ZeelandNet

Weer

Bewolkt en regenachtig

zaterdag 25 oktober - Vanavond blijft het bewolkt en kan het af en toe licht regenen. Later vanavond en vannacht kan de neerslagintensiteit tijdelijk wat toenemen. Het koelt af tot een graad of 10.

Morgen stroomt gedurende de dag minder vochtige lucht het land in. Het is ’s ochtends naar verwachting nog grijs en er valt af en toe wat regen. In de middag wordt het geleidelijk droog en maakt de zon vooral in het westen kans om door te breken.

De zwakke en aan de kust matige wind draait gedurende de dag van het zuidwesten tijdelijk naar het westen. Het wordt 15 à 16 graden.

Er volgt een heldere, droge nacht met temperaturen die kunnen dalen tot circa 7 graden.

Zondag blijft het zo goed als droog, dankzij de invloed van een hogedrukgebied dat zich uitstrekt van Oost-Europa tot aan Frankrijk. Er zijn wolkenvelden en af en toe zonnige perioden. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 16.

Ook maandag en dinsdag beloven droge dagen te worden met toenemende zonkansen. Het wordt ’s middags een graad of 16.

De dagen daarna wordt de kans op neerslag langzamerhand weer wat groter, maar mogelijk houdt het droge weer nog even aan. Het blijft zacht voor de tijd van het jaar en nachtvorst laat nog even op zich wachten.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1115
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1116
vrij veel bewolking1115

De mooiste Zeeuwse weerfoto's