Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Te koop Dorpsplein 29 Koudekerke

4.781 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 9 jun. 2014
ZWAAN (www.zwaanmakelaars.nl) BIEDT AAN: GROTE VRIJSTAANDE WONING AAN HET SFEERVOLLE DORPSPLEIN VAN KOUDEKERKE OP EEN GROOT PERCEEL GROND VAN MAAR LIEFST 785 M2 EIGEN GROND.
Deze robuuste woning ligt op een prima plek midden in het dorp. U heeft alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. De woning is o.a. voorzien van vier (en makkelijk uit te breiden naar) vijf slaapkamers . Uniek is de grote achtertuin. De aanvaarding geschied in overleg maar een oplevering op korte termijn behoort tot de mogelijkheden. De woning is voorzien van zonnepanelen. Hierdoor zijn de energielasten bijzonder laag.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via de voordeur betreden we de entree van de woning van waaruit er toegang is tot de woonkeuken, tussenhal met aangrenzend het toilet en de zeer royale complete badkamer én de ruime lichte woonkamer met fraaie parketvloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit deze woonkamer overziet u het gehele dorpsplein. De ruime eetkeuken biedt uitzicht op de tuin en beschikt over drie ruime inbouwkasten en een nieuwe keukenuitrusting met o.a. combi-over/magnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is een ruime bijkeuken bereikbaar met originele granieten vloer en voorzien van witgoedaansluitingen.

EERSTE VERDIEPING:
Via de trap vanuit de entree bereiken we de royale overloop. Van waaruit er toegang is tot drie slaapkamers een nieuwe douchekamer (tweede) en een nieuw apart toilet. De ouder slaapkamer beschikt over een inloopkast.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping met een aparte slaapkamer en een grote voorzolder. Via het plaatsen van een tussenwand is hier vrij eenvoudig een vijfde slaapkamer te realiseren.

BERGING/GARAGE:
Naast de woning bevindt zich een kleine garage die thans dienst doet als berging.

TUIN:
Wat men niet kan vermoeden aan de voorzijde is dat deze woning beschikt over een grote achtertuin . Deze zonnige achtertuin biedt veel mogelijkheden. In de achtertuin bevinden zich een hobbyschuur, een apart bereikbare kelder en een groot royaal tuinhuis dat is verwarmd. De tuin biedt alles om na een drukke werkweek optimaal te ontspannen in eigen tuin. Dan kan in het zonnetje maar ook in de schaduw. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 785 m2. Dit betekent voldoende tuin/grond om naar eigen wensen/inzicht in te richten.

www.zwaanmakelaars.nl