Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DE KANKER MOET DE WERELD UIT”

1.660 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 29 mei. 2016
Henri de Jager zet zicht in voor Kika. In zijn omgeving hebben kinderen kanker of zijn gelukkig genezen. Hij bedacht 24 uur golfen voor de jeugd om zo geld in te zamelen. In 1-op-1 vertelt hij over zijn inzet voor het goede doel.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Dingeman 08 June 2016

Dan dient er naar de oorzaak gekeken te worden. Dus daadwerkelijk kijken wat DE werkelijke oorzaak is. En dus niet het in standhouden ervan en richten op het bestrijden. Waar de farmaceutische industrie dus veel geld aan verdient. Dan weet je ook meteen waarom de oorzaak niet gezocht word of tegengehouden word dat dit naar buiten komt. Onderzoek eens wat voor jou de werkelijke reden en oorzaak is. Dus niet wat de reguliere media, e.d. beschrijft of wat word opgedrongen, uitgelegd, enz. Het gaat erom dat je het zelf bekijkt.

Leo Hollander 22 September 2018

Kanker de wereld uit. Dat is wat we allemaal willen. Fantastisch als mensen daar sterk voor maken. Zeker bij kinderen. Zij zijn tenslotte de toekomst. Maar is steunen van een goed doel gebaseerd op een juiste redenering...? Check: https://denk-wijzer.nu/10-onjuiste-redeneringen-rondom-kanker/.