ZeelandNet

Weer

Fris en buiig septemberweer

donderdag 3 september - Vanmiddag komen in het hele land buien voor met kans op een lokale klap onweer. Soms schijnt even de zon. De temperatuur stijgt naar 17 graden in de kustprovincies en 19 in het zuidoosten van het land. De wind is matig van kracht en draait vanmiddag naar het westen.

Vanavond neemt de buiigheid in het binnenland af en klaart het vaker op. In de kustprovincies verschijnen in de loop van de avond juist meer buien met lokaal onweer. Vannacht blijft het in het zuidoosten droog en de temperatuur daalt naar 10-12 graden.

Morgen breidt de buiigheid in het noorden en westen zich uit over het hele land. Opnieuw is er kans op onweer en de zon laat zich weinig zien. Er staat een matige tot vrij krachtige wind waarbij het niet warmer wordt dan een graad of 17. Ook in de avond blijft het buiig.

Zaterdag en zondag is er vrij veel bewolking. Op beide dagen kunnen we overdag een opleving van buiigheid verwachten en staat er een frisse noordwestenwind. Op zondag wordt het gemiddeld 16 graden.

Na het weekend trekken op maandag nog een paar lichte buien over het land. De dagen daarna stijgt de kans op droog weer. Er zijn wel veel wolkenvelden met zo nu en dan zon en de temperatuur kan later in de week naar 20 graden stijgen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

bewolkt met lichte regen of motregen1316
bewolkt met lichte regen of motregen1316
bewolkt met lichte regen of motregen1316
vrij veel bewolking818
bewolkt met lichte regen of motregen1117
bewolkt en een enkele lichte bui818
vrij veel bewolking818

De mooiste Zeeuwse weerfoto's