Zelfstandige, enthousiaste allround campingmedewerker!

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor onze gloednieuwe, in Middelburg geopende Stadscamping Zeeland zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste medewerker.
Als campingmedewerker zorg je er voor dat je onze gasten hartelijk verwelkomt en ben je het aanspreekpunt van onze organisatie. Binnen ons kleinschalig team van medewerkers is het belangrijk dat je alle ins en outs van de camping kent en een klantgerichte en hulpvaardige instelling hebt.
Onderdelen van je functie zijn o.a.: het in- en uitchecken van gasten, vragen beantwoorden over activiteiten in de omgeving en het verhuren van onze chalets. Administratieve vaardigheden horen daarbij alsook het communiceren met gasten waarbij kennis van Nederlands, Duitse en Engelse taal noodzakelijk is. Wanneer dat nodig is zal je zorg dragen voor het hele reilen en zeilen van de camping. Kortom: een uitdagende baan!

Ben jij bij uitstek geschikt voor deze functie en zou je het liefst zo snel mogelijk willen beginnen? Stuur ons dan jouw CV met bijbehorende motivatiebrief vóór 9 december 2017 naar info@stadscampingzeeland.nl en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functie-eisen

- Ervaring met het werken op een camping of vakantiepark is een must
- Ervaring met receptiewerk is een pré
- Geen 9 tot 5 mentaliteit; je bent bereid om op wisselende tijden en in het weekend te werken
- Goede kennis van Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Eigenschappen die bij deze functie passen zijn: Zelfstandigheid, stressbestendigheid, actieve houding, gastvrijheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

- Leuk en afwisselend werk
- Veel verantwoordelijkheid
- Samenwerken in een enthousiast kleinschalig team
- Een passend salaris conform CAO

Soort dienstverband: Deeltijd


Vacaturenummer 231526

Stadscamping Zeeland

t.a.v. Anja Brasser
Koninginnelaan 55
4335BB MIDDELBURG