ZeelandNet

Weer

Zonnig nazomerweer

woensdag 3 september - Vanochtend is het plaatselijk mistig of nevelig. Na het oplossen van dit ochtendgrijs wordt het een zonnige ochtend.

Vanmiddag ontstaan enkele vriendelijke stapelwolken, maar de zon behoudt zijn belangrijke rol in het weerbeeld. Het waait matig uit het oosten en de temperatuur loopt op naar 20 tot 23 graden.

In de avond lossen de stapelwolken op en wordt het helder. In de vrij heldere nacht met een afnemende wind kan plaatselijk mist en nevel ontstaan. Het koelt af naar 14 graden aan zee en tot een graad of 11 in het binnenland.

Morgen wordt opnieuw een droge dag met daarbij veel zonneschijn. Het wordt iets warmer dan vandaag met temperaturen tussen 21 graden op de Wadden en een zomerse 25 in het zuidoosten. De oostenwind is daarbij zwak tot matig van kracht.

Op vrijdag daalt de luchtdruk en neemt de kans op een enkele bui toe. De zon wordt iets vaker naar de achtergrond verdreven, maar door de aanvoer van warme lucht loopt de temperatuur wel op naar 22 tot lokaal 26 graden. Daarbij houdt de zuiden- tot zuidoosten wind zich behoorlijk rustig.

In het weekend kunnen enkele buien voorkomen, waarbij zeker op zaterdag een klap onweer niet is uitgesloten. Toch blijft het ook op veel plaatsen droog met zonnige perioden. De temperatuur ligt zaterdag rond 24 graden en op zondag wordt het een graadje minder warm.

Volgende week wordt het waarschijnlijk weer droger en zonniger, maar een stuk minder warm.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij zonnig1522
vrij zonnig1522
vrij zonnig1522
vrij zonnig1323
vrij zonnig1423
licht bewolkt1223
vrij zonnig1323

De mooiste Zeeuwse weerfoto's