ZeelandNet

Weer

Oosten motregen, westen zon

zaterdag 25 oktober - Vanochtend is het overwegend bewolkt met op verschillende plaatsen wat lichte regen. In het westen blijft het later in de ochtend droog en breekt zo nu en dan de zon door.

Vanmiddag is het wisselend bewolkt en droog in de westelijke provincies. Over de rest van het land trekt veel bewolking en in het oosten kan af en toe nog wat (mot)regen vallen. De wind is overwegend matig van kracht en komt uit het zuidwesten en het wordt 14-15 graden.

Vanavond breekt in het oosten geleidelijk de bewolking en is het in het hele land droog. De temperatuur daalt komende nacht naar 7 graden in het binnenland en 11 aan zee.

Morgen zijn er stapelwolken en velden sluierbewolking. In het zuidoosten van het land laat de zon zich regelmatig zien. In de noordwesthoek van het land zijn de stapelwolken talrijker met een kleine kans op een licht buitje. De middagtemperatuur ligt rond 16 graden en daarbij staat een matige en aan de noordwestkust vrij krachtige zuidwestenwind.

Maandag wordt een droge dag met afwisselend zon en stapelwolken. De wind draait naar het zuiden en de maxima komen uit tussen 15-16 graden in het noorden en 17 in het zuiden.

Dinsdag belooft een vrij zonnige herfstdag te worden met op verschillende plaatsen alleen wat sluierbewolking. Het wordt ongeveer even warm als op maandag.

Woensdag kunnen we weer regen verwachten. Een frontaal systeem trekt vanuit het westen over het land en brengt perioden met (lichte) regen en koelere lucht met zich mee. De middagtemperatuur komt uit op 13-14 graden. De dagen daarna verlopen wisselvallig.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1214
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1215
vrij veel bewolking1115
vrij veel bewolking1215

De mooiste Zeeuwse weerfoto's