ZeelandNet

Weer

Zwoele avond, vannacht een bui

maandag 3 augustus - Vanavond verschijnt in het westen meer bewolking waardoor de zon verdwijnt, maar het blijft waarschijnlijk droog. Om 21:00 uur is het in het zuiden, midden en oosten nog 25-27 graden. Vannacht neemt vanuit het zuidwesten de kans op buien langzaam toe. Daarbij is kans op een klap onweer. De temperatuur daalt naar een graad of 17.

Morgen is het bewolkt met verspreid over het land regen- en onweersbuien. In de vroege ochtend kan in het oosten nog even de zon doorbreken. In de middag neemt de buiigheid vanuit het westen langzaam af en breekt voorzichtig de zon door. Bij een matige (zuid)westenwind wordt het 20-22 graden. Langs de oostgrens kan het iets warmer worden.

Woensdag zijn er zonnige perioden afgewisseld met wolkenvelden. De middagtemperatuur valt hoger uit met 22 graden op de Wadden, 25 in de Randstad en zo’n 27 graden in het zuidoosten.

Donderdag wordt het nog iets warmer en in het zuidoosten kan het lokaal 30 graden worden. In het westen liggen de maxima tussen 25 en 27 graden. Daarbij flink wat zon en slechts een kleine kans op een bui in de avond.

Vrijdag opnieuw een zomerse tot tropische dag. In het zuidoosten kan de temperatuur pieken naar 33 graden. De kans op een onweersbui neemt in de loop van de middag en avond toe.

In het weekend daalt de middagtemperatuur van 23 tot 27 graden op zaterdag naar 21 tot 24 graden op zondag. Het is dan wisselend bewolkt met kans op een paar buien.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

zonnig1924
zonnig1823
zonnig1823
vrij zonnig1528
vrij zonnig1725
zonnig1531
vrij zonnig1528

De mooiste Zeeuwse weerfoto's