HRM Adviseur (32 uur per week)

Standplaats: Kats

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Human Resources & Organization van DNWG bevindt zich in een zeer interessante en uitdagende fase. De afgelopen tijd hebben er diverse veranderingen plaatsgevonden. Maar ook de komende periode zullen er zaken veranderen. Zo zal er gekeken worden naar het zo efficiënt mogelijk inrichten van processen en het effectief inzetten van systemen.
Iedere business unit of stafafdeling binnen DNWG heeft een HRM Adviseur als aanspreekpunt, het zogenaamde één loket functie - principe. De HRM Adviseurs bedienen derhalve ieder één of meerdere bedrijfsonderdelen van DNWG als generalist t.a.v. operationele HR activiteiten en nemen als adviseur zitting in de betreffende management teams en faciliteren leidinggevenden in hun verantwoordelijkheden als integrale managers.

De Teamleider HR Operations is hiërarchisch leidinggevende en sparringpartner voor de HRM Adviseurs op zwaardere dossiers en ‘coach’ m.b.t. persoonlijke effectiviteit en functioneren.
De Stafdeling Human Resources & Organisatie van DNWG wordt aangestuurd door een Manager HR&O en bestaat uit twee teams: HR Development en HR Operations (HR Advies en Personeel- en Salarisadministratie.

De afdeling HR Operations draagt zorg voor de operationele en administratieve HR-ondersteuning van de leidinggevenden binnen DNWG en behelst twee teams: HR Ops en Salarisadministratie, welke worden aangestuurd door de Teamleider HR Operations. In het team HR Ops zijn HRM Adviseurs en HR(D) Assistants actief. HRM Adviseurs hebben een functionele aansturende rol naar de HR(D) Assistants.

Taken en verantwoordelijkheden:

Het leveren van een bijdrage aan HR beleidsvoorstellen en het proactief meedenken, ontwikkelen en uitvoering geven aan het HR beleid en het HR&O Jaarplan;
Aanspreekpunt (1 loket) op het gebied van operationele HRM-vragen voor leidinggevenden en medewerkers van het bedrijfsonderdeel dat hij bedient;
Zelfstandig adviseren, monitoren, begeleiden van leidinggevenden en medewerkers t.a.v. HR-beleid en HR processen, waartoe met name:
Bijdragen aan transities / reorganisaties van bedrijfsonderdelen;
Adviseren over strategische Personeelsplanning en Duurzame inzetbaarheid uitmondend in ‘gap’ analyses en concrete opleidings- en ontwikkelplannen;
Sparringpartner en coachende rol richting leidinggevenden, meedenken in verbeteringen binnen de BU of afdeling;
Verzorgen en bespreken van HR management informatie/ rapportages (incl. formatie/bezetting) met leidinggevenden;
Adviseren, ondersteunen en monitoren van het management bij arbeidsmarktcommunicatie en werving en selectie procedures en Introductie voor vast en flexibel personeel;
Ondersteunen en adviseren van het management bij (ziekte)verzuimmanagement;
Beoordelingscyclus (processturing RGA’s, coaching van de leidinggevenden, kwaliteitstoets);
Ontwikkelingsplannen medewerkers;

Disfunctioneren, verbetertrajecten, ontslagzaken.
Uitvoering van interne mobiliteit, potentieel beoordeling, opvolgingsplanning, etc.;
Correspondentie t.b.v. personeels- en salarismutaties i.s.m. HR PA/SA;
Algemene (operationele) werkzaamheden ter ondersteuning van de Manager HR&O en Teamleider HR Operations.

Functie-eisen

Functie-eisen en competenties

Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een HBO+ opleiding op het terrein van HRM, MER en/of Bedrijfskunde afgerond.
Minimaal 5-7 jaar ervaring met HR-advies, bij voorkeur in een industriële en/of commerciële omgeving;
Goede vaardigheden op het gebied van netwerken, coachen en samenwerken in alle geledingen van de organisatie;
Stevige persoonlijkheid, met een visie op bedrijfs- en HR-processen;
Ervaring met het werken met systemen van prestatiemanagement en de koppeling met HRM-tools;
Gedegen kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint en outlook) en SAP HR.
Op eigen initiatief kunnen handelen en begrip voor anderen hebben;
Proactieve kunnen communiceren en kunnen luisteren;
Handelen vanuit integriteit;
Gewend zijn om te analyseren vanuit systeem denken en leren in de organisatie te stimuleren;
Focus hebben op het realiseren van doelen zowel persoonlijke doelen als werkdoelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft onze klant jou te bieden?

De vacante functie is ingeschaald in schaal 8. Het aanvangssalaris bedraagt minimaal
€ 2.747,- en het maximum schaalsalaris bedraagt € 3.787,- per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
Hiernaast biedt onze klant goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een maandelijks benefit budget. Dit budget kun je naar eigen wens besteden aan arbeidsvoorwaarden naar keuze. Je kunt er bijvoorbeeld extra verlof van aankopen of kiezen voor wat meer financiële ruimte door het uit te laten keren. Op deze manier kun je keuzes maken die passen bij je levensfase en de behoeften die daarbij horen.
Ook werkt onze klant actief mee aan het ontwikkelen van jouw talent. Zij stellen tijd, geld en middelen ter beschikking voor het volgen van opleidingen en trainingen. Daarnaast kun je rekenen op een intensieve loopbaanbegeleiding.Sollicitatie voorwaarden

Je bent woonachtig op bereisbare afstand van de genoemde regio;
Je bent 32 uur per week beschikbaar;
Recruitment4Zeeland verzorgt de werving en selectie.Onze klant

Delta Netwerkgroep (DNWG), biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. DNWG (700 fte) is een open organisatie, gericht op leren en groeien en hebben veiligheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het hoofdkantoor staat in Goes.

Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met
Monique van de Ketterij, 06-81712420 of via e-mail: monique@r4z.nl.

Solliciteren

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie? Dan ontvangen wij graag per e-mail jouw cv, een motivatiebrief en een indicatie van jouw gewenste salaris.


Vacaturenummer 230464

Recruitment4Zeeland

t.a.v. Hans Francke
Hamerstedestraat 35
4485av Kats