enthousiaste uitleenmedewerker m/v voor onze Kapelse speel-o-theek

Standplaats: Kapelle

  • Aantal uren: 2
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost.
Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

Functie-eisen

Een enthousiaste en klantvriendelijke houding. Je vindt het gezellig om onder de mensen te zijn en je kan wel tegen wat mensen en lawaai om je heen. Je komt afspraken na en je bent altijd op tijd. Je krijgt een inwerkperiode van 3 maanden en daarna leen je zelfstandig, samen met je team uit. Per kwartaal wordt een rooster gemaakt, waarbij je op voorhand aan kan geven wanneer je niet kan. Je leent ongeveer 4× per kwartaal uit. Kan je onverwachts toch niet, dan kan je ruilen met een medewerker van je eigen dagdeel. Dit is nooit een probleem.

Kijk ook eens op http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/24993/Schatkist_zoekt_uitleenmedewerker_.html

Arbeidsvoorwaarden

Een gezellige vrijwilligersbaan binnen een leuk en gezellig team. Een vrijwilligersbaan die dus niet al te veel tijd kost. Je krijgt een gratis gezinslidmaatschap en kan tegen een geringe bijdrage zoveel en zo vaak speelgoed lenen als je wilt. Ook voor mensen zonder kinderen is er voldoende te lenen, zoals puzzels en gezelschapsspelen.
In december bieden we je een gezellige avond aan op de Dag van de Vrijwilliger en jaarlijks is er een etentje voor alle uitleenmedewerkers.
Het mooiste aanbod wat wij hebben zijn eigenlijk wel de dankbare leden, maar vooral de blije kindergezichtjes.


Vacaturenummer 230211

speel-o-theek

t.a.v. Annet Houtekamer
Annie MG Schmidtsingel 1
4421 TA KAPELLE