Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer in Zeeland

11º
11º
11º
10º
10º
10º
11º
11º
10º
10º
10º
10º
11º
10º
11º
11º
10º
11º
11º
12º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
10º
vr za zo ma di
6 6 6 5 6 6 5

Guur weer

Laatste update: 00:04
  •  

Vannacht: regen vanuit het noordwesten Vanuit het noordwesten gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind draait naar het zuidwesten tot westen en neemt toe naar matig boven land tot hard pal aan zee, 4 tot 7 Bft. De minimumtemperatuur ligt tussen 5 graden landinwaarts en 9 graden in het westen. Vanochtend: mogelijk zware ochtendspits Het regengebied trekt in de loop van de ochtend weg. Vooral het zuiden en oosten van het land hebben hier tijdens de ochtendspits nog mee te maken. Droog wordt het na het wegtrekken van het regengebied niet, want er volgen talrijke buien die stevig kunnen zijn met kans op hagel, onweer en mogelijk ook windstoten. Na de passage van het regengebied draait de wind naar het noordwesten. De wind is matig landinwaarts tot hard in het noordwestelijk kustgebied. Vanmiddag: onstuimig met buien en zon Verspreid over het land komen buien voor, mogelijk gepaard met onweer en hagel. Tussen de buien door is het een tijdje droog met een afwisseling van wolken en zonnige perioden. Het kwik komt niet hoger uit dan een graad of 10.

De noordwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land tot hard, mogelijk in het Waddengebied even tippend aan stormachtig, windkracht 8. Daarbij komt in het noordwestelijk kustgebied mogelijk tot zware windstoten rond 80 km/uur. Tijdens buien is de wind boven land vlagerig.

https://vimeo.com/936331370 Vanavond: aantal buien neemt af Er is een afwisseling van opklaringen en enkele buien. De noordwestenwind is tijdens het eerste deel van de avond nog nadrukkelijk aanwezig, maar neemt in de loop van de avond in het binnenland af. Pal aan zee blijft het stevig doorwaaien met kans op zware windstoten. Tijdens de nacht naar zaterdag komen verspreid over het land nog enkele buien voor afgewisseld door opklaringen. Het koelt uiteindelijk af naar 2 tot 6 graden. Zaterdag: licht wisselend, relatief koud Het wordt een licht wisselvallige dag met een afwisseling van enkele buien en droge perioden met zon. Tijdens sommige buien is kans op hagel en een klap onweer. Tijdens de avonduren neemt het aantal buien waarschijnlijk af. Bij een matige tot aan zee vrij krachtige noorden- tot noordwestenwind wordt het 9 graden in de Waddeneilanden tot 11 graden in het binnenland. Tijdens droge perioden is het prima weer voor een wandeling in de natuur. Een dikke jas komt dan wel goed van pas! Zondag: enkele buien en soms zon Het weerbeeld bestaat de tweede dag van het weekend uit een afwisseling van enkele buien, mogelijk met hagel en een klap onweer, en droge perioden waarin de zon schijnt. De temperatuur stijgt tijdens droge perioden naar 10 of 11 graden, tijdens de buien is het een aantal graden kouder. De wind blijft uit de noordwesthoek waaien en is veelal matig van kracht. Volgende week: vaker droog Na het weekend blijft het vaker droog met geregeld zon. Helemaal droog blijft het niet, want er blijft kans op een enkele bui. Overdag is het gemiddeld een graad of 10 en tijdens de nachten kan het flink afkoelen naar temperaturen rond het vriespunt. Later volgende week loopt de temperatuur mogelijk op.

Blijf op de hoogte en volg naast dit weerbericht ook ons WhatsApp-kanaal! Volg ook ons weernieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 06:37
Zonsondergang 20:49

De weersverwachting in Zeeland de komende dagen

Bekijk het weerbericht voor

Weerberichten van vrijdag 19 april voor de komende dagen bijgewerkt om 0:36.
Zonsopkomst en waterstanden
Hoog water  
Laag water  

Meerdaagse verwachting