ZeelandNet

Weer

Perioden met regen en veel wind

zaterdag 28 november - Vanavond en vannacht valt regelmatig regen. Het waait ook flink. De zuidwestenwind is vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig (windkracht 7-8) aan zee. Daarbij zijn zware windstoten mogelijk tot ongeveer 90 km/u. Het koelt vannacht nauwelijks af. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden.

Morgen is er veel bewolking en af en toe valt regen. Het wordt circa 12 graden. In de loop van de middag neemt de wind sterk toe. Aan het einde van de middag is de zuidwester krachtig boven land en stormachtig aan zee. In het noordwesten kan het stormen.

Morgenavond passeert een regenstoring. De wind draait van zuidwest naar west en kan aan zee opnieuw stormkracht bereiken. Ook is er in het westelijk en noordelijk kustgebied kans op zeer zware windstoten van 100-120 km/u. In de loop van de nacht naar maandag neemt de wind in langzaam kracht af.

Maandag, de laatste dag van de maand, wordt een kletsnatte dag met temperaturen rond een graad of 11. De wind draait weer terug van west naar zuidwest en neemt aan zee opnieuw toe tot stormachtig.

Ook de eerste dagen van december verlopen nat, windrijk en zacht met maxima tussen 10 en 14 graden.

Richting het Sinterklaasweekend wordt de atmosfeer iets rustiger. De hoeveelheid regen neemt wat af en de temperatuur komt iets lager uit.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

bewolkt en af en toe regen69
bewolkt en af en toe regen79
bewolkt en af en toe regen79
bewolkt en af en toe regen48
bewolkt en af en toe regen69
bewolkt en af en toe regen58
bewolkt en af en toe regen48

De mooiste Zeeuwse weerfoto's