Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 529 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Ervaren autotechnicus (1e automonteur, apk keurmeester, technisch specialist)

  Automobielbedrijf Dijkwel PCA Dealer is per direct op zoek naar versterking van ons team. Wie zoeken wij? Onze werkplaats groeit gestaag door en daarom breiden wij ons ervaren team van autotechnici verder uit! We zijn per direct op zoek naar een eerste monteur / technisch specialist. Wij zoeken een gemotiveerde technisch specialist (m/v) die in het bezit is van rijbewijs B, APK keurmeester is (of op korte termijn willen halen), zichzelf graag verder wil ontwikkelen, verantwoordelijkheid neemt voor het eigen werk en altijd zijn/haar best doet om de beste oplossing te vinden voor zowel het bedrijf als voor de klant.

 • Veiligheidstoezichthouder

  Staat veiligheid en verantwoordelijkheid bij jou op de eerste plaats? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij iemand waar anderen op kunnen rekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als veiligheidstoezichter (brandwacht) is het je taak maatregelen te nemen en op te volgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industriële fabrieken. Het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden staat centraal. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s. Je werkgebied bestaat voornamelijk uit het havengebied in Zeeuws-Vlaanderen en Vlissingen-Oost.

  4 weken geleden Levelplus ( Goes )
 • Verkoper buitendienst

  Jij bent het commerciële gezicht voor dit bedrijf in Borssele. Je gaat op bezoek bij bestaande en nieuwe klanten in heel Zeeland. Jij weet de wensen en behoeften te vertalen naar passende aanbiedingen. Dit bedrijf in Borssele verkoopt, verhuurt, onderhoudt en repareert heftrucks. Dit wordt gedaan met een team van ruim 25 specialisten. De functie is dynamisch met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een gedegen opleidingstraject en begeleiding in een enthousiast team. Salaris is conform CAO Motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf. Bij goed functioneren heb je kans op een vast dienstverband. Heb je interesse? Bel of mail naar Femke Schout, f.schout@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521

  een uur geleden Werk en Vakmanschap ( Borssele )
 • Leerling installatiemonteur bbl

  Voor het schooljaar 2018/19 zijn wij op zoek naar een leergierige en enthousiaste leerlingen, die graag middels een BBL leer/werktraject een technisch vak willen leren. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je één vaste dag in de week naar school. Als leerling installatiemonteur werk je hoofdzakelijk aan werktuigbouwkundige installaties bij een breed scala aan klanten. Verder houd je je bezig met: - Het bepalen van een aanpak aan de hand van tekeningen en schema's. Dit bepaal je zelfstandig of in overleg; - Het installeren van werktuigbouwkundige installaties. Hierbij word je aangestuurd door de afdeling planning; - Uitvoeren van kleine reparaties aan bestaande cv-installaties en waterleidingsystemen; - Verzorgen van de installatiewerkzaamheden bij verbouwingen.

  een uur geleden Werk en Vakmanschap ( Yerseke )
 • Magazijnmedewerker

  Als magazijnmedewerker ben jij de spil in het productieproces. Je laadt en lost de vrachtwagens met binnenkomende onderdelen, die je met een heftruck op de juiste plaats zet. Het picken van orders, het verwerken van inkomende goederen en verzenden van onderdelen zijn belangrijke taken. Ook het logisch indelen van de schappen in het magazijn en het netjes en op orde houden hiervan is een belangrijke taak voor jou! Herken jij jezelf hierin en wil je graag aan de slag in Terneuzen? Stuur je CV op naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521. Dit bedrijf in Terneuzen maakt complete rollenbanen en transportbanden. Ook maken zij verschillende machinedelen van palletizer, bagfillers en wikkelmachines. Salaris is conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

