Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

NIEUW WIJKBEDRIJF OPENT IN GOES

1.975 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 19 mei. 2016
Het is totaal nieuw in Goes: het Wijkbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden er hun diensten aan.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

VOC Goes 21 May 2016

Mensen die op afstand van de arbeidsmarkt geplaatst worden verplichten tot een nutteloze diensttijd betekend het. Dit is alles war de gemeente goes werkelozen bied. Weer een gat in de participatiewet gevonden om de slaven te exploiteren en de vrije economie en samenleving verder te ondermijnen om uiteindelijk de alleenheerschappij van de regenten over het onderdrukte volk te krijgen, De enige manier waarop ons land ooit in de historie grof geld verdiende, beter kunnen we niet in dit land en de economie stort in dus gaan ze gewoon weer doen waar ze goed in zijn.

Ad 22 May 2016

Een stelletje ego's die de waardigheid van anderen graag degraderen tot werkvlees dat zo hulpbehoevend en afhankelijk is dat ze zelf niet zouden kunnen bedenken hoe op een waardige wijze te kunnen voortgaan. Wie heeft hier de meest hulp nodig? Prachtig verwoord ook in de voorgaande reactie!

monika 11 June 2016

Dat anno 2016 de slavernij nog bestaat laat deze video weer eens duidelijk zien de gemeentes denken zeker dat wij burgers dom zijn . De participatiewet is in het leven geroepen door politici uit de 2ekamer Den-Haag met een zeer goed betaald salaris , bonus en wachtgeld regeling . Of het nu wijkbedrijf of werkbedrijf heet alle mensen die bijstand komen aanvragen of dat al hebben zijn gewoon verplichte werkslaven . Onder de noemer om leer,werkervaring op te doen krijgt men een of ander lullig baantje voorgeschoteld dat anders gedaan zou worden door mensen in vast dienst. Daar kan het grote Slavenbedrijf Orionis Walcheren heel goed over meepraten want daar gebeurd niks anders dan Uitkeringstrekkers onder druk zetten . U bent niet de enigste slaaf zie onderstaande link lees zelf wat er allemaal gebeurd en klagen , berichten plaatsen kan je daar ook . http://www.doorbraak.eu/category/themas/dwangarbeid/