ZeelandNet

Weer

Herfstachtig in de lente

vrijdag 27 maart - Vanmiddag wordt het nagenoeg overal droog en breekt af en toe de bewolking om plaats te maken voor zonnigere momenten. De wind zwakt iets af en de temperatuur loopt langzaam op naar 8 graden in het noorden en tot 10 in het zuiden van het land.

Vanavond verdwijnt de laatste overgebleven bui en de nacht verloopt droog met brede opklaringen. De wind zwakt af en hier en daar kan gemakkelijk nevel en mist ontstaan. Aan zee koelt het af tot een graad of 2 en in het binnenland kan het een graadje vriezen.

Zaterdag in de ochtend neemt de bewolking snel toe en de rest van de dag verloopt ronduit grijs. Vanuit het zuidwesten gaat het op steeds meer plaatsen licht regenen en gedurende de dag sterkt de zuidwestenwind flink aan naar matig boven land en krachtig aan zee. De temperatuur loopt op naar 10 tot 11 graden.

Ook zondag wordt zeker geen fraaie lentedag. In de ochtend is het druilerig, maar al snel gaat het harder regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is zeker niet te missen en er kunnen zware windstoten voorkomen. Koud is het echter niet met maxima van een graad of 11.

Volgende week lijkt de kans op nachtvorst bekeken en liggen de middagtemperaturen meestal rond 10 graden. Daarbij kan het behoorlijk waaien en valt geregeld regen. Soms schijnt de zon, maar vaker is het bewolkt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij zonnig69
licht bewolkt69
licht bewolkt69
vrij veel bewolking510
vrij zonnig69
licht bewolkt310
vrij veel bewolking510

De mooiste Zeeuwse weerfoto's