ZeelandNet

Weer

Zuiden, midden en oosten veel regen

dinsdag 9 februari - Vanmiddag plenst het flink in het zuiden, midden en oosten van het land. Het noord(west)en houdt het grotendeels droog. De maximumtemperatuur bedraagt een graad of 8, maar tijdens intensieve regen is het een aantal graden koeler. In het (zuid)oosten kan de neerslag lokaal ook tijdelijk overgaan in natte sneeuw. In het zuidoosten staat tijdelijk een krachtige zuidwestenwind met kans op zware windstoten. Later in de middag draait de wind naar west tot noordwest en wordt ook langs de westkust krachtig, windkracht 6.

Vanavond trekt de regen naar het oosten weg. In de nacht volgen vanuit het westen enkele buien. Hierbij is in het (zuid)oosten opnieuw kans op natte sneeuw. De minimumtemperatuur ligt rond 3 graden.

Morgen is er veel bewolking en trekt opnieuw vanuit het westen een aantal buien over het land. Tussen de buien door wordt het circa 7 graden en er waait een matige, aan zee krachtige tot harde, westenwind.

Donderdag is er af en toe ruimte voor de zon, maar komen ook weer buien voor. Het wordt ongeveer 7 graden bij een matige, aan zee krachtige, (zuid)westenwind.

Vrijdag start de dag lokaal met een graadje vorst. Overdag raakt het bewolkt en neemt de kans op regen vanuit het zuidwesten weer toe. Het wordt opnieuw maximaal 7 graden.

In het weekend blijft de neerslagkans groot. Met overdag een graad of 6 en in de nachten temperaturen rond of net boven het vriespunt is de temperatuur normaal voor de tijd van het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline dan op twitter en op facebook.

bewolkt en zware regen67
bewolkt en zware regen67
bewolkt en zware regen67
zwaar bewolkt en regen67
bewolkt en zware regen67
zwaar bewolkt en regen67
zwaar bewolkt en regen67

De mooiste Zeeuwse weerfoto's