ZeelandNet

Weer

Rustig najaarsweer

woensdag 26 oktober - Vanavond is het zwaar bewolkt met slechts af en toe een opklaringen. Lokaal valt een beetje motregen, maar op de meeste plekken blijft het droog. Vannacht is het nevelig en valt opnieuw lokaal motregen. De minimumtemperatuur varieert van 10 graden aan zee tot 7 in Limburg. De wind is zwak to matig en waait in het binnenland uit het zuidwesten. Aan zee waait een matige tot vrij krachtige westenwind.

vrij veel bewolking914
vrij veel bewolking914
vrij veel bewolking914
vrij veel bewolking113
vrij veel bewolking714
vrij veel bewolking314
vrij veel bewolking113

Morgen kan het in de ochtend lokaal mistig zijn. Met een maximumtemperatuur van 14 of 15 graden is het een graadje zachter dan normaal. Tussen de bewolking door schijnt soms even de zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. De zuidwestenwind is matig boven land en vrij krachtig aan zee.

Vrijdag is er veel bewolking, waarbij de meeste bewolking voor het noord(oosten)en is. Zeker in het noorden is een enkel spatje regen mogelijk, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met maximumtemperaturen rond 15 graden blijft het aan de zachte kant. De wind is overwegend westelijk en waait matig tot vrij krachtig.

In het weekend beginnen de dagen op veel plaatsen met mist. 's Nachts ligt de temperatuur rond 9 graden en overdag stijgt de temperatuur naar 14 of 15 graden. In het noorden is over het algemeen meer bewolking dan in het zuiden. Soms schijnt de zon en er valt nauwelijks tot geen regen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

De mooiste Zeeuwse weerfoto's