ZeelandNet

Weer

Lokale onweersbuien

donderdag 24 juli - Vanavond zijn vooral in de oostelijke helft van het land enkele lokale regen- en onweersbuien actief. Ook in het westen zou een lokale bui kunnen vallen, maar de activiteit neemt bij het westwaarts trekken van de buien snel af.

Vannacht kan in het oosten en noordoosten lokaal nog wat regen of een bui vallen, maar op de meeste plaatsen is het droog. Bij wisselend bewolkte condities daalt de temperatuur naar een graad of 16.

Morgen is het half tot lokaal zwaar bewolkt. In het noorden van het land regent het van tijd tot tijd en het zuiden krijgt in de loop van de dag met (onweers)buien te maken. De temperatuur moet ten opzichte van de voorgaande dagen een stap terug. Op plekken waar de zon een groot deel van de dag schuil gaat achter bewolking wordt het 20 tot maximaal 22 graden. Zonnige perioden kunnen het kwik opstuwen tot maximaal 25 graden.

In het weekend moeten we met buien rekening houden. Verder wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur blijft rond zomerse waarden schommelen.

Na het weekend is de verwachting onzeker. Waarschijnlijk levert de temperatuur een aantal graden in en komt rond normaal te liggen. Het weerbeeld is wisselvallig met af en toe een paar buien maar ook redelijk wat zonneschijn.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij zonnig1927
vrij zonnig1925
vrij zonnig1925
vrij zonnig1627
vrij zonnig1926
vrij zonnig1628
vrij zonnig1627

De mooiste Zeeuwse weerfoto's