Hoofdafbeelding

Overheid

Omdat burgers een efficiënte overheid verwachten

Bij overheden in onze provincie is het Zeeuwse Overheids Netwerk (ZON) een begrip. Want het 4000 kilometer lange en goed vertakte glasvezelnetwerk is door ZeelandNet speciaal voor hen aangelegd. Logisch dat ze nu veelvuldig gebruik maken van dit snelle en betrouwbare netwerk. Niet alleen voor internet, maar ook voor data en in toenemende mate voor telefonie.

 

Het netwerk is bovendien klaar voor de toekomst. Het biedt ruim voldoende capaciteit om ook de komende decennia te voorzien in de groeiende vraag naar dataverkeer. Dat, en het steeds uitgebreidere pakket diensten dat ZeelandNet aanbiedt, maakt ZON de beste oplossing voor Zeeuwse overheidsinstellingen. Wilt u weten wat ZON voor uw organisatie kan betekenen? Onze branchemanager gaat graag met u in gesprek.

Uw contactpersoon

Onderwijs / Overheid

Nico van de Ketterij

Diensten

Diensten voor Overheid

 1. Data

  Een moderne organisatie moet kunnen rekenen op feilloze datacommunicatie. ZeelandNet staat garant voor al uw betrouwbare en snelle verbindingen. 

  Meer informatie
 2. Telefonie

  Zoekt u een zakelijke telefonie oplossing voor meer dan 10 werkplekken of heeft u specifieke wensen? Denk bijvoorbeeld aan een keuzemenu, hardware (fax to e-mail), call center oplossingen, chat, online vergaderen. Ook voor groot zakelijk biedt DELTA vele oplossingen en mogelijkheden.

  Meer informatie
 3. Internet

  Een zeer hoge upstreamsnelheid, extreem betrouwbaar en perfect schaalbaar: ons glasvezelnetwerk is perfect geschikt voor grote organisaties. 

  Meer informatie

Oplossingen

Oplossingen voor Overheid

 1. Tabletcafés

  Nieuwe technologie maakt nieuwe diensten mogelijk. Ook op het gebied van zorg en welzijn. Daarom leren we senioren hoe een ‘tablet’ werkt. 

  Meer informatie
 2. Stichting ZIEN

  Een razendsnel glasvezelnetwerk dat alle scholen met elkaar verbindt, geld bespaart en toekomstproof is. In Zeeland bestaat dat! 

  Meer informatie

Daarom kiest u voor ZeelandNet

 • Beste provider van Nederland
 • Partner voor ondernemers
 • Beste service en netwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)