  een uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • Plc programmeur

  Kun jij zelfstandig nieuwe software applicaties ontwerpen? En heb jij het talent om al bestaande software applicaties te verbeteren en aan te passen? Dan is deze functie als PLC programmeur echt iets voor jou! Je werkt zelfstandig in Terneuzen of soms bij klanten wereldwijd. Deze opdrachtgever maakt complete rollenbanen en transportbanden. Ook maken zij verschillende machinedelen van palletizer, bagfillers en wikkelmachines. Salaris is conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  2 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • Mechanisch junior operator (kunststof)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige dakkoffers, vragen wij een Machinebediende/Assistent Operator! Je gaat een vacuum vorm machine bedienen/instellen, je voert de de halffabricaten aan en je voert het gereed product af . Je controleert het product op zichtbare defecten en werkt het af met behulp van mechanisch gereedschap tevens signaleer je afwijkingen aan het product. Verder verhelp je kleine storingen en verricht klein onderhoud aan de machines in overleg met de ploegleider .

  2 uur geleden Randstad Goes ( Kapelle )
 • Montagemedewerker(s) in de luxe zonnebanken

  Voor een wereld speler op het gebied van zonnebanken, die op zoek is naar uitbreiding van hun vaste kern, zijn wij op zoek naar "Montagemedewerkers", De zonnebank bestaat uit 3 componenten, te weten de zonnehemel , bank en onderbak. De montagemedewerker monteert voor de hemel de kabelbomen, reflectorstrippen, lampen, optionele snelbruiners lampvoethouders, elektronica, bediening en aclyraatplaat. De onderbak heeft weer andere componenten die kunnen bestaan uit voorschakelapparatuur eventueel audio, ventilatoren, luchtbevochtiger en andere opties. De zonnebanken hebben vele opties waardoor bijna geen een zonnebank hetzelfde is, je moet dus geconcentreerd en nauwkeurig werken. Je werkt vanaf worksheets, waarin duidelijk de handelingen voor de montage staan uitgelegd door middel van foto’s en tekst. Je rouleert tussen de diverse montage stations en voert ook eindtesten uit. Bij de eindtesten gevonden mechanische en elektrische storingen en afwijkingen corrigeer je.

  2 uur geleden Randstad Goes ( Kapelle )
 • Monteur pompen/ pump repair technician senior

  Als monteur ben jij specialist op het gebied van alle typen pompen en jij kunt als geen ander de pompen weer repareren. Bij dit internationale bedrijf met een vestiging in Terneuzen dat een is specialist in kleppen, pompen en afdichtingen, zoeken wij een pump repair technician senior/ monteur pompen. Wat ga je precies doen? - Je zorgt ervoor dat pompen, compressoren, turbines, roerders worden gedemonteerd, gemonteerd en dat revisie wordt uitgevoerd in de werkplaats maar ook op locatie; - Je voert inspecties uit van de onderdelen en checkt de gegevens in een meetprotocol; - Reiningen en reparaties van de diverse onderdelen met behulp van machines als balanceermachines, lasteruitlijning, hijs- en meetgereedschappen, diverse reinigingsmachines en gebruik van pneumatische, hydraulische en elektrische gereedschappen; - Je voert dichtheidstesten uit van onderdelen en samenstellingen. Salaris is conform CAO Metalelektro en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Bel of mail Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521.

  2 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • 1e automonteur apk

  Wij zijn op zoek naar een 1e Automonteur en APK keurmeester (m/v). Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Zet jij de stempel: GOEDGEKEURD! Weet jij wanneer een auto geschikt is voor de weg? Weet jij precies wat er nog moet gebeuren om die stempel toch te zetten? Dan ben jij in onze ogen meer dan GOEDGEKEURD voor deze job!

  3 uur geleden Try-act EWIV ( Vlissingen )
 • Voorbewerker

  Heb jij ervaring in het voorbewerken van schades aan voertuigen? Voor een modern autoschadebedrijf zijn wij per direct op zoek naar een voorbewerker/spuiter van schades (m/v). Je houdt je dagelijks bezig met het voorbewerken van schades aan auto's.      

