Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Little Fockers (22 december 2010)

3.381 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 25 nov. 2010
Het partijtje psychologisch armworstelen tussen Jack Byrnes (Robert De Niro) en Greg Focker (Ben Stiller) bereikt een nieuw komisch hoogtepunt in Little Fockers, het derde deel van de hilarische blockbusterreeks. Laura Dern, Jessica Alba en Harvey Keitel vervoegen het rijtje beroemde acteurs dat opnieuw van de partij is voor het nieuwe hoofdstuk van de wereldwijde filmhit.

Na tien jaar, twee kleine Fockertjes met vrouw Pam (Polo) en ontelbaar veel hindernissen, werd Greg eindelijk “aanvaard” door zijn hypergestreste schoonvader Jack. Maar als de papa die in geldnood verkeert een bijverdienste vindt bij een farmaceutisch bedrijf, steekt Jacks wantrouwen tegenover zijn favoriete verpleger opnieuw de kop op.

Wanneer Greg en de volledige clan van Pam – inclusief Kevin (Owen Wilson), de ex van Pam die nog steeds door liefdesverdriet verteerd wordt – bij de schoonouders aankomen voor het verjaardagsfeestje van de tweeling, moet Greg aan de sceptische Jack bewijzen dat hij zijn mannetje kan staan als... man des huizes. Maar zal Greg met al die misverstanden, spionagetoestanden en geheime opdrachten, de ultieme test van Jack kunnen doorstaan om de volgende pater familias te worden? Of zal het vertrouwen voor altijd zoek raken?

Reacties

Reactie wordt toegevoegd