Front Office medewerker - Receptioniste Badhotel Renesse

Standplaats: Renesse

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Het Badhotel Renesse en Villa Westerduin vormen samen een sfeervol boutiquehotel gelegen aan de rand van Renesse op korte afstand van de zilte zee , ruime stranden en duinen van Renesse. Het onlangs geheel gerenoveerde en gerestylde Badhotel Renesse bestaat uit 48 gerenoveerde comfortkamers en 5 hotelstudios met eigen tuin die voor een bijzondere sfeer zorgen. Het Badhotel Renesse bedient zowel de leisuregast die rust, een verfijnde keuken en natuurbeleving zoekt als de zakelijke gast welke een meerdaagse training of seminar boekt.
Als Front Office medewerker ben jij het aanspreekpunt binnen het Badhotel Renesse. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het in/uitchecken van gasten en de administratieve verwerking hiervan. Je streeft altijd naar perfectie en het is je doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen het hotel staat centraal.
De diensten zijn verdeeld over de hele week van 08.30 uur tot 17.00 uur en van 14.00 uur tot 21.00 uur. Inclusief zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen.

Functie-eisen

Wij verwachten dat je beschikt over een afgeronde MTRO of NHTV opleiding en toonaangevende ervaring hebt in vergelijkbare hotels. Je bent gemotiveerd, zelfstandig en kan goed in een team werken. Ook verwachten we dat je je talen spreekt : engels, duits en frans zijn hierbij noodzakelijke vereisten, in woord en geschrift. Overige kenmerken van het kandidaatprofiel : stressbestendig, servicegericht en een passie voor de hotelindustrie. Van nature gastvrij en geinteresseerd.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een mooi gerenoveerd hotel. Je krijgt een uitstekende salaris en arbiedsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring.
Wij gaan uit van een meerjarige samenwerking binnen een gezellig en enthousiast team van alle leeftijden.


Vacaturenummer 231288

Olav Davidse

t.a.v. Olav Davidse
Laone 2
4325 EK RENESSE