Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beschikbare puppies.

9.414 keer bekeken
W. J. de Putter
Gepubliceerd op 24 jul. 2011
Wij hebben nog 2 puppies beschikbaar, omdat er op het prikbord geen ruimte is voor meer foto's hebben we dit filmpje gemaakt en hier geplaatst. In onze advertentie verwijzen we naar dit filmpje!!!

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

broodfok 25 July 2011

nog steeds met die beesten aan het leuren ? het is toch wel triest hoor. schaamt u zich dan helemaal niet ?

peggie 28 July 2011

aah wat een liefjes. ik hoop dat ze een goed tehuis krijgen. schattig hoor

zielig filmpje 03 August 2011

mischien kun je ze beter laten helpen,er zijn zoveel van die nestjes, ziet er uit als een straathond op het flimpje,dit heeft niks met jaloezie te maken.maar de baajses moeten zich schamen,om hun hond overal te laten schijten...

loes 03 August 2011

poeh puttertje dreigen ook,nou dan weten we genoeg.......ow wat zielig. het intereseert me niet om over u terrein te lopen,zeker niet bij een gek.

schattig 10 October 2015

Ik snap de reactie´s hier onder niet zo deze hondjes zien er gezond uit en ik hoop dat ze een goed thuis krijgen super lief!

Anna 05 August 2018

Er moest in Nederland een TOTAAL fokverbod komen en diegenen die geld ontvangen van de puppyverkoop zouden net als ieder ander belasting moeten afdragen. Zo houd men de broodfok tegen en de asieldieren ook. Voor rashonden zijn de nesten gemakkelijk te checken via de Raad van beheer. Die zou iedere nest aan de belastingdienst moeten doorgeven.