ZeelandNet

Weer

Af en toe regen, morgen ook zon

zaterdag 2 juli - Vanavond komen verspreid over het land enkele buien voor. Komende nacht neemt de kans op neerslag af en wordt het op steeds meer plaatsen droog. De temperatuur daalt naar 12-14 graden.

bewolkt en een enkele lichte bui1318
vrij veel bewolking1317
vrij veel bewolking1317
bewolkt en een enkele lichte bui1219
vrij veel bewolking1318
bewolkt en een enkele lichte bui1219
bewolkt en een enkele lichte bui1219

Morgen zijn er veel stapelwolken, maar ook zonnige perioden. Er ontstaan buien en in de middag is in het binnenland daarbij kans op onweer. Aan de westkust blijft het op meer plaatsen droog en schijnt iets vaker de zon. De matige en aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind voert koele lucht aan waardoor het slechts 17 tot 19 graden wordt.

In de avond trekken nog een paar buien over het land. In de nacht maakt vooral het noordwesten kan op een bui van zee.

Zondag laat de zon zich wat vaker zien. Er is nog wel kans op een paar buien, maar er valt minder neerslag dan op zaterdag. Door de zon kan de middagtemperatuur een graadje stijgen. Uit de wind en in de zon is het al snel aangenaam warm.

Maandag en dinsdag kunnen enkele lokale buien ontstaan. Op verschillende plaatsen blijft het droog en daarbij zijn er veel stapelwolken en tussendoor perioden met zon. De temperatuur stijgt naar 19 tot 21 graden en dinsdag kan het in het zuidoosten 23 graden worden.

In de tweede helft van de week zullen vaker (lichte) buien ontstaan en valt de temperatuur een paar graden lager uit. Tussendoor zal de zon zich zeker laten zien.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's