ZeelandNet

Weer

Zon, maar ook buien

donderdag 21 augustus - Vanmiddag ontwikkelen stapelwolken en neemt de kans op een bui toe. Ook blijft er regelmatig ruimte voor de zon en er zijn zeker plekken in het land waar het vanmiddag geheel droog blijft. Het wordt maximaal 19 graden bij een meest matige (zuid)westenwind.

Vanavond verdwijnen de buien en zijn er eerst opklaringen. In de nacht raakt het meer bewolkt en vooral in het westen en noorden kan wat regen vallen. De wind draait naar zuidwest tot zuid en neemt aan zee toe tot (vrij) krachtig. De minimumtemperatuur ligt rond 10 graden.

Morgen is het bewolkt met eerst in het westen regen en later in het hele land buien. Hierbij is ook onweer mogelijk. Het wordt circa 18 graden bij een matige, aan zee krachtige, zuidwestenwind.

Zaterdag is het behoorlijk buiig, al zijn er langs de westkust ook regelmatig zonnige perioden. Er staat een stevige westenwind en het is fris met maxima rond 17 graden.

Zondag komt in de noordelijke helft van het land nog een enkele bui tot ontwikkeling. In het zuiden is het droog met regelmatig zon. Het wordt 17 graden op de Wadden tot lokaal 20 in Limburg.

Maandag is de verwachting wat onzeker. Neerslaggebieden liggen in de buurt, maar met een beetje geluk verloopt de dag zo goed als droog. De dagen daarna verlopen buiig. Doordat de wind in de zuidhoek zit wordt het wel wat warmer met maxima rond of net boven de 20 gradengrens.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij zonnig1118
licht bewolkt1218
licht bewolkt1218
vrij veel bewolking819
licht bewolkt1019
licht bewolkt919
vrij veel bewolking819

De mooiste Zeeuwse weerfoto's