Automonteur m/v

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Automobielbedrijf Dijkwel is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste (1e) Automonteur m/v

Automobielbedrijf Dijkwel (PCA Dealer) is een modern en klantvriendelijk bedrijf en al jaren een begrip in Zeeland als het gaat om onderhoud aan auto’s van de merken Citroën en Peugeot. Naast deze twee mooie Franse merken verkopen en onderhouden we uiteraard ook auto’s van andere merken.

Functie-eisen

De belangrijkste taken als Automonteur zijn het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het uitvoeren van diverse reparaties. Dankzij jouw inzet en vakmanschap kunnen onze klanten naar volle tevredenheid hun auto weer in ontvangst nemen. Binnen deze veelzijdige functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Je beschikt over een opleiding tot (1e) autotechnicus, APK (of de bereidheid deze te behalen) is een pré. Daarnaast kun je gestructureerd werken en ben je kwaliteitsbewust. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Wij werken met een klein team waarbinnen iedereen een belangrijke bijdrage levert en bieden een functie met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Kom jij ons team versterken?
Stuur je motivatie en CV naar onderstaand adres of mail naar info@dijkwel.nl
Heb je vragen over deze funtie? Neem dan contact op met Richard Dijkwel, tel. 0118-41 77 11 of kom even langs.

Automobielbedrijf Dijkwel
Industrieweg 27-29
4382 NA VLISSINGEN


Vacaturenummer 229974

Automobielbedrijf Dijkwel (PCA

t.a.v.
Industrieweg 27
4382NA VLISSINGEN