Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 511 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Lasser m/v

  Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker/Lasser M/V Als Constructiebankwerker/Lasser werk je geheel zelfstandig vanuit tekening en houdt je je bezig met werktuigbouwkundige onderdelen te produceren en vervaardigen.

  een week geleden Levelplus Safety B.V. ( Goes )
 • Werkvoorbereider / planner

  Functieomschrijving Ben jij als werkvoorbereider besluitvaardig, innovatief en een echte planner? Dan ben jij misschien wel de werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn! Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van de afdeling Technische Zaken. Deze afdeling draagt zorg voor het optimaal functioneren van alle technische installaties en infrastructuur. Technische Zaken is tevens verantwoordelijk voor het energiezorg- en beheer en zorgt ervoor dat alle goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Zie jij als werkvoorbereider de volgende werkzaamheden als een uitdaging? Ontvangen van werkopdrachten van diverse afdelingen, ervoor zorgen dat deze opdrachten op de juiste wijze worden uitgevoerd. Indien nodig begeleid je hier externe monteurs bij Opstellen van preventieve onderhoudsschema’s en zorgen dat het onderhoud (door externe bedrijven) wordt uitgevoerd Zorgen dat machines volgens schema worden gekeurd Verwerken van de gegevens van meterstanden, onderhoud, meetgegevens etc. Onderhouden en beheren van Ultimo Uitvoeren van projecten Vervangen van Hoofd TZ bij diens afwezigheid Werken volgens aangegeven regels en normen en rapporteren bij afwijkingen

  2 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Vlissingen )
 • Site manager (vaste baan, direct in dienst bij onze opdrachtgever)

  Wij zijn op zoek naar een Sitemanager, die zelfstandig en pro-actief te werk gaat. In deze rol werk je als meewerkend voorman mee aan het installeren, repareren en onderhouden van AV/IT/Security/Communicatie en Control systems op luxe megajachten. Wil jij deel uitmaken van deze innovatieve markt en werken in een dynamische en professionele omgeving? Solliciteer dan voor de functie van: Site manager. Taken: Je geeft functioneel leiding aan een projectteam en vertaalt de werkplanning in werkpakketten voor de installateurs Je rapporteert aan de Projectmanager (ook bij afwijkingen) over de voortgang van het project, bewaakt de productiviteit en de geldende kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor een continue kwalitatieve en kwantitatieve beschikking van benodigde informatie en materialen Je bent verantwoordelijk voor de administratie van (kleine) wijzigingen en de communicatie naar de engineers Je voert zelfstandig installatie werkzaamheden uit en controleert de werkzaamheden van installateurs. Je draagt zorg voor een optimale klanttevredenheid en imago van de organisatie, door de kwaliteitseisen van VBH aan te houden Je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoerende medewerkers van en op de werf.

  3 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Vlissingen )
 • Planner assistent

  Voor een energieproducent in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een Planner assistent voor de komende Outages van de installatie startende april-juli 2018 Het is de bedoeling dat de kandidaat al vanaf medio januari start voor 2 a 3 dagen in de week. Vanaf maart complete weken tot dat de Outages klaar zijn .

  12 uur geleden HR Zeeland ( Vlissingen )
 • Lascoördinator

  Ben jij dé expert op het gebied van lassen en kun je ook alles in goede banen leiden? In deze adviserende rol als lascoördinator zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? - Je stelt werkinstructies en lasprocedures op en zorgt dat deze up to date blijven; - Je zorgt ervoor dat iedereen de juiste lasuitrusting en lastoevoegmaterialen toepast; - Je voert lastechnische inspecties en controles uit; - Je beoordeelt de klanteisen en de technische specificaties voor het laswerk; - Je organiseert en begeleidt NDO; - Je bent hét aanspreekpunt en schakel m.b.t. lastechnische vraagstukken; - Je controleert de lasapparatuur op geschiktheid en onderhoud. Het is geen fulltime functie en hierdoor zou een combinatie gemaakt kunnen worden tussen lascoördinator en lasser en/of tekenwerk en de daarbij behorende werkvoorbereiding. Dit is uiteraard in overleg waarbij wordt gekeken naar ervaring en opleiding. Bij dit bedrijf in Goes werken ongeveer 70 mensen werken en staan ontwikkel- en scholingsmogelijkheden hoog in het vaandel. Het is een service- en oplossingsgerichte specialist in technische onderdelen en materialen. Salaris is conform de eigen beloningsregeling en bij goed functioneren is een vast dienstverband mogelijk. Interesse? Stuur je CV naar Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of voor meer informatie 0115-649521.

  13 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Goes )
 • Technical operator

  Voor een opdrachtgever in Vlissingen zijn wij op zoek naar een technical operator. Als technical operator ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle voorkomende storingen aan verschillende installaties zowel op elektrisch als mechanisch gebied. Je bedient diverse installaties. Je stuurt bij in geval van afwijking. Je houdt de voorraden en grondstoffen bij. Je zorgt voor een goede werkoverdracht en bijbehorende administratie. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit die bijdragen aan het juiste verloop van het proces. Je levert een actieve bijdrage in het achterhalen van de oorzaak van een storing en je doet hier verbeteringsvoorstellen voor.

