Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 61 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Schoonmaker/productiemedewerker

  Voor Bakkersland Terneuzen zijn we per direct op zoek naar een schoonmaker/productie medewerker

  6 dagen geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Terneuzen )
 • Schoonmaker westdorpe

  Voor een klant op de Axelse vlakte zijn we per direct op zoek naar een fysiek sterke schoonmaker

  6 dagen geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Westdorpe )
 • Schoonmaker/productiemedewerker

  Voor Bakkersland Terneuzen zijn we per direct op zoek naar een schoonmaker/productie medewerker

  6 dagen geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Terneuzen )
 • Flexibele schoonmaker

  Ben jij betrouwbaar en iemand die graag schoonmaak werkzaamheden wilt verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een flexibele schoonmaker die bereid is om op oproepbasis te werken. Als flexibele schoonmaker, ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van volledige huizen waarin buitenlandse werknemers hebben gewoond tijdens hun werktijd in Nederland. Deze functie betreft diverse schoonmaakwerkzaamheden op diverse locaties in Terneuzen, Hulst en Middelburg. De planning is afhankelijk van de situatie maar deze ontvang je uiterlijk 1 week van tevoren.

 • Medewerker schoonmaak restaurant (brasserie domburg)

  Wij zijn op zoek naar een medewerker algemene dienst om ons team per direct aan te vullen. Werkzaamheden zullen bestaan uit: schoonmaken van het restaurant, de toiletgroepen en de personele ruimtes. Je werkdag begint om 10 uur en zal eindigen tussen 11.30 en 14 uur (naar wens in te vullen).

  een week geleden Brasserie Domburg ( Domburg )
 • Strijkhulp bied zich aan!

  Strijken... geen tijd, geen zin of gewoon niet uw favoriete bezigheid? Ik help u graag!

  een week geleden Isabelle Alves ( Wissenkerke )
 • Huishoudelijke hulp bied zich aan

  Bent u op zoek naar iemand die wekelijks een ochtendje komt helpen met het huishouden, of bent u zelf niet meer voldoende ter been om dit zelf te doen en heeft u hierbij ondersteuning nodig? Zoek dan niet verder! Ik ben Isabelle Alves, een 23-jarige spontane jonge vrouw die u graag komt helpen.

  een week geleden Isabelle Alves ( Wissenkerke )
 • Schoonmaakmedewerkers m/v

  Wij zijn op zoek naar ervaren schoonmaakmedewerkers m/v voor het schoonmaken van vakantiehuisjes. Voor de volgende locaties zoeken wij: Oostkapelle Kamperland Zoutelande Koudekerke De werksaamheden vinden plaats op maandag, vrijdag en of zaterdag. Liefst met eigen vervoer en inzetbaarheid op meerdere plaatsen. Interesse neem contact op. Tel. 06 50633888 of stuur en E-Mail monikabeek@hotmail.com

 • Huishoudelijke hulpen

  Huishoudelijk werk bij klanten thuis. Dit houdt in: schoonmaken van sanitair, wc, badkamer, keuken, stoffen, stofzuigen, ramen zemen, wassen, strijken en andere voorkomende huishoudelijke taken.

  een week geleden Zeeuws Schoon ( Veere )
 • Interieurverzorgster

  Vanaf 19 maart tot eind oktober help je ons op maandag en vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur om de strandhuisjes weer netjes schoon te maken voor de nieuwe gasten

  een week geleden koos&miriam ( Domburg )
 • Schoonmaakmedewerkers m/v

  Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Heinkenszand en Goes zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. De werkzaamheden dienen zowel overdag als in de avonduren te worden uitgevoerd. Dit wordt in onderling overleg vastgesteld. Voor meer informatie over de projecten kunt u contact opnemen met mevr. J. Iliohan-Van Iren. Tel: 06-54255230

  een week geleden EHS Cleaning ( Goes )
 • Ontbijt/schoonmaakmedewerkster

  Wij op zoek naar een enthousiaste collega die 2 a 3 morgens per week van 7.30- +/- 13.00 uur samen met een collega uit ons kleine enthousiaste ochtendteam * het ontbijt wil verzorgen en serveren * de 6 hotelkamers wil schoonmaken * de was en strijk wil wegwerken * het restaurant wil schoonmaken

  een week geleden t Streefkerkse Huis ( Zoutelande )
 • Medewerker schoonmaak algemene dienst m/v

  Voor ons facilitair team zijn wij op zoek naar representatieve & gedreven kandidaten voor de functie MEDEWERKER SCHOONMAAK ALGEMENE DIENST 24 uur per week. FUNCTIE Schoonmaken van publieke ruimtes, personeelsruimtes en toiletten Verzorgen van klein wasgoed Incidenteel schoonmaken van hotelkamers in voorkomende gevallen (bijv late check-out) Werken in wisseldiensten, inclusief weekenden en feestdagen. Ochtenddiensten van 7.00-15.45uur en middagdiensten van 12.00-20.45uur. Deze zullen flexibel ingedeeld worden.

 • Kamerdames

  Wij zijn op zoek naar 3 kamerdames, die ons team vanaf 01 maart komen versterken in hotel v.d. Valk in Goes.

  een week geleden horij ( Goes )
 • Shovel machinist

  Voor een klant op de Axelse vlakte zijn we per direct op zoek naar een Shovel machinist.

  een week geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Westdorpe )