Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Grote Markt (Goes)

3.009 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 7 sep. 2011
Op de Grote Markt in Goes arriveert vers bier, tafels worden schoongemaakt en ramen gezeemd. Het begin van een nieuwe dag. En wie zien we daar richting 'twee keer linksom' vertrekken? Reportage: Jeffrey & Jason.

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Croky 07 September 2011

wil jason dan niet liever een papegaai als gezelschapsdier ?

mehmed 07 September 2011

jason gaat toch geen broodje shoarma halen in dat straatje hoop ik. wat was de GoesTV score voor de shoarma daar ook weer ? een nul ?

jason 08 September 2011

je gaat weer beginen eh kanker moeder neuker en je kanker oma er bij geef je adress

sorry 08 September 2011

sorry hoor jason, ik maakte maar een grapje, natuurlijk ging je niet om sjoarma en wil je geen papegaai maar ging je gewoon 2 keer links. hoe kom ik erbij ? jou verhaal is natuurlijk veel geloofwaardiger. sorry hoor, je zou je ook kapot schamen om daar sjoarma te halen, dat kan ik me helemaal voorstellen. maar gelukkig ging je alleen maar naar het bordeel. ja sorry, ik moet een beetje aan je reputatie denken.

rolf 08 September 2011

leuk filmpje, goed gemaakt, heel impressionistisch als ik dat goed spel. (anders hoor ik het wel van meester Kwel). maar wtf doet dat busje van de betho daar aan het begin ? rechts in de binnenbocht dat witte combootje proberen af te snijden ? wat een maniak ! rofl ! en dan nog toeteren ook ! lmao ! ok, weer genoeg gelachen voor vandaag.

Media gek! 09 September 2011

Hee Jason stop ermee man GoesTV sucks, je bent heel verkeert bezig (je gaat weer beginen eh kanker moeder neuker en je kanker oma er bij geef je adress) als je op dit nivo communiceerd kun je beter maar stoppen! Ga gewoon een baan zoeken en shut the fuck op via Zeelandnet Video! Je hebt hier niets zinnig meer toe te voegen.

? 09 September 2011

jason zou zichzelf eens wat minder op moeten winden denk ik ook. die krijgt nog eens een hartaanval met zijn gescheld en getier. en dat is jammer want in wezen is het een beste gast, alleen wat licht ontvlambaar.. toch zijn die filmpjes best ok ? en alsof ik me wat van dat getier aantrek ? hahaha ! een grapje zeker ?

mervin 09 September 2011

er is eigenlijk niks te zien in dit filmpje, ik zoek dan ook echt naar de toevoegende waarde om zulke filmpjes hier te posten. En welke kleuter zit er hier zo te schelden met enge ziektes? nivootje mocro zeker?

jeffrey 09 September 2011

@ mervin, als u naar een toegevoegde waarde in filmpjes zoekt, bent u hier bij zeelandnet video duidelijk verkeerd. maar gelukkig voegt u daad bij uw grote mond en gaat u ons verrassen met een film met toegevoegde waarde. of niet ?

morco 09 September 2011

nee mervin, dat gescheld en getier is normaal voor de voetbal, maar zeg er maar niets over want dan krijg je een haatvolle reactie want dan ben je een hater ! :S maar voor de rest is voetbal heel gezellig hoor. helemaal geen agressieve cultuur, hoe kom ik erbij ? en wat morco's betreft, wat hebben die dan weer gedaan ? en volgens mij is jason helemaal geen morco ook. niet dat het mij een reet uitmaakt trouwens. wat kut autochtonen zijn er veel meer.

Dhr. van Dalen 10 September 2011

Voor het eerst zie ik dit filmpje. Wat het voor Goes moet betekenen weet ik niet en wat die a-sociale reacties betreft snap ik helemaal niet. Ik wens U allen veel sterkte met het verwerken en leven met dit soort reacties.

wacht op antwoord 10 September 2011

ik wens Dhr, van Dalen ook het beste met het verwerken van zijn problemen.

dat~D8~je 01 October 2011

jason gaat toch geen broodje shoarma halen in dat straatje hoop ik. wat was de GoesTV score voor de shoarma daar ook weer ? een nul ? mehmed - 3 weken geleden rot lekker op man gek nee man je moet bij regenboog eten < jij bent gek allen omdat je pa de baas is ? ali baba is zo veel beter dus beter ben je gewoon stil wan ik kots van jullie shit