ZeelandNet

Weer

Zonnig en warm

vrijdag 6 mei - Vanmiddag wordt het warm lenteweer met maxima van 20-22 graden op de Wadden, 24 in de Randstad tot ruim 25 in de duinen in het westen en in Noord-Limburg. Het weerbeeld bestaat uit veel zon en slechts een beetje hoge bewolking. De wind is meest matig van kracht en waait uit het zuidoosten.

Vanavond blijft het nog lang aangenaam en uiteindelijk koelt het af naar 13 graden in het uiterste westen tot lokaal 9 in het binnenland.

Morgen wordt het zomers met 25 tot 27 graden. In de duinen van het westen van het land en boven de zandgronden in Noord-Brabant, Noord-Limburg en de Liemers zou het hier en daar zelfs 28 graden kunnen worden! Aan de Zeeuwse wateren en op de Wadden blijft het kwik achter met 22-24 graden, doordat de wind vanaf relatief koud zeewater waait. De zuidoostenwind is meest matig, 4 Bft.

Zondag en maandag blijft het vrij zonnig en warm. Er kan een enkele stapelwolk ontstaan, maar daar valt zeker geen regen uit. Met 24 tot 27 graden is het heerlijk weer om naar buiten te gaan. Wie verkoeling zoekt kan naar de Zeeuwse kust of naar de Wadden. Daar blijft de temperatuur met 21-23 graden achter. De oostenwind gaat aantrekken en wordt matig tot vrij krachtig.

Vanaf dinsdag wordt het wat minder warm en neemt de bewolking en kans op een regen- of onweersbui toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en op facebook.

vrij zonnig1123
vrij zonnig1122
vrij zonnig1122
vrij zonnig725
vrij zonnig1022
vrij zonnig825
vrij zonnig725

De mooiste Zeeuwse weerfoto's