ZeelandNet

Weer

Wisselend bewolkt en droog

vrijdag 27 november - Vanavond zijn er heldere perioden. Later neemt in het noorden en westen de bewolking toe. In het zuiden en oosten daalt de temperatuur naar een of twee graden en kunnen mistbanken ontstaan. In het noordwesten koelt het af naar 3-5 graden en daar kan later in de nacht lichte motregen vallen.

Morgen is het overwegend bewolkt met in de kustgebieden af en toe motregen. In de middag neemt ook in het binnenland de kans op licht gespetter toe. In Limburg blijft het overdag nog droog en daar kan de zon soms doorbreken. Het wordt 6 graden in het oosten tot 8 in het westen. Daarbij staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

In de nacht naar zaterdag trekt een actief regengebied over het land en gaat het harder regenen.

Zaterdag begint de dag bewolkt en regenachtig. Vanuit het westen wordt het op een enkele bui na droog en breekt regelmatig de zon door. De maxima liggen rond 8 graden.

In de avond en nacht passeert het volgende regengebied. Daarbij gaat het ook flink waaien. In het binnenland komt een krachtige zuidwestenwind te staan en in de kustgebieden waait het hard tot stormachtig, met kans op zware windstoten van 80-90 km per uur.

Zondag wordt een windrijke dag met wolkenvelden, af en toe regen en tussendoor soms zon. Met 9 tot 11 graden is het erg zacht.

De dagen daarna is het wisselvallig en zacht met maxima tussen 9 en 13 graden. Dagelijks valt er regen en vooral op maandag staat er veel wind.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

zwaar bewolkt met lichte regen of motregen69
bewolkt met lichte regen of motregen79
bewolkt met lichte regen of motregen79
vrij veel bewolking-18
bewolkt met lichte regen of motregen69
vrij veel bewolking38
vrij veel bewolking-18

De mooiste Zeeuwse weerfoto's