ZeelandNet

Weer

Droog met wat zonneschijn

zaterdag 19 april - Vanochtend trekken de buien via het zuidwesten weg en verder blijft het droog met wolkenvelden en zon.

De middagtemperatuur ligt iets hoger dan gisteren; namelijk tussen 13 en 17 graden. Het blijft droog met flink wat zonnneschijn. Het waait matig, in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig, uit het (noord)oosten.

Vanavond en vannacht blijft het, op een enkele spat regen na, droog. Het wordt zeker geen koude nacht en het kwik daalt slechts naar 10 tot hooguit 6 graden.

Zondag, Eerste Paasdag, begint de dag droog met zonneschijn. In de middag neemt de bewolking in het zuid(west)en toe en kunnen enkele buien voorkomen. Iets verder noordwaarts blijft het droog met veel zonneschijn. De temperatuur weet in veel plaatsen de 20 graden te passeren, maar aan de Zeeuwsekust en op de Wadden moeten ze het met een graad of 17 doen. De oostelijke wind wakkert gedurende de dag aan naar vrij krachtig, op de Wadden krachtig, wat het voor het gevoel een stuk frisser maakt.

Op maandag, Tweede Paasdag, valt zo nu en dan een enkele bui, maar zijn er ook zeker zonnige perioden voor. Het blijft relatief warm met temperaturen tussen 17 graden vlak aan zee en 21 in het oosten van het land. De oostenwind is wat bedaard en waait overwegend matig.

Na de Paasdagen blijft het vrij warm met maximumtemperaturen dichtbij de 20 graden. Af en toe schijnt de zon, maar enkele, soms hevige, buien behoren er ook bij.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

vrij veel bewolking714
vrij veel bewolking714
vrij veel bewolking714
vrij veel bewolking415
vrij veel bewolking714
vrij veel bewolking315
vrij veel bewolking415

De mooiste Zeeuwse weerfoto's