ZeelandNet

Weer

Op grote schaal wateroverlast

dinsdag 29 juli - Komende nacht is de buienkans klein, vermoedelijk komen alleen nog langs de oostgrens buien met kans op een klap onweer voor. Elders in het land zijn brede opklaringen en temperatuur zakt naar 16 of 17 graden.

Morgen is het weerbeeld in een groot deel van het land van een hele andere orde. Het blijft zo goed als droog en in een groot deel van het land laat de zon zich goed zien. In het zuidoosten is meer bewolking aanwezig en kan later op de dag een regen- en onweersbui voorkomen. De temperatuur is aangenaam te noemen met waarden tussen 22 graden aan zee en 26 landinwaarts.

De dagen daarna blijft het overwegend droog met flinke zonnige perioden. Woensdag is met 21 tot 23 graden de minst warme dag, maar donderdag en vrijdag loopt het kwik weer enkele graden verder op.

In het weekend keren de buien terug. Zaterdag is het overdag waarschijnlijk nog droog en vrij zonnig, maar neemt in de loop van de dag de kans op buien toe. De maxima liggen deze dag tussen 23 en 27 graden. Zondag is er meer bewolking en worden overdag al buien verwacht. Ook de middagtemperaturen liggen enkele graden lager.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

bewolkt en zware regenbuien1521
bewolkt en kans op een bui1621
bewolkt en kans op een bui1621
bewolkt en kans op een bui1723
zwaar bewolkt met buien1620
zwaar bewolkt met buien1522
bewolkt en kans op een bui1723

De mooiste Zeeuwse weerfoto's