  3 uur geleden Try-act EWIV ( Goes )
 • Kwaliteitsinspecteur

  Als kwaliteitsinspecteur ben jij diegene die zelfstandig inspecties uitvoert van pompen en onderdelen daarvan. Dit bedrijf in Terneuzen vervaardigt, repareert en onderhoudt pompen, compressoren en turbines voor industriële toepassingen. De afdeling waar jij komt te werken worden pompen ter reparatie en/ of verbetering aangeboden. Wat ga je precies doen? - Controles aan ruw uitgangsmateriaal, halffabrikaten en aan gerepareerde onderdelen met behulp van meerdere meettechnieken; - Tijdens de voorbereiding beoordeel je globaal de toestand van de binnengebrachte pomp; - Na reiniging en opening van de pomp voer je zelfstandig inspecties uit met behulp van NDO onderzoeken; - Na inspectie bepaal je de werkzaamheden die aan de pomp gedaan moeten worden en leg je dit vast in een inspectierapport inclusief het meedenken over verbeteringen en modificaties en bewerkingsvolgorde; Je hebt contact met veel medewerkers van de montage-, engineering,- en productieafdeling, leveranciers en klanten dit kan in het Engels en soms in het Duits zijn. Salaris is conform CAO Metalelektro en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Bel of mail Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521.

  3 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • Shop supervisor

  Kun jij er voor zorgen dat personeel en middelen op de juiste wijze worden ingezet zodat alles voor de productie op tijd geleverd kan worden? Bij dit internationale bedrijf met een vestiging in Terneuzen dat een is specialist in kleppen, pompen en afdichtingen, zoeken wij een shop supervisor. Wat ga je dan precies doen? - Registeren en opvolgen van afwijkende producten en klachten; - Uitvoeren van maandelijkse werkplekinspecties in de shop; - Signaleren van tekortkomingen in de shop (equipment, tooling, utiliteit, gebouw en vervoersmiddelen); - Kennis overdracht naar de monteurs; - Contact met de klant over inspecties en reparatievoorstellen; - Toewijzen van werkopdrachten aan personeel. Salaris is conform CAO Metalelektro en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Bel of mail Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521.

  4 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • Kraanmachinist mobiele kranen m/v

  Arentis verhuurt sinds 1964 een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn met name gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van machines en materialen voor de industrie, chemie en petrochemie. Het huidige machinepark is als volgt opgebouwd: hydraulische hijskranen, transport, hoogwerkers en schaarliften, schroefcompressoren, stoomgeneratoren, lasdiesels, verreikers, heftrucks en industriële gereedschappen. Momenteel zijn wij voor de afdeling kraanverhuur op zoek naar kandidaten voor de functie van Kraanmachinist mobiele kranen m/v (standplaats Terneuzen) De kraanmachinist bedient onze mobiele telescoop kranen of onze mobiele torenkranen voor opdrachten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Brussel.

  4 uur geleden syndus ( Terneuzen )
 • Meewerkend voorman maintenance

  Arentis verhuurt sinds 1964 een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn met name gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van machines en materialen voor de industrie, chemie en petrochemie. Het huidige machinepark is als volgt opgebouwd: hydraulische hijskranen, transport, hoogwerkers en schaarliften, schroefcompressoren, stoomgeneratoren, lasdiesels, verreikers, heftrucks en industriële gereedschappen. Voor de afdeling Service & Maintenance zijn we op zoek naar een Meewerkend voorman M/V (standplaats Gent) Als meewerkend voorman draag je zorg voor het onderhoud van ons gehele machinepark, op locatie bij onze klant Arcelor. Bovendien ben je de schakel tussen de afdeling planning en de monteurs. Je zorgt ervoor dat de planning haalbaar is en stuurt de onderhoudsmonteurs hierop aan. Functie-inhoud: • Je voert preventief en correctief onderhoud uit aan het machinepark; • Werkzaamheden op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch vlak; • Je stemt de werkzaamheden af met de afdeling planning en houdt daarbij rekening met zowel het belang van de klant als de capaciteit van de beschikbare monteurs; • Je stuurt de monteurs aan; • Je fungeert als ambassadeur van het bedrijf;

  4 uur geleden syndus ( Buiten Zeeland )