ZeelandNet

Weer

Zonnige (na)zomerdag

dinsdag 30 augustus - Vanochtend vroeg komen plaatselijk mistbanken voor. De mist lost in de ochtend snel op en het wordt een vrij zonnige dag.

zonnig1623
zonnig1622
zonnig1622
vrij zonnig824
vrij zonnig1324
zonnig925
vrij zonnig824

In de loop van de dag verschijnen enkele stapelwolken. Deze worden het grootst in het noorden van het land, maar het blijft overal droog. Er is weinig wind en de middagtemperatuur varieert van 21 graden op de Wadden tot lokaal 25 in het zuidoosten.

Woensdag wordt ook een droge dag met veel zon. De temperatuur komt nog wat hoger uit en ligt ‘s middags op 22-24 graden in het noorden en westen en 25-27 graden in het zuiden, midden en oosten.

Donderdag is er iets meer bewolking en waait er een matige westenwind. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur is met 20-23 graden duidelijk lager dan woensdag.

Vrijdag wordt weer een zonnige (na)zomerdag met maxima rond 24 graden.

Het weekend start zaterdag waarschijnlijk nog mooi, maar later op de dag en op zondag volgen enkele buien. Ook maandag is het nog wisselvallig, maar het vooruitzicht naar de rest van volgende week laat weer goede kansen op zonnig nazomerweer zien.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's