ZeelandNet

Weer

Zon, stapelwolken en enkele buien

donderdag 24 april - Vandaag begint de dag in het zuiden met een verdwaalde bui. In het noorden is het mistig, lokaal is zelfs sprake van dichte mist met zicht minder dan 200 meter. Later in de ochtend is ruimte voor de zon, maar in de middag ontstaan nieuwe buien en is er ook weer kans op onweer. De buien kunnen overal ontstaan, maar de grootste kans is weggelegd voor het zuiden en het noordoosten van het land. Tussen de buien door wordt het circa 20 graden.

Vanavond kan vooral in het zuiden nog enige tijd een bui voorkomen. In de nacht is het droog en het koelt af tot circa 10 graden.

Morgen wordt met een oostelijke stroming nog wat warmere lucht aangevoerd. Met veel zonneschijn wordt het 20-24 graden, maar deze warmte kan later op de dag weer worden afgestraft met stevige buien.

Ook in het weekend houden we het niet droog. De temperatuurverwachting hangt af van de precieze koers van een lagedrukgebiedje. Op dit moment lijkt de kern ten zuiden van Nederland te passeren, waardoor de lucht relatief warm blijft en de maxima rond 20 graden blijven uitkomen.

Begin volgende week moeten we wel een paar graden inleveren, maar daarna is er weer een goede kans op zonnig weer met prima temperaturen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg ons dan op facebook en twitter.

vrij veel bewolking1218
bewolkt en een enkele lichte bui1117
bewolkt en een enkele lichte bui1117
bewolkt en een enkele lichte bui720
bewolkt en een enkele lichte bui1118
bewolkt en een enkele lichte bui1020
bewolkt en een enkele lichte bui720

De mooiste Zeeuwse weerfoto's