ZeelandNet

Weer

Tropische dagen

donderdag 2 juli - Vandaag is het warme en zonnige weer nog niet voorbij. In het westen komt deze dag wel wat sluierbewolking voor. De maximumtemperaturen liggen tussen 30 en 35 graden. In de middag kan een zeewindje in de kustgebieden voor verkoeling zorgen.

In de loop van de dag neemt vanuit het zuidwesten de kans op een onweersbui toe. Ook in de avond en nacht is er kans op onweer.

Vrijdag liggen de temperaturen iets lager, maar blijft het gewoon heet met maxima van 26 graden aan de kust en 29 tot 34 in het binnenland. De zon wordt vergezeld van wat meer bewolking en lokaal kan een onweersbui voorkomen.

Zaterdag wordt het bloedheet. Er worden temperaturen verwacht tussen 31 graden op Texel en 37 in Limburg. Al in de ochtend ligt de gevoelstemperatuur op de meeste plaatsen boven de 30 graden. Op het heetst van de dag en in de avond kunnen enkele onweders ontstaan.

Zondag zorgt een westenwind voor verkoeling. Toch is het met 24 tot 30 graden behoorlijk warm en bovendien schijnt de zon.

Ook volgende week liggen de maximumtemperaturen meestal onder de 30 graden. Echter met veel zon en slechts af en toe een lokale regen- of onweersbui blijft het zomer.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking2126
licht bewolkt2124
licht bewolkt2124
vrij zonnig2331
vrij veel bewolking2025
licht bewolkt2130
vrij zonnig2331

De mooiste Zeeuwse weerfoto's