ZeelandNet

Weer

Wisselvallig zomerweer

zaterdag 26 juli - We hebben vandaag met wisselvallig zomerweer te maken. Als de zon schijnt, schiet de temperatuur omhoog. In de middag kan het maximaal 25 graden worden. Naast zon en wolken moeten we ook met buien rekening houden. Buien met kans op onweer en, vanwege de lage snelheid, lokaal veel neerslag. De wind is overwegend zwak van kracht en biedt de watersporters weinig uitdaging.

Vanavond houdt de buiigheid aan, maar vannacht zullen de meeste buien het voor gezien houden. De temperatuur daalt naar een graad of 15.

Zondag lijkt droog aan te vangen. De zon laat zich in de loop van de dag zien, maar ook buien zijn van de partij. De meeste buien zoeken het binnenland op en een klap onweer is ook morgen niet uitgesloten. De temperatuur wint een graadje ten opzichte van vandaag en kan in het oosten tot zuidoosten op 26 graden uitkomen. Volgens de bezoekers van weeronline.nl de ideale vakantietemperatuur! (helaas moeten we de buien dan voor lief nemen).

Maandag heeft de zon maar erg weinig ruimte. Neerslag is er voldoende, vooral in de zuidelijke helft van het land. In Zeeland wordt het maximaal 20 graden, in het oosten van het land lokaal zomers. De wind zoekt de noordhoek op en wakkert in de loop van de dag aan. Aan zee wordt een (vrij) krachtige wind verwacht, in het zuiden is de wind lange tijd zwak en veranderlijk van richting.

De dagen daarna blijft het wisselvallig met van tijd tot tijd een bui en verder bewolking en zonnige opklaringen. De temperatuur gaat in de loop van de week wat zakken en komt rond normaal te liggen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij veel bewolking1723
vrij veel bewolking1823
vrij veel bewolking1823
vrij veel bewolking1325
vrij veel bewolking1823
vrij veel bewolking1426
vrij veel bewolking1325

De mooiste Zeeuwse weerfoto's