Allround baliemedewerker

Standplaats: Heinkenszand

  • Aantal uren: 21
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als allround baliemedewerker ben jij het visitekaartje van de gemeente. Je bent het eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen tijdens baliewerkzaamheden of als zij bellen met vragen, klachten en/of problemen. Je kunt alles vertellen over identiteit, documenten, de burgerlijke stand maar ook digitale dienstverlening schrikt je niet af. Je bent in staat om effectief te communiceren en op een dienstverlenende wijze inwoners te helpen. Ook vind je het geen probleem om zaken administratief af te handelen.

Functie-eisen

Je hebt een vakgerichte opleiding op mbo niveau 4 afgerond. Je bent enthousiast en representatief en hebt al geruime tijd ervaring met werkzaamheden voor de afdeling Burgerzaken. Je kan goed in teamverband werken en bent klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Bieden je een dienstverband van 21-24 uur per week. Na één jaar wordt (bij goed functioneren) het dienstverband omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. We bieden je een salaris van maximaal €2.986,- (schaal 7), bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Dit is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren
Interesse? Solliciteer dan voor 25 december 2017 via www.borsele.nl en geef een reactie voorzien van motivatie en cv. LET OP: je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je reageert via de button “solliciteren” onderaan de vacaturepagina. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 12 januari 2018.
Informatie
• Heb je aanvullende vragen over de functie dan kun je terecht bij Martijn Priem afdelingshoofd Burgerzaken via telefoonnummer 0113-238364 of mdpriem@borsele.nl

• Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kun je terecht bij Agnita Braamse de personeelsconsulent via telefoonnummer 06-19658213 of a.braamse@grdebevelanden.nl


Vacaturenummer 232325

GR de Bevelanden

t.a.v. Agnita Braamse
M A de Ruijterlaan 2
4461 GE GOES