Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 5 "Vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Scholier magazijnhulp (per direct)

  Heb jij vrije uren over na schooltijd en wil je wat bijverdienen? Duovita is de webwinkel voor verpleegkundigen artikelen. Vanuit ons magazijn in Middelburg verzenden we producten door heel Europa. Als magazijnhulp help je je collega's met de dagelijkse (lichte) werkzaamheden in ons magazijn.

  2 dagen geleden Duovita ( Middelburg )
 • Bijbaan supermarkt (kamperland)

  Functieomschrijving Roompot Vakanties is voor haar locatie Beach Resort in Kamperland per mei op zoek naar vakantiekrachten voor de supermarkt. Ben jij een aanpakker en past afwisseling goed bij jou? Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste scholieren en studenten die ons team komen versterken in de weekenden en/of avonden. Wat zijn de taken? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet, compleet met een eitje, kaas, jam, verse jus d’orange… Maar ook voor een krant, een tube tandpasta, een biertje of een BBQ pakket kan de gast natuurlijk terecht in de Roompot supermarkt. Om al die broodjes te bakken en er voor te zorgen dat de vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig.

 • Hulpkracht / zaterdaghulp

  Binnen Boels betekent een bijbaan als hulpkracht dat je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Dit kan zijn laden en lossen, klein onderhoud verrichten aan machines en er voor zorgen dat het filiaal er tip top uitziet. Wanneer je je helemaal thuis voelt bij ons en je bent er klaar voor, dan mag je bijv. ook klanten adviseren over de machines, contracten maken voor de klant wanneer ze een machine komen huren en zorg je voor een correcte afhandeling wanneer de klant de machine weer terug komt brengen. Veel afwisseling dus.

  2 weken geleden Boels Rental Terneuzen ( Terneuzen )
 • Nieuwe collega's in het weekend en vakantie

  Zit jij nog op school en heb jij in de WEEKENDEN EN VAKANTIES tijd over?? Dan zoeken wij JOU! Strandpaviljoen "de Branding" is op zoek naar nieuwe COLLEGA'S die ons de komende maanden en het volgende seizoen kunnen versterken! AFWAS, KEUKEN, of BEDIENING, WIJ hebben plaats voor jou! Kom werken in een gezellig en goed georganiseerd bedrijf, wat bekend staat om zijn service en snelheid! Heb jij tijd over en wil je goed verdienen? Neem dan contact met ons op! Ervaring is niet nodig, een goede instelling wel! ............................EEN MOOIER PLEKJE OM TE WERKEN IS ER NIET.....................................

  2 weken geleden Strandpaviljoen ( Zoutelande )
 • Medewerkster bediening

  El Fuego is ondertussen, na alweer 15 jaar, een begrip in Zeeland en zelfs ver daarbuiten! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er bediening die buiten hun studie lekker willen bijverdienen! Voor de weekenden en vakanties maar er is ook ruimte voor eventueel ook door de week. In deze functie is het jou taak om onze gasten tevreden te houden. Jij bent met je andere collega’s immers het gezicht van ons restaurant. Je zorgt oa voor de reserveringen, orde en netheid in het restaurant.

  3 weken geleden El Fuego ( Domburg )