Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Kerst-ideetjes

0 reacties

Als Sint het land uit is, switchen we massaal om naar Kerst. Ik vind het altijd een beetje bizarre gewaarwording. De kerkklok die vanaf 6 december Kerstliedjes tingelt, de radio die voor de duizendste keer "Driving home for Christmas" laat horen (hij is al 3 keer de wereld rond gereden en blijkbaar nog steeds niet op tijd thuis voor Kerst). De kerstlichtjes vliegen ons weer om de oren, net als de Kerstreclames. Uiteraard is er op handwerkgebied ook een levendige uitbarsting van Kerst-ideeën.

Deze zag in vandaag bij Jellina, een van de vele ideeën van de Scheepjes Christmas Blog-hop.

Foto
Hier vind je het gratis patroontje.
Via de Facebook-pagina van Scheepjes vind je elke dag een nieuw idee van verschillende bloggers.
 
Ook bij Garnstudio (Drops) vind je elk dag een nieuw ideetje.
 
 
En zo zijn er nog veel meer. Deze vond ik ook erg leuk, gevonden bij Petals to Picots. Het patroon is in het Engels, maar voor wie vaker amigurumi heeft gehaakt is het goed te volgen.
 
 
crochet christmas tree pattern
 
En in de loop der jaren heb ik al veel meer Kerst-ideetjes verzameld, je vind ze allemaal terug onder het label Kerst. (oei, dat zijn er best veel...)
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.