Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 22 "Vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Assistent zorgkundige coach

  Sjaloom Zorg is voor de komende zomervakantie op zoek naar enthousiaste assistent zorgkundige coaches die onze teams tijdelijk voor 32 uur per week willen komen versterken. Zowel in Tholen als op onze locaties op Goeree-Overflakkee. Het betreft een periode van 1 mei 2018 tot en met 1 september 2018. Als assistent zorgkundige coach voer je de instructies van de zorgkundige coach uit bij het begeleiden, ondersteunen en verzorgen van cliënten met een beperking, zowel op individueel als groepsniveau. Het doel van de zorg is gericht op het uitvoeren van de zorgvraag. De assistent zorgkundige ontvangt direct leiding van de regiomanager en ontvangt werkinstructies van een zorgkundige coach.

  3 dagen geleden Sjaloom Zorg ( Tholen )
 • Medewerk(st)er bediening vanaf 15jaar voor weekenden en vakanties

  Wij zoeken per direct: vakantie en weekendkrachten voor in de bediening Werkzaamheden bevatten oa: welkom heten van de gasten, het opnemen, indekken en serveren van bestellingen van eten en drinken (ontbijt, lunch en diner) afrekenen tafels afruimen en schoonmaken

  5 dagen geleden BabZout ( Zoutelande )
 • Supermarkt medewerker(-ster) (bijbaan) vanaf eind maart (de zandput)

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam.. Maar ook voor een krant, een tube tandpasta of een BBQ pakket kunnen de gasten in de supermarkt terecht. Om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig. Deze baan is goed te combineren met school of studie.

 • Supermarkt medewerk(st)ers

  Functieomschrijving Werken in vakantiesfeer. Wij zijn op zoek naar supermarkt medewerkers voor Supermarkt de Schuur in Burgh-Haamstede. De klanten in onze supermarkt zijn allemaal in vakantiestemming waardoor er een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Samen met ons team dragen wij bij aan een 100% tevreden vakantie. De werkzaamheden zijn o.a. kassawerkzaamheden, vakkenvullen, het verzorgen van de broodafdeling etc. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn in de zomervakantie, weekenden en feestdagen. De werkdagen beginnen om 7:00 of 8:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 of 19:00. Werkdagen zijn van te voren bekend. Er is in ieder geval genoeg ruimte om ook nog van je vakantie te kunnen genieten.

  een week geleden Supermarkt de Wijde Blick ( Renesse )
 • Supermarkt medewerk(st)ers

  Werken in vakantiesfeer. Wij zijn op zoek naar supermarkt medewerkers voor Supermarkt de Schuur in Burgh-Haamstede. De klanten in onze supermarkt zijn allemaal in vakantiestemming waardoor er een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Samen met ons team dragen wij bij aan een 100% tevreden vakantie. De werkzaamheden zijn o.a. kassawerkzaamheden, vakkenvullen, het verzorgen van de broodafdeling etc. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn in de zomervakantie, weekenden en feestdagen. De werkdagen beginnen om 7:00 of 8:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 of 19:00. Werkdagen zijn van te voren bekend. Er is in ieder geval genoeg ruimte om ook nog van je vakantie te kunnen genieten.

  een week geleden Supermarkt de Schuur ( Burgh-Haamstede )
 • Horeca medewerker (bijbaan/seizoensbaan)

  Ben jij vlot, gastgericht, enthousiast en op zoek naar een bijbaan of seizoensjob in de Horeca? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Als medewerker van DE HUYSKAMER van Ons Buiten ben je het gezicht van ons Campingpark. Bij ons nieuwe selfservice concept help je de gasten en verzorg je de bereiding van eenvoudige gerechten aan de counter. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s. Jouw taken bestaan uit - Het verwelkomen en vriendelijk te woord staan van de gasten - Het informeren en adviseren van gasten over de gerechten en drankjes - Het bereiden van eenvoudige gerechten aan de counter/keuken - Afruimen van de tafels - Het correct opmaken en afhandelen van de rekening aan de kassa - Bar werkzaamheden - Afwas werkzaamheden

  een week geleden Campingpark Ons Buiten ( Oostkapelle )
 • Medewerker cafetaria (m/v)

  Cafetaria de Lekkerbek te Vrouwenpolder Vanaf heden zijn wij opzoek voor de weekenden en vakantieperiodes van 2018 naar jongens en meisjes voor het verkopen van softijs, friet en vis.

 • Medewerker take-away

  Opzoek naar goed betaald werk in een jong en gezellig team? Voor aankomend seizoen zijn wij opzoek naar enthousiaste jongens en meiden die ons team willen versterken in de weekenden en vakanties (of doordeweeks in overleg).

