeling.......Verschoppelingen dus, al jaaaaren.........maar niettemin mensen, die zich willen ontworstelen aan hun huidige status en zeker niet vragen om vermoord te worden!!!!
Farmer. 5 weken geleden
@ B Tender. Natuurlijk is de oorlog in Gaza dramatisch met zoveel slachtoffers. En ja, inderdaad kan afgevraagd worden of het geweld wat Israël toepast wel proportioneel is. Maar we mogen ook het lot van de gijzelaars niet vergeten. Het landje pik op de westelijke Jordaanoever waar u op doelt, betreft Jordanië waar de Palestijnen aan hun lot werden overgelaten in een uithoek van het land. De Jordaanse overheid was hun liever kwijt dan rijk. Niemand bekommerde zich om het lot van dit volk, ook de omliggende landen niet en nog steeds niet. Dat blijkt wel uit de passieve houding van buurland Egypte. Een aparte Palestijnse staat zou de oplossing kunnen zijn waarbij het bestaansrecht van Israël wordt erkend, maar daar wringt helaas de schoen.
B Tender 5 weken geleden
@Farmer.....De grootste fout die er in het verleden is gemaakt is volgens mij, dat er na de WOII afspraken zijn gemaakt over het oprichten van de staat Israël (wellicht vanwege de holocaust, gepleegd door Duitsland).....En, misschien omdat de mn. Westerse (christelijke) wereld zich aangetrokken voelde, tot het "Gods uitverkoren volk" ....... Daarbij, was er kennelijk geen ruimte voor een eventuele Palestijnse (moslims) staat (bewoners die er ook al woonden)......Dat is een grote fout, die in het verleden is gemaakt......De Palestijnen zijn gewoon genegeerd en buiten spel gezet....Sindsdien hebben ze alleen maar geleden, van de toen genomen beslissing, met een extra schepje er boven op van Israël.....Tot op heden een grote fout, die onlangs is aangekaart bij de VN.....(die heerlijke miljoenen vretende organisatie, die niks voor elkaar krijgt, omdat er ondanks een meerderheid van stemmen, een (van 5 ) alles kan blokkeren, door een simpel Veto......Als dat nu eens anders was, als die mensen, nu eens als mensen zouden worden behandeld en de moordzucht van Israël eens aan banden zou worden gelegd, dan zou er veel leed voor de toekomst kunnen worden bespaard.....In 1982, is er ook al een bloedbad onder de Palestijnen aangericht door "Gods uitverkoren volk" en als er niets gebeurd.....zal er na deze huidige moordpartij, ongetwijfeld na verloop van tijd weer een nieuwe ontstaan.
B Tender 5 weken geleden
En ja.....het raakt ook dit song"festival"...
Karel33 5 weken geleden
beetje hypocriet: veel ophef over de gaza. en ja--dat is erg en niet goed. maar in de sudan is het nog erger, maar daar hoor je niets over.
B Tender 5 weken geleden
Wat let je ??
Farmer. 5 weken geleden
@ B Tender. In het jaar 70 en 135 na Christus hebben de Romeinen die destijds de streek hadden bezet, nadat eerder de Grieken onder leiding van Alexander de Grote het land hadden bezet, de laatste joodse opstand definitief neergeslagen. In 135 leidde dit tot de vlucht van duizenden joden naar de omringende landen, Europa en Noord Afrika. Keizer Hadrianus veranderde de naam van de streek Juda op de Romeinse kaarten in Syria-Palaestinia, een verwijzing naar de Griekse nomadenstam uit Kreta die zich ruwweg hadden gevestigd in het zuiden en zich zelf Filistijnen noemden. Nadien werd de streek bewoond door inwoners uit de omliggende landen die zich in de loop der jaren Palestijnen zijn gaan noemen. Na eeuwen van omzwervingen en op grond van een VN resolutie keerden vele joden terug en stichtten een eigen staat in een deel van het Engelse mandaat gebied Palestina. Meerdere oorlogen met de buurlanden hebben sindsdien over en weer plaatsgevonden waarbij beide partijen zich schuldig hebben gemaakt aan bloedbaden waarbij niet onvermeld mag worden dat zowel de PLO als Hamas zich schuldig hebben gemaakt aan terroristische acties buiten hun werkgebied. Het huidige conflict is dermate complex en ingewikkeld dat een keuze voor een partij moeilijk blijft en zeker niet bijdraagt aan een oplossing.
B Tender 5 weken geleden
Ach, waarom ga je niet nog verder terug in de geschiedenis.....De vlucht uit Egypte en 40 jaren ronddwalen in de woestijn.......Hoe je het draait of keert...Er is geen excuus, dat Israël, genocide pleegt in de Gaza, z'n expansie zucht in Gaza en de Westelijke Jordaan oever tot z'n prioriteit verheft............Voor de rest....Ik heb m'n zegje gezegd, dus daar zal men het voor vandaag het moeten doen.
C.J. de Loof 5 weken geleden
Mocht het schaamrood nog niet op kaken hebben gestaan als die idioot ging "zingen" dan toch hopelijk wel als hij gediskwalificeerd wordt..... dan is hij in ieder geval nog ergens eerste mee geworden.
Mieppio 5 weken geleden
Als je alles volgt kun je zien wat het song festival te weeg brengt, 1 hoop ellende maar dat kan ook niet anders.
Peritum ? 5 weken geleden
En de Joost mag niet meedoen vanwege bedreiging. Een hele geruststelling. Netherlands zero points, en gediskwalificeerd !
Peritum ? 5 weken geleden
Zoals voorspelt, Nederland verliest het songfestival!
Rippertje 5 weken geleden
Gelukkig ,nu nog helemaal opdoeken die freak show
No summer this year 5 weken geleden
Gisteren dit geachreven en? Net zo nep als ons een Europa. Hier ook alleen nog maar slecht spektakel en schreeuwers net als in Brussel bij de EU. Nexit en onmiddellijk stoppen met geld verspillen aan Europees songfestival en uitbreiding van Eu staten. Weg met die dictators en bureaucratie. Ga nog gelijk krijgen ook. De uitsluiten van klein toont ook hier weer dictatuur aan net als in Brussel.
B Tender 5 weken geleden
Ach,......de muziek gaat verder dan alleen het "songfestival"....Luister maar eens naar Steve Rowland & The family dogg en het nummer Sympathy.....
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.