ZeelandNet

Weer

Overwegend droog

maandag 25 mei - Vanochtend is er veel bewolking en in het zuidoosten valt eerst nog af en toe regen. Later in de ochtend en vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog. Af en toe is er ruimte voor de zon. Het wordt 13-14 graden in het noordwesten en 15-17 graden in het binnenland. De wind is noordwestelijk en overwegend matig, aan zee soms vrij krachtig.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden.

Morgen blijft het op een zeer lokaal buitje na droog. Het is wisselend bewolkt met zeker in de middag in de kustprovincies veel ruimte voor de zon. Het wordt circa 15 graden bij een meest matige noordwestenwind.

Woensdag draait de wind naar het westen en wordt het iets warmer. De maximumtemperatuur varieert van 15 graden in het noorden tot lokaal 18 in het zuiden. Er is een mix van wolken en zon en het blijft op de meeste plaatsen droog.

Donderdag wordt een regenachtige dag en ook vrijdag staan er buien op het programma.

Ook in het komende weekend houden we het niet droog. Wel is de kans vrij groot dat het vanaf het weekend significant warmer wordt met volgende week maxima van 20 graden of nog iets meer.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1315
vrij veel bewolking1215

De mooiste Zeeuwse weerfoto's