ZeelandNet

Weer

Enkele buien

vrijdag 29 juli - Vanmiddag neemt de zuidwestenwind toe tot matig boven land en (vrij) krachtig aan zee. Er trekt een aantal buien over het land en daarbij is in het oosten een kleine kans op onweer. In het westen en zuiden komt ook af en toe de zon tevoorschijn. Het wordt, tussen de buien door, maximaal 22 graden.

vrij veel bewolking1621
bewolkt met lichte regen of motregen1620
bewolkt met lichte regen of motregen1620
vrij veel bewolking1522
vrij veel bewolking1621
vrij veel bewolking1522
vrij veel bewolking1522

Vanavond neemt vanuit het westen de bewolking weer toe en later in de avond en vannacht trekt een regengebied over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 15 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en komen er vooral in het zuiden en oosten buien voor. Het noorden en westen hebben meer zonneschijn, zeker in de middag. Het wordt ongeveer 21 graden en er staat een zwakke tot matige wind uit westelijke richtingen.

Zondag start op veel plekken droog, maar gedurende de dag leeft de buiigheid op. De meeste buien zijn voor het binnenland. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige, westenwind en het wordt 19 graden op de Wadden tot 22 in het zuidoosten.

Maandag en dinsdag lijken droge dagen te worden. Daarbij is het vrij zonnig en wordt het circa 21 graden.

Vanaf woensdag wordt het iets warmer, maar neemt ook de neerslagkans weer toe. Op een langere periode met stabiel en warm zomerweer hoeven we voorlopig nog niet te rekenen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's