Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PAK DE BOEF

2.268 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 14 sep. 2016
Goes heeft de Zeeuwse primeur: voor het eerst wordt 'Pak de boef' gespeeld. Boeven opsporen en zo snel mogelijk in de boeien slaan.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

schijnheligveiligheid der kuddepokezombies 17 September 2016

Ja, laten we van de zwaar verharde enorme criminaliteit een kinderspelletje maken. Geef de criminelen maar een koosnaampje als "boef". En verder als het in west avond wordt, valt de onveiligheid pas goed op door alle kapotte straatlantaarns die de gemeente goes niet wil maken, maar ga maar lekker kinderspelletjes en mooi weer spelen hoor als dat je en veiliger gevoel geeft. Het zal niets helpen. En dit is dan de manier waarom de overheid de tzunami aan criminaliteit die ons land overspoeld en ten gronde richt te keren ? met een virtueel appje ? Denk eens goed na of u dit wel genoeg inzet vindt van de overheid voor UW veiligheid, want dit is wat er in de plaats komt van die wegbezuinigde politieagenten, kinderen met smartphones... Of kunnen we dat niet meer ? Nadenken ? En moet de app soms vertellen wat u moet doen ? (geeft toch gewoon toe)

Uber Air B&inBreker 17 September 2016

Gewoon foto's van inbraakmogelijkheden zoals open ramen en niet afgesloten deuren op facebook zetten lijkt me een goed idee, dan hoeven de criminelen zelf niet meer op zoek en kunnen ze vanuit huis alvast de meest aantrekkelijke keuze's maken. En dat dan presenteren als middel voor gewaarwording van hoe makkelijk het voor inbrekers kan zijn ? Ja, help ze gewoon door alle inbraakmogelijkheden digitaal toe te sturen, dat zal echt helpen. Is dat soms met de gedachte dat als ze elders in kunnen breken dat ze dan niet bij jezelf langs komen of zo ? Ik vraag me af of het geen criminele daad is om een inbrekers aanstuur app op het net te slingeren om zelf maar niet aan de beurt te komen, maar ja, zo werkt de nederlandse samenleving nu eenmaal, Een ander in de ellende storten om er zelf beter van te worden, het lijkt 70 jaar geleden wel.

John 12 October 2016

1

John 12 October 2016

1