Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 62 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Shovel machinist

  Voor een klant op de Axelse vlakte zijn we per direct op zoek naar een Shovel machinist.

  een week geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Westdorpe )
 • Schoonmaker

  Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar schoonmakers in heel Zeeland. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers en op diverse locaties zoals: Kantoorpanden, ziekenhuizen en zorginstellingen, hotels en recreatiebungalows, onderwijsinstellingen en particulieren.

 • Industrieel reiniger

  Steek jij de handen graag uit de mouwen? Misschien dat jij dan wel geschikt bent om te gaan werken als industrieel reiniger bij één van onze klanten in Yerseke. Er wordt dagelijks geweekt met vis- en vleesproducten en hygiëne staat hoog in het vaandel. Daarom is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een industrieel reiniger die dagelijks komt schoonmaken en de werkplekken reinigt zodat je collega’s de volgende dag weer een schone werkplek hebben.

  een week geleden Modoc Werkt ( Yerseke )
 • Schoonmaakmedewerk(st)er

  Gom schoonhouden B.V Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er Vlissingen Oost De juiste baan Als schoonmaakmedewerker loop je een vastgelegd schoonmaakprogramma af op een van onze objecten. Dat kan een kantoorpand of onderwijsinstelling zijn, maar ook een productielocatie of station. Onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen stofwissen, dweilen/moppen, schoonmaken van wanden,ramen (binnenzijde) en sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair. Incidenteel kan de direct leidinggevende je inschakelen voor periodiek schoonmaakwerk, waarbij (een onderdeel van) het object eens extra grondig onder handen wordt genomen. Bij Gom ben je meer dan een schoonmaker, je bent soms ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid en hostmanship staan bij Gom hoog in het vaandel. Als medewerker geef je opdrachtgevers het gevoel écht welkom te zijn. Je bent proactief en denkt mee over hoe we de zaken nog beter kunnen organiseren voor onze klanten.

  een week geleden Gom B.V ( Kapelle )
 • Collega sluiskil 4.50 uur

  het schoon houden van nette kantoren. dinsdag 3 uur 7.45 beginnen donderdag 1.5 uur

  een week geleden HE-CLEANING ( Terneuzen )
 • Collega gezocht terneuzen 2 uur zaterdag!

  Zaterdag morgen 2 uur schoonmaken op een kantoorpand in terneuzen

  een week geleden HE-CLEANING ( Terneuzen )
 • Collega terneuzen !! 9.50

  Het choon houden van een pand in Terneuzen. Vloeren, toiletten, kantoren. werktijden: ma t/m vrijdag 15.30-17.00 zaterdag ochtend 2 uur ( 150 % )

  een week geleden HE-CLEANING ( Terneuzen )
 • Schoonmaak adresje

  Ik zoek een schoonmaak adresje bij de mensen thuis

  een week geleden honden fan ( Middelburg )
 • Interieurverzorgster

  Terneuzen Port Service is op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare schoonmaakster voor ons kantoor, kantine en kleedruimte. Het betreft een functie voor minimaal 4 tot 6 uur per week.

  een week geleden Port Service Terneuzen ( Terneuzen )
 • Schoonmakers hotelkamers

  Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een flexibele schoonmaker voor de schoonmaak van hotelkamers. Woon jij in de omgeving van Sluiskil, weet je van aanpakken en ben je meerdere ochtenden per week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

  2 weken geleden Actief Werkt! ( Sluiskil )
 • Deegmaker industriële bakkerij

  Voor een klant in de food industrie zijn we per direct op zoek naar een Operator Deegmaker.

  2 weken geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Terneuzen )
 • Schoonmakers voor de leukste camping van renesse

  Schoonmaak van chalets en caravans

  2 weken geleden Thaluna Services ( Scharendijke )
 • Schoonmaakmedewerk(st)er

  Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewek(st)er voor een productielocatie in Vlissingen-oost Onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen dweilen moppen schoonmaken van douchegelegenheden,toiletgroepen,stofzuigen ,en reinigen van kantoren Je bent voor Gom het visitekaartje voor de mensen in het gebouw Bij interesse neem contact op met Helmi van Stappen. 06-20014109

  2 weken geleden H.v.stappen ( Vlissingen )
 • Schoonmaak medewerk(st)er

  Gom schoonhouden B.V 10 +-Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er Vlissingen Oost De juiste baan Als schoonmaakmedewerker loop je een vastgelegd schoonmaakprogramma af op een van onze objecten. Dat kan een kantoorpand of onderwijsinstelling zijn, maar ook een productielocatie of station. Onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen stofwissen, dweilen/moppen, schoonmaken van wanden,ramen (binnenzijde) en sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair. Incidenteel kan de direct leidinggevende je inschakelen voor periodiek schoonmaakwerk, waarbij (een onderdeel van) het object eens extra grondig onder handen wordt genomen. Bij Gom ben je meer dan een schoonmaker, je bent soms ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid en hostmanship staan bij Gom hoog in het vaandel. Als medewerker geef je opdrachtgevers het gevoel écht welkom te zijn. Je bent proactief en denkt mee over hoe we de zaken nog beter kunnen organiseren voor onze klanten. Bij interesse neem gerust contact op tel: 0610893818

  2 weken geleden Anelram ( Vlissingen )
 • Betrokken en enthousiast beheerder(sechtpaar) voor 2 zomerhuisjes

  In verband met de verhuizing van onze huidige gastvrouw, zijn we op zoek naar een enthousiast en betrokken beheerder(sechtpaar), voor onze twee zomerwoningen in Westkapelle, De huisjes zijn voor 2-4 personen, gelijkvloers en onderhoudsvriendelijk ingericht. De wisseldag is in het hoofdseizoen op vrijdag, voor- en naseizoen ook overige dagen en/of in overleg. Wij zijn op zoek naar de juiste perso(o)nen die zorgvuldig en met veel plezier de sleuteloverdracht en schoonmaak voor ons verzorgen, en het linnengoed willen wassen. Een vriendelijke en gastvrije houding en accuraat schoonmaken is hierbij erg belangrijk om onze gasten een fijne tijd in het mooie Westkapelle te bezorgen. We bieden een passende vergoeding, een zorgvuldige inwerking en flexibiliteit. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op of rond 1 februari. Voor verdere informatie en/of sollicitatie kun je mailen naar westkapelle@hotmail.com In afwachting van reactie een mooie dag gewenst! Vriendelijke groet, Anneke

  2 weken geleden Anneke9301 ( Westkapelle )