ZeelandNet

Weer

Vooral in zuidoosten buien

dinsdag 7 juli - Vanavond is er vooral in het zuidoosten kans op enkele pittige regen- en onweersbuien, mogelijk een klap onweer. Vooral aan zee staat er een stevige zuidwestenwind. Ook vannacht blijft de wind stevig doorwaaien en hebben we te maken met een mix van wolken, opklaringen en enkele buien. De temperatuur zakt naar 14 graden.

Morgen wordt een buiige dag. Daarbij waait het stevig uit het westen tot zuidwesten en wordt het slechts 18 graden op de Wadden tot 20 in het zuiden van het land.

Donderdag start met enkele buien. In het zuidwesten wordt het al snel droog en de weersverbetering breidt zich in de middag over het hele land uit. Wel waait er een frisse noordwestenwind, waardoor het niet warmer wordt dan 17 graden aan zee en 20 graden in Limburg.

Vrijdag wordt een zonnige zomerdag zonder echte hitte. Met 19 graden op de Wadden tot lokaal 25 graden lijkt het sterk op het weer van gisteren.

Zaterdag is het weer volop zomer met veel zon en maxima tussen 23 en 28 graden. Zondag doet de temperatuur weer een klein stapje terug.

Volgende week hebben we waarschijnlijk redelijk Hollands zomerweer met regelmatig zon, soms een bui en maxima tussen 20 en 25 graden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking1623
vrij veel bewolking1722
vrij veel bewolking1722
bewolkt met lichte regen of motregen1126
vrij veel bewolking1523
bewolkt met lichte regen of motregen1225
bewolkt met lichte regen of motregen1126

De mooiste Zeeuwse weerfoto's