ZeelandNet

Weer

Warm met kans op onweer

zaterdag 27 augustus - Vanavond is in het hele land kans op een onweersbui met hagel en zware windstoten. Ook zullen er veel regio's zijn waar de buien aan voorbij gaan.

half bewolkt en een lichte bui1829
half bewolkt met kans op een onweersbui1827
half bewolkt met kans op een onweersbui1827
half bewolkt met kans op een onweersbui1730
vrij zonnig1829
half bewolkt en een lichte bui1731
half bewolkt met kans op een onweersbui1730

In de nacht neemt geleidelijk de buienactiviteit af. Het wordt een zeer zachte nacht met minima van 19 of 20 graden. Er zijn opklaringen en her en der kan het wat nevelig worden.

Morgen is de zon vaak van de partij, maar komen ook regen- en onweersbuien voor. In de ochtend moet vooral het westen met nattigheid rekening houden en in de middag het oosten. Aan de westkust wordt het 24 of 25 graden en in het oosten kan het nog 30 graden worden. In de middag komt er een matig tot vrij krachtige (zuid)westenwind te staan en in de kustregio kan het krachtig waaien.

Maandag bestaat het weerbeeld uit een mix van bewolking, een enkele bui en zon. Met middagtemperaturen van 20-22 graden is het beduidend minder warm dan de afgelopen dagen.

De dagen daarna wordt het zonniger, blijft het droog en stijgt de temperatuur naar 23 tot 26 graden. Later in de week neemt de kans op een bui toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en op Facebook

De mooiste Zeeuwse weerfoto's