ZeelandNet

Weer

Heldere avond

zaterdag 1 augustus - Vanavond is er een afwisseling van sluierbewolking en heldere perioden. Komende nacht daalt de temperatuur naar 7 tot 11 graden.

Morgen staat ons een vrij zonnige en droge dag te wachten met in de middag 22 graden aan de kust tot plaatselijk 27 graden in het zuidoosten.

Maandag bereikt de temperatuur in het binnenland tropische waarden van 30 tot maar liefst 33 graden. In de kustgebieden is het met 26 tot 29 graden minder warm. Overdag blijft het droog met zon en sluierbewolking. In de nacht naar dinsdag neemt de bewolking toe en zou er een beetje regen kunnen vallen.

Dinsdag kan de temperatuur in het oosten van het land nog 27 graden bereiken. In het westen wordt het een graad of 21 en de kans op enkele buien neemt overdag toe. Daarbij kan ook onweer voorkomen.

De dagen daarna gaat de middagtemperatuur stijgen met op donderdag mogelijk opnieuw tropische warmte. In het daaropvolgende weekend volgt verkoeling en is er kans op een bui.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op twitter en op facebook of google-plus.

vrij zonnig1522
vrij zonnig1521
vrij zonnig1521
vrij zonnig823
vrij zonnig1322
vrij zonnig824
vrij zonnig823

De mooiste Zeeuwse weerfoto's