Hoofdafbeelding

Onderwijs

Een razendsnel en veilig netwerk

Zo’n 200 Zeeuwse scholen kozen al voor het onderwijsnetwerk van ZeelandNet. Via dit snelle glasvezelnetwerk faciliteren we een uniek pakket aan diensten, speciaal toegesneden op het onderwijs. En die dienstverlening breiden we steeds verder uit.

 

Het onderwijsnetwerk biedt leerlingen de mogelijkheid om snel en veilig over internet te surfen. Maar ook dataverkeer en telefonie gaan via de glasvezels. Via de servers van ZeelandNet hebben leerlingen direct toegang tot elektronische leeromgevingen. Scholen verbinden al hun locaties probleemloos met elkaar en brengen hun servers onder bij ZeelandNet. Zo besparen ze op beheer en beveiliging. En steeds meer scholen ontdekken onze eindeloze mogelijkheden voor telefonie via glasvezel. Wilt u ook ontdekken wat het onderwijsnetwerk voor uw instelling te bieden heeft? Onze branchemanager gaat graag met u in gesprek.

Uw contactpersoon

Onderwijs / Overheid

Nico van de Ketterij

Diensten

Diensten voor Onderwijs

 1. Data

  Een moderne organisatie moet kunnen rekenen op feilloze datacommunicatie. ZeelandNet staat garant voor al uw betrouwbare en snelle verbindingen. 

  Meer informatie
 2. Telefonie

  Zoekt u een zakelijke telefonie oplossing voor meer dan 10 werkplekken of heeft u specifieke wensen? Denk bijvoorbeeld aan een keuzemenu, hardware (fax to e-mail), call center oplossingen, chat, online vergaderen. Ook voor groot zakelijk biedt DELTA vele oplossingen en mogelijkheden.

  Meer informatie
 3. Internet

  Een zeer hoge upstreamsnelheid, extreem betrouwbaar en perfect schaalbaar: ons glasvezelnetwerk is perfect geschikt voor grote organisaties. 

  Meer informatie

Oplossingen

Oplossingen voor Onderwijs

 1. Stichting ZIEN

  Een razendsnel glasvezelnetwerk dat alle scholen met elkaar verbindt, geld bespaart en toekomstproof is. In Zeeland bestaat dat! 

  Meer informatie

Daarom kiest u voor ZeelandNet

 • Beste provider van Nederland
 • Partner voor ondernemers
 • Beste service en netwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)