ZeelandNet

Weer

Relatief fris en wisselvallig

woensdag 20 augustus - Vanmiddag trekken buien over het land en soms komt daarbij zelfs onweer voor. Tussendoor zijn er zonnige perioden. Richting de avond wordt het in het westen droger en zonniger.

De maxima liggen tijdens zonnige momenten rond 19 graden, bij een matige westenwind. Tijdens buien koelt het snel af naar een graad of 12.

Vanavond neemt de buiigheid overal af en vannacht is het overwegend droog. Het koelt af naar 10 graden in het westen en 7 in het oosten van het land.

Morgen komt opnieuw een aantal buien tot ontwikkeling, vooral in het binnenland. Tussendoor schijnt ook regelmatig de zon. Het wordt, net als vandaag, maximaal 19 graden bij een meest matige westenwind.

Vrijdag wordt een natte dag met weinig ruimte voor de zon. Er waait een stevige zuidwestenwind en het wordt circa 18 graden.

Ook zaterdag is de buienkans groot. Zondag kan in grote delen van het land een droge dag worden met regelmatig zon. Het wordt circa 19 graden.

Volgende week wordt het iets warmer met maxima rond of net boven de 20 graden. Wel neemt al snel de neerslagkans weer toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg weeronline.nl dan op facebook en twitter.

licht bewolkt1217
bewolkt met lokaal kans op onweer1217
bewolkt met lokaal kans op onweer1217
bewolkt en een enkele lichte bui818
bewolkt en een enkele lichte bui1017
bewolkt en een enkele lichte bui819
bewolkt en een enkele lichte bui818

De mooiste Zeeuwse weerfoto's