ZeelandNet

Weer

Oosten nog wat regen

maandag 27 juni - Aan het begin van de avond kan het in het oosten en zuidoosten nog regenen. In de rest van het land is het droog en wisselend bewolkt. Later op de avond trekt de regen naar het oosten weg. Vannacht is het droog en wisselend bewolkt. Het koelt flink af naar 12 graden in het zuidwesten tot 8 in het noordoosten. Lokaal kan het mistig of nevelig worden.

bewolkt en af en toe regen1419
bewolkt en af en toe regen1419
bewolkt en af en toe regen1419
bewolkt en af en toe regen1318
bewolkt en af en toe regen1419
bewolkt en af en toe regen1320
bewolkt en af en toe regen1318

Morgen begint de dag droog. Naast wat bewolking of nevel laat ook het zonnetje zich zien. Helaas neemt in de loop van de dag de bewolking vanuit het westen toe en stijgt de kans op een regenbui. De temperatuur komt uit tussen 18 en 21 graden en er staat niet veel wind. In de avond gaat het vanuit het zuidwesten op steeds meer plaatsen (harder) regenen.

Ook op woensdag blijft het niet geheel droog. Zonnige perioden worden afgewisseld met een enkele bui. Daarbij wordt het 18-20 graden. Donderdag kan het soms wat harder regenen, is er vrij veel bewolking en ligt de temperatuur opnieuw tussen 18 en 20 graden.

De dagen daarna blijft het wisselvallig met dagelijks buien, tussendoor wat zon en is het iets kouder dan normaal. Na het weekend lijkt het wat warmer te worden, maar droog, zonnig en warm zomerweer zit er voorlopig nog niet in.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's