ZeelandNet

Weer

Warme Prinsjesdag

woensdag 17 september - Prinsjesdag verliep vandaag bijzonder warm. In De Bilt bereikte de temperatuur 24,6 graden en ook aan de westkust kwamen de middagtemperaturen uit tussen 24 en 25 graden.

Vanavond kunnen nog enkele buien voorkomen. In de loop van de avond doven de buien uit en vannacht zijn er brede opklaringen. Er kan weer gemakkelijk nevel en mist ontstaan, zeker daar waar vanmiddag regen valt. De minimumtemperatuur komt uit rond 14 graden.

Morgen beginnen we, net als vandaag, met wolkenvelden en mist. Het ochtendgrijs lost goed op en er volgt een fraaie nazomerdag met veel zon en middagtemperaturen van 22 graden op de Wadden tot lokaal 26 in het zuidoosten.

Ook donderdag wordt een mooie nazomerdag met veel zon en 22-25 graden. Eind van de dag is in het zuiden kans op een plaatselijke bui.

Ook vrijdag en zaterdag blijft de temperatuur hoog voor de tijd van het jaar met in het noorden 22-24 graden en in het midden en zuiden 24-26 graden. De zon domineert het weerbeeld, maar in de namiddag en vroege avond is kans op een (zomerse) onweersbui.

Vanaf zondag wordt het een aantal graden koeler. Zondag en maandag lijken wel droge dagen te worden. In de loop van de komende week neemt de kans op wisselvallig weer wat toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij zonnig1624
vrij zonnig1623
vrij zonnig1623
vrij zonnig1125
vrij zonnig1625
vrij zonnig1126
vrij zonnig1125

De mooiste Zeeuwse weerfoto's