Hoofdafbeelding

DELTA werkt samen met zorgaanbieders voor totaal zorgconcept

De decentralisatie van overheidstaken naar de gemeenten en de bezuinigingen op de zorgbudgetten hebben tot gevolg dat er steeds minder aanspraak gemaakt kan worden professionele zorg. Hierdoor wordt er een groter beroep gedaan op vrienden, familie, buren, mantelzorgers en vrijwilligers. Ook wordt er binnen de zorg anders gewerkt om zo meer efficiëntie te behalen, dit wordt onder andere gedaan door de inzet van ICT middelen om zo meer cliënten langer thuis te kunnen laten wonen.

 

Met deze ontwikkelingen in het achterhoofd is DELTA samen met een aantal zorgpartijen de afgelopen periode op zoek geweest naar de juiste middelen en partners om de zorg in Zeeland te kunnen helpen.

 

Cubigo is hier een goed voorbeeld van. Gebruik van deze oplossing maakt het mogelijk langer zelfstandig te blijven wonen. DELTA heeft, samen met de zorgaanbieder, een aanbod samengesteld waarin zijn cliënten totaal ontzorgd worden. Naast de traditionele Internet, televisie en telefonie producten bevat het aanbod ook de Cubigo oplossing, een deels gesubsidieerde tablet met beschermhoes en persoonlijke begeleiding bij de installatie en het gebruik en Digitale Buurtcafe's waar de cliënten maandenlang hulp krijgen en vragen kunnen stellen.

 

De keuze voor Cubigo is op 29 april 2015 bekrachtigd door het tekenen van een partnership tussen Cubigo en DELTA. Met deze partnership hebben we de gezamenlijke ambitie om de senioren in Zeeland een nóg comfortabeler leven te bieden. Daarnaast zijn Curamus, Cubigo en DELTA een overeenkomst aangegaan voor de realisatie van het DELTA Alles in één Zorgpakket inclusief Cubigo.

 

Terug naar overzicht

Deze pagina delen:

Daarom kiest u voor ZeelandNet

  • Beste provider van Nederland
  • Partner voor ondernemers
  • Beste service en netwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)