Hoofdafbeelding

Zorg & Welzijn

Wij weten hoe waardevol een betrouwbare verbinding is

ZeelandNet verbindt een groot aantal zorginstellingen met elkaar in een uniek en ijzersterk provinciaal zorgnetwerk. Met elkaar maken we dat netwerk steeds sterker en weten we het steeds beter te benutten. Bijvoorbeeld door mensen met elkaar in verbinding te brengen via de ‘verbindt-ons’-websites. Of door videobellen mogelijk te maken tussen cliënten en hun ziekenhuis. Of door er voor te zorgen dat een cliënt gewoon zijn telefoonnummer en mailadres kan houden, ook binnen de zorginstelling.

 

Met dergelijke innovaties helpen we de zorg beheersbaar en betaalbaar te houden. Natuurlijk kunnen we dat alleen in samenwerking met onze klanten en hun cliënten. Zo testen we samen nieuwe toepassingen in de Zeeuwse Huiskamer. Wilt u weten wat ZeelandNet voor uw zorginstelling kan betekenen? Onze branchemanager gaat graag met u in gesprek.

Uw contactpersoon

Zorg & Welzijn / Dienstverlening

Ed de Vries

Diensten

Diensten voor Zorg & Welzijn

 1. Data

  Een moderne organisatie moet kunnen rekenen op feilloze datacommunicatie. ZeelandNet staat garant voor al uw betrouwbare en snelle verbindingen. 

  Meer informatie
 2. Telefonie

  Zoekt u een zakelijke telefonie oplossing voor meer dan 10 werkplekken of heeft u specifieke wensen? Denk bijvoorbeeld aan een keuzemenu, hardware (fax to e-mail), call center oplossingen, chat, online vergaderen. Ook voor groot zakelijk biedt DELTA vele oplossingen en mogelijkheden.

  Meer informatie
 3. Internet

  Een zeer hoge upstreamsnelheid, extreem betrouwbaar en perfect schaalbaar: ons glasvezelnetwerk is perfect geschikt voor grote organisaties. 

  Meer informatie

Oplossingen

Oplossingen voor Zorg & Welzijn

 1. Tabletcafés

  Nieuwe technologie maakt nieuwe diensten mogelijk. Ook op het gebied van zorg en welzijn. Daarom leren we senioren hoe een ‘tablet’ werkt. 

  Meer informatie
 2. Stichting ZIEN

  Een razendsnel glasvezelnetwerk dat alle scholen met elkaar verbindt, geld bespaart en toekomstproof is. In Zeeland bestaat dat! 

  Meer informatie

Daarom kiest u voor ZeelandNet

 • Beste provider van Nederland
 • Partner voor ondernemers
 • Beste service en netwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)