Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

speedengein

3.469 keer bekeken
Webmaster ZeelandNet
Gepubliceerd op 16 jul. 2010
Liefhebbers van snelheid, motoren, tuning én verbrand rubber worden op hun wenken bediend tijdens het spectaculaire Speed & Gein, van vrijdag 30 juli tot en met zondag 1 augustus in Zeelandhallen Goes. Het parkeerterrein van dit speed experience-evenement verandert in één groot circuit met diverse stuntshows, dragracing, 4x4-rijden, rondvluchten en motorcross. Meer informatie? Kijk op Speed en Gein in Goes

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaap 20 July 2010

Ziet er stoer uit! Ik ga zeker kijken

complexje 21 July 2010

het minderwaardigheidscomplex straalt er vanaf. echt iets voor de gefrustreerde medemens. en ja hoor, haal deze reactie ook maar weg, een mening uiten kan natuurlijk niet bij de macho mannen, dan raakt hun fragiele ego in onbalans. meer bewijs hoe kleinzielig men hier in de omgang is. vroeeem vroooeeeem, wat een stoere auto he pappa... simpele zieltjes. ga in een subaru impresa rijden zou ik aanraden, dat is de frustri bak bij uitstek en ook een goede garantie dan mensen denken dat je een repressieve homo bent en je totaal voor lul rijd. maar nee, het zijn stoere mannen hoor ! laat me niet lachen... het zijn kleine jongetjes die onder de indruk zijn van een auto.. echte mannen kijken daar niet eens naar omdat het voor sukkeltjes is.

harry 21 July 2010

zegguh complexje, echte stoere mannen houden gewoon hun mening voor zich als er niet naar gevraagd word. beetje zielige reactie zet je hier neer. Mijn interesses liggen ook niet in de racerij enzo, en ook ik vind types die opel kadet pimpen met spoilers enzo vrij zielig. Maar bij jou zit er wel meer mis heb ik dehet gevoel. Misschien was je ex-vriend wel zo'n stoere man in een subaru???!

complexje 24 July 2010

@ harrie, dat bedoel ik, ik ben niet zo een "stoere" man juist... goed gezien ! of had je dat zelf niet door ? ik denk namelijk dat je denkt dat ik een man ben. geen wonder dat je denkt dat er wat mis is.. zelf toevalig ook een impresa en op zoek ? en ik vraag trouwens ook niet om uw mening... maar van mij mag iedereen gewoon zijn mening uiten hoor. ik weet dat de "stoere" mannen denken dat zij dat bepalen maar dat is dus niet zo. ik vind het gewoon een stel mietjes en dat mag ik gewoon vinden, wie de schoen past trekke hem aan. wel grappig dus dat je impresa rijders als vermoedelijk gay beschrijft. daar kunnen we het over eens zijn net als over die opoe boeren. oh sorry, opel boeren.