Hoofdafbeelding

Industrie

Efficiënte en flexibele oplossingen

Met volcontinue productieprocessen en een 24-uurs economie zijn betrouwbare en snelle verbindingen essentieel. Gelukkig kunt u rekenen op ZeelandNet, met servicelevels tot 99,95% en een storingsdienst die 24/7 klaar staat.

 

Via ons uitgebreide en supersnelle glasvezelnetwerk verbinden we u met internet en is ook dataverkeer bij ons in veilige handen. Bovendien is ons glasvezelnetwerk perfect geschikt voor telefonie. VoIP is betrouwbaar, kostenefficiënt, kraakhelder en makkelijk op- en af te schalen bij seizoensinvloeden of andere pieken in uw bedrijfsvoering. En ook handig: zo heeft u één aanspreekpunt voor internet, data én telefonie. Om de hoek. Wilt u weten wat ZeelandNet voor uw organisatie kan betekenen? Onze branchemanager gaat graag met u in gesprek

Uw contactpersoon

Industrie

Gilbert Tramper

Blog

Inspirerende verhalen uit uw branche

 1. Stilstaan is achteruitgang

Lees alle verhalen op ons Blog

Diensten

Diensten voor Industrie

 1. Data

  Een moderne organisatie moet kunnen rekenen op feilloze datacommunicatie. ZeelandNet staat garant voor al uw betrouwbare en snelle verbindingen. 

  Meer informatie
 2. Telefonie

  Zoekt u een zakelijke telefonie oplossing voor meer dan 10 werkplekken of heeft u specifieke wensen? Denk bijvoorbeeld aan een keuzemenu, hardware (fax to e-mail), call center oplossingen, chat, online vergaderen. Ook voor groot zakelijk biedt DELTA vele oplossingen en mogelijkheden.

  Meer informatie
 3. Internet

  Een zeer hoge upstreamsnelheid, extreem betrouwbaar en perfect schaalbaar: ons glasvezelnetwerk is perfect geschikt voor grote organisaties. 

  Meer informatie

Oplossingen

Oplossingen voor Industrie

 1. Roompot

  Vakantiegangers en hun internet zijn onafscheidelijk geworden, dankzij Facebook, Netflix en Instagram. Bij Roompot kunnen ze surfen zoals thuis.    

  Meer informatie
 2. Tabletcafés

  Nieuwe technologie maakt nieuwe diensten mogelijk. Ook op het gebied van zorg en welzijn. Daarom leren we senioren hoe een ‘tablet’ werkt. 

  Meer informatie
 3. Stichting ZIEN

  Een razendsnel glasvezelnetwerk dat alle scholen met elkaar verbindt, geld bespaart en toekomstproof is. In Zeeland bestaat dat! 

  Meer informatie

Daarom kiest u voor ZeelandNet

 • Beste provider van Nederland
 • Partner voor ondernemers
 • Beste service en netwerk
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)