ZeelandNet

Weer

Heldere avond en nacht

zondag 19 april - Vanavond klaart het breed op en vannacht koelt het weer stevig af. De laagste temperaturen vinden we in het binnenland, daar daalt het kwik tot net boven het vriespunt. Aan zee wordt het 4-6 graden. Nevel en een mistbank zijn niet uit te sluiten.

Morgen keert het zonnige lenteweer terug en meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. De temperatuur doet een stapje vooruit; 11 op de Wadden en lokaal 18 in het zuiden van het land. De wind klampt zich vast aan het noorden en is overwegend matig van kracht.

Ook de dagen daarna hebben we met een noordelijke wind te maken en is het weerbeeld vriendelijk met veel zonneschijn. De temperatuur kan nog wat verder stijgen, lokaal in het zuiden meer dan 20 graden. Richting het weekend is het magische effect van het hogedrukgebied uitgewerkt en moet het zonnige lenteweer zich gewonnen geven. Onder invloed van depressies keren buien terug in onze regio. Na het weekend doet de temperatuur daarnaast nog een flinke stap terug.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking512
vrij veel bewolking511
vrij veel bewolking511
vrij zonnig-114
vrij veel bewolking512
licht bewolkt214
vrij zonnig-114

De mooiste Zeeuwse weerfoto's