ZeelandNet

Weer

Herfstachtig in de lente

vrijdag 27 maart - Vanavond klaart het vanuit het westen geleidelijk op. Het is nagenoeg overal droog. De wind zwakt af en het koelt behoorlijk af. Vannacht is de laatste overgebleven bui verdwenen en zijn er brede opklaringen. In het binnenland kan gemakkelijk nevel en mist ontstaan. Aan zee koelt het af tot een graad of 2 en landinwaarts kan het een graadje vriezen.

Morgen neemt de bewolking in de ochtend toe en verloopt de rest van de dag grijs. Vanuit het zuidwesten gaat het op steeds meer plaatsen regenen en gedurende de dag trekt de zuidwestenwind flink aan naar matig boven land en krachtig aan zee. De temperatuur loopt op naar 10 tot 11 graden.

Zondag wordt zeker geen fraaie lentedag. In de ochtend is het druilerig, maar al snel gaat het flink regenen. Het waait stevig uit het zuidwesten en er kunnen zware windstoten voorkomen. Koud is het echter niet met maxima van een graad of 11.

Volgende week lijkt de kans op nachtvorst bekeken en liggen de middagtemperaturen meestal rond 10 graden. Daarbij kan het behoorlijk waaien en valt geregeld regen. Soms schijnt de zon, maar vaker is het bewolkt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij zonnig68
vrij zonnig68
vrij zonnig68
licht bewolkt510
vrij zonnig69
licht bewolkt310
licht bewolkt510

De mooiste Zeeuwse weerfoto's