  14 uur geleden Adecco, team Goes ( Vlissingen )
 • Calculator

  Voor een opdrachtgever op Schouwen-Duiveland zijn wij op zoek naar een calculator. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het calculeren, kostprijs bepalen en het zoeken naar creatieve oplossingen voor grote en kleinere werken in de bouw en staalbouw. Je stelt de voorcalculatie op en brengt de offertes uit. Je stelt kostprijsberekeningen en calculaties op op basis van bestekken en/of offerte aanvragen. Je vraag offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. En je beoordeelt de prijzen en offerte.

  14 uur geleden Adecco, team Goes ( Zierikzee )
 • Allround constructiebankwerker/onderhoudsmonteur

  Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een allround constructiebankwerker/onderhoudsmonteur. Binnen deze functie maak, bewerk en herstel je werkstukken bestaande uit ferro en non ferro materiaal voor staal-en machinebouw op effectieve manier. Je werkt in de werkplaats of bij de locatie van onze klant. Je maakt werktekeningen en uitslagen, je last, boort, slijpt op werkstukken, de de-en montage van zowel constructies als machines en je verricht onderhoudswerkzaamheden aan gebruikte machines.

  14 uur geleden Adecco, team Goes ( Terneuzen )
 • Elektromonteurs

  Ben jij een elektromonteur met enkele jaren ervaring die past bij een innoverend bedrijf? En wil je werken met de nieuwste technieken, gereedschappen en producten? Lees dan snel verder! Als monteur elektrotechniek realiseer, repareer en verbeter je elektrotechnische installaties. Als dat nodig is, vervang je complete installaties en alles wat daarbij hoort. Je spoort storingen op en verhelpt deze door de benodigde reparaties uit te voeren. Je doet dit bij verschillende opdrachtgevers. Een uitdagende baan waarbij je de ene keer snel een oplossing vindt en de andere keer veel moet uitzoeken, testen, veranderen en weer testen. Het resultaat waar jij voor gaat: een tevreden klant van wie je veel waardering krijgt

  14 uur geleden Adecco, team Goes ( Goes )
 • Steigerbouwers

  We zijn op zoek naar steigerbouwers. Het is een baan waar fysiek veel van je lichaam wordt gevraagd en waarbij je geen last van hoogtevrees mag hebben. Als steigerbouwers ga je aan de hand van tekeningen steigers monteren, varierend van traditionele steigers tot ondersteuningssteigers. Daarnaast zorg je voor de sterkte, kwaliteit en veiligheid van de steigers. Uiteraard ga je bijbehorende werkzaamheden zoals aan- en afvoer van meteriaal niet uit de weg.

 • Elektromonteur

  Ben jij een diegene die alle elektrotechnische oplossingen weet? Die elektrotechnische installaties en systemen kan installeren en onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf in de omgeving van Hulst zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Dit bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en groeit nog altijd. Wij zijn op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is en waarbij je 1 x in de 4 weken consignatiedienst draait (7 dagen, incl weekend). Salaris is afhandelijk van opleiding en ervaring en, bij goed functioneren, kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV op naar Femke Schout, f.schout@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521 en vraag naar Femke.

  14 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Hulst )
 • Betonboorder

  Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Goes zijn wij opzoek naar betonboorders. Als Betonboorder maak je sparingen en gaten in beton, baksteen, natuursteen en wegen met diamantboren of zagen. Daarnaast voer je zaagwerk uit voor o.a. deur- en raamopeningen, trapgaten en dilataties, hierbij maak je gebruik van een diamantzaag.

 • Ijzervlechters/lassers

  We zijn opzoek naar ijzervlechters met ervaring, die zelfstandig kunnen werken en tekeningen kunnen lezen. De werkzaamheden zijn in de hal en soms op de bouw . Als ijzervlechter maak je aan de hand van de tekeningen wapeningsconstructies door het betonstaal te knippen, buigen, binden en te vlechten lassen/hechten.

  15 uur geleden 4U Group Personeelsdiensten ( Goes )
 • Betontimmerman

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct opzoek naar enthousiaste betontimmermannen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: - Maatvoeren - Bekistingen maken en verplaatsen - Beton storten - Ontkisten en demonteren - Prefab elementen plaatsen

  15 uur geleden 4U Group Personeelsdiensten ( Goes )
 • Opzoek naar werk in de techniek

  Voor diverse opdrachtgevers zijn wij opzoek naar medewerkers voor in de techniek. Ben jij opzoek naar werk of toe aan een nieuwe uitdaging. Als jij bereid bent je in te zetten om te werken, bieden wij je een afwisselende baan en een goed salaris! Het bezit van een VCA diploma en/of een eigen auto vergroot je inzetbaarheid enorm! Ben je niet in het bezit van een VCA maar laat je zien dat je echt wil werken, dan bieden wij jou de kans om dit certificaat evt. via ons te halen.

  15 uur geleden 4U Group Personeelsdiensten ( Goes )