ZeelandNet

Weer

Zomerse zondag

zondag 24 juli - Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden en stapelwolken. Lokaal kan een stapelwolk uitgroeien tot een bui. Er zit weinig stroming in de atmosfeer, waardoor een bui nauwelijks verplaatst. Vooral in het oosten kan het bij een bui plaatselijk langdurig en hard regenen. Ondanks de buienkans is het op de meeste plaatsen fraai en warm zomerweer. De temperatuur komt uit tussen 24 graden op de stranden en 27 in het oosten.

licht bewolkt1623
vrij zonnig1722
vrij zonnig1722
licht bewolkt1626
licht bewolkt1423
licht bewolkt1126
licht bewolkt1626

Gedurende de avond neemt de kans op buien af en de nacht verloopt droog met opklaringen. Het koelt af naar 16 graden tot 14 lokaal in het binnenland.

Maandag trekt een gebied met bewolking en soms wat lichte regen van west naar oost. In de middag breekt vervolgens in het westen de zon door en tegen de avond volgen de oostelijke gebieden. In de Kop van Noord-Holland wordt het 21 graden en op de stranden warmt het op naar 22 of 23 graden. Terwijl in het oosten de temperatuur nog kan stijgen naar een zomerse 25 of 26 graden.

Dinsdag zorgt een zwakke tot matige westenwind dat het niet meer zo heel heet wordt. De temperatuur komt uit tussen 21 en 23 graden. De zon is regelmatig te zien en lokaal valt een lichte bui.

Ook woensdag blijft het overwegend droog en zien we regelmatig de zon. De temperatuur komt uit rond een graad of 23. Vanaf donderdag neemt de kans op buien toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's