  2 weken geleden JessieRls ( Zoutelande )
 • Medewerker ijssalon

  Opzoek naar goedbetaald werk in een jong en gezellig team? Voor onze ijssalon in Zoutelande zijn wij opzoek naar enthousiaste jongens en meiden die ons team willen versterken aankomend seizoen. Zowel weekend/vakantie krachten als part-time kracht van maart tot en met november.

  2 weken geleden JessieRls ( Zoutelande )
 • Medewerker beheer

  Camping de Duinhoeve is een grote camping in de Zeeuwse plaats Burgh-Haamstede, op 6 kilometer van Renesse. De camping beschikt over vaste plaatsen, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen, chalets en duinlodges. Daarnaast is er ook een jeugdcamping die tijdens Pinksteren en de zomervakantie geopend is. De medewerker beheer is klantgericht en is de spil tussen de Receptie, de Technische Dienst en de gast. Onder regie van de Hoofd Beheer dienen allerlei voorkomende taken en klusjes te worden uitgevoerd of uitbesteed. Te denken valt aan terreincontroles, aanspreekpunt gasten, toezicht en contact met animatieteam en bewaking alsook hand- en spandiensten op het terrein.

 • Heldin/held van de huyskamer

  Als heldin/held van DE HUYSKAMER van Ons Buiten ben je de kartrekker en ambassadeur. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het concept ‘DE HUYSKAMER’. Werkzaamheden: - Voorraadbeheer, bestellen, retourneren, plannen, inkoop, verkoop - Allergenen Systeem (weten en beheren), eventueel up to date houden, (bij geen veranderingen in de kaart ook geen aanpassingen nodig) - Vers & Veilig HACCP online systeem, verantwoordelijk voor dagelijkse borging - Voorraad beheren disposables, drukwerk, stickers en dergelijke - Kwaliteitswaarborging gerechten - Zorg dragen voor de bereidingen - Service niveau waarborgen, routing waarborgen, systeem behouden - Stimuleren gastgerichtheid, link leggen met to-go, outdoor - Borging presentatieniveau, bij-verkoop producten - Deels communicatie met campinggasten en DE HUYSKAMER als concept omarmen en uitbouwen - Marges beheren, bijsturen en behouden food & drinks - Inspelen op thema’s en events met het concept - Planning en roosters voor medewerkers van DE HUYSKAMER

  2 weken geleden Campingpark Ons Buiten ( Oostkapelle )
 • Medewerker bediening

  Wij zijn opzoek naar leuke spontane collega`s voor in de bediening, heb je een tussen jaar of wil je de tijd die je hebt buiten school wat verdienen alles is in overleg hoeveel uren je wilt werken. Beachclub Lekker is een modern paviljoen van alle gemakken voorzien, met een mooie ligging en een ongedwongen sfeertje. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je iedere dag genieten van het uitzicht en de leuke sfeer. Neem dan contact met ons op via: personeel@beachclublekker.nl

  2 weken geleden Beachclub Lekker ( Vrouwenpolder )
 • Vakantiekrachten voor overdekte speeltuin

  Voor onze overdekte speeltuin “Avonturenpark” zoeken wij per eind maart tot eind september vakantiekrachten die gedurende de vakantieperiodes (Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de Zomervakantie) Avonturenpark kunnen bemensen. Avonturenpark is dagelijks geopend. De werktijden zijn van 9.45 - 14.15 of van 14.00 - 19.00 uur. Bij deze functie hoort ook het helpen van het animatieteam bij bijvoorbeeld het voorbereiden en opruimen van de knutselactiviteit.

  3 weken geleden Strandcamping Valkenisse ( Biggekerke )
 • Hulpkracht technische dienst bij rcn de schotsman

  Technische kracht Word je vrolijk als je in de buitenlucht aan het werk bent en houd je van contact met mensen? Als hulpkracht Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de groenvoorziening op ons park, het uitvoeren van licht technische werkzaamheden en de schoonmaak van de toiletgebouwen. Samen met het team zorg je voor een verzorgd vakantiepark en daarmee de vakantiebeleving van de gast.

  3 weken geleden RCN Vakantieparken ( Kamperland )
 • Horeca medewerkers bij rcn de schotsman

  Ben jij op zoek naar een uitdagende en actieve vakantiebaan in de horeca? Wij zoeken vanaf maart 2018 flexibele horecatijgers die wel weten van aanpakken. Binnen onze horeca hebben we verschillende mogelijkheden: als kok, in de bediening van het restaurant, achter de bar, als keukenhulp of in de snackbar. Ben je een echte teamplayer, vind je het niet erg om vooral ’s avonds te werken en ben je bestand tegen de drukte die de horeca met zich mee kan brengen? Dan zien we graag je motivatiebrief tegemoet!

  3 weken geleden RCN Vakantieparken ( Kamperland )