Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meesjes bij windkracht 7

2.977 keer bekeken
Snake
Gepubliceerd op 24 jul. 2011
Meesjes aan de vetbol bij windkracht 7

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

wie ? 26 July 2011

wie gaat er in de zomer nu vogels bijvoeren met vetbollen ? gewoon belachelijk !! heeft u uw verstand wel helemaal ?

wat ? 26 July 2011

Weet je wat belachelijk is, je reactie. Jouw verstand is ook niet helemaal top als u zich druk gaat maken over zo iets onzinnigs. Get A Life!!!!!!

hoe ? 26 July 2011

ik vind vogels bijvoeren in de zomer toch echt iets achterlijker dan de bovenstaande reactie. ieder bij zijn volle verstand weet dat vogels beter NIET bijgevoerd worden buiten de winter. en zelfs u reactie is zeker nog veel belachelijker dan waar u zelf op kaffert. maar u weet het blijkbaar allemaal weer beter natuurlijk, anders worden we (verbaal) agressief. het typische gedrag van.... een dierenbeul ! bijvoeren in de zomer, u heeft u verstand niet helemaal !!

waar? 26 July 2011

zo te zien aan kool trom komt ie anders niks te kort, kijk naar die omvang ,giegel

dieren liefhebber uit Axel 26 July 2011

iedereen die regelmatig leest over de natuur in de zomer bij voederen hoeft niet maar kan totaal geen kwaad dus reacties van u bent gek zoek eens op internet dan leest u het zelf http://dier-en-natuur.infonu.nl/vogels/30983-vogels-voeren-het-hele-jaar-door.html ga nu niet uit uw dak want u zit er echt naast

Celine 26 July 2011

Ik werk in een dierenzaak en wij mogen geen vetbollen meer verkopen in de zomer, in verband met het feit dat het inderdaad niet goed is om ze bij te voeren in dit seizoen. En het is niet zielig, in de zomer hebben ze genoeg te eten, die redden zich wel doen ze al jaren en weet je wat er gebeurd als je de vogels te veel bij gaat voeren kijk maar om je heen waarschijnlijk ligt er ergens al een.

lia 23 August 2011

ik zie niets van de windkracht 7