Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

SENSE SPEELT CARD OF LIFE

2.345 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 22 sep. 2016
Like onze Facebookpagina en ontvang ook dagelijks een video over Goes.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Leef je Uit 22 September 2016

Best heel goed vind ik. Nog wat aan die holle kamer sound tweaken ? Of denk er eens over een keer opnames in een studio te doen ?

Jerry 23 September 2016

Fijne muziek. Komen ze uit Zeeland?

Banco ! 24 September 2016

Zo is het maart net, het leven is maar welke hand kaarten je toebedeeld krijgt, daar moet je het maar mee doen, volgend de valsspelende dealers met 6 azen in hun mouw en voorgesorteerd dek. "we zijn niet allemaal gelijk"zegt de minister president. Een deel krijgt de pestkaarten, anderen weer alle troefkaarten. Dat is de manier waarop mensen in hun waarde worden geschikt. Zo willen ze het in de nieuwe humane orde die tot uitvoering wordt gebracht in het nieuwe wereld reich.

Hardwired to Selfdestruct 24 September 2016

Niet zo negatief maar gewoon lachen als een onderdanige slaaf als de corrupte machtshebbers je de "deadmanshand" toebedelen. Getuige de explosieve stijging aan zelfmoorden sinds het aantreden van kabinet rutte. Maar dat is dan achteraf egoistisch te noemen door de profiterende beter bedeelden want daar val je toen niemand mee lastig zeker ? Het is allemaal happy happy en fake maar door en doe maar net alsof je dom bent, tot jezelf de hand des doods toegedeeld krijgt, dan sta je alleen mat je handen op de railing van de brug en helpt niemand je meer. Een fijne toekomst gewenst want het gaat weer goed en toch kan je fluiten naar die beloofde duizend euro, toch ? ja sorry sorry, zo had ik het niet bedoeld maar nu zijn ze dood, sorry sorry hoor, maar we gaan wel gewoon zo verder.

Hm....Hm....Onze lieve Heer heeft gesproken. 24 September 2016

Kees