Medewerker Customer Service

Standplaats: Zierikzee

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Ben jij vastbesloten om onze klanten het ultieme Omoda gevoel te geven? Of het nu gaat om een vraag over een paar Vans-sneakers, Diesel laarzen of Tommy Hilfiger veterschoenen: door jouw bijzondere aanpak en oplossingen maak je onze klanten blij.

Net als voor Omoda – staat voor jou de klant in het middelpunt. Dit zie je terug in alles wat je doet. Als eerste aanspreekpunt van Omoda werk je met leuke collega’s samen op het hoofdkantoor in Zierikzee en ben je gedreven om jouw doel te bereiken: blije klanten. Dit realiseer je door uit te blinken bij het:
-antwoord geven op vragen via e-mail en telefoon;
-adviseren van klanten via chat;
-aandragen van creatieve oplossingen in het klantcontact;
-pro actief aandragen van ideeën om de klantervaring te verbeteren;
-verrichten van administratieve handelingen naar aanleiding van het klantcontact.

Voor deze functie zoeken we kandidaten die per direct, voor minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn, flexibel inzetbaar zijn en het geen probleem vinden om op zaterdag en/of in de avonduren tot 22.00 uur te werken.

Over Omoda

Binnen de retail zijn we marktleider voor schoenen liefhebbers. Doordat we een familiebedrijf zijn denken we altijd op lange termijn en zijn we ook financieel gezond. We groeien snel en blijven door ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 20 en vergeet onze succesvolle online shop niet. De collectie is uitgebreid en het merkaanbod is groot.

Het succes komt ons niet aanwaaien. Met passie voor het product en een drive om het uiterste voor de klant te doen geloven we in onze aanpak. Bij Omoda werken – op het hoofdkantoor en in de winkels – nu zo’n 550 mensen. Het klantenservice team spreekt bijna 1000 klanten per week. We vinden het belangrijk om er altijd voor onze klanten te zijn en daarom hebben we ruime openingstijden gedurende 6 dagen in de week. Het team bestaat uit zo’n 20 enthousiaste medewerkers die op een open en hechte manier met elkaar samen werken.

Het hoofdkantoor van Omoda ligt aan de rand van Zierikzee. Deze ligging maakt het niet alleen een makkelijke uitvalsbasis voor de winkelbevoorrading maar ook tot een goed bereikbare werkplek vanuit onder andere Goes, Middelburg en Goeree-Overflakkee. In Zeeland hebben we nog geen last van files dus de reistijd is vast te bepalen.

Functie-eisen

Door jouw enthousiasme en vastberadenheid het anderen naar de zin te maken voorzie jij onze klanten van het beste advies. Daarnaast komen de creatieve ideeën om problemen op te lossen uit jouw koker. Verder breng je mee:
-klantgerichtheid, je bent gedreven om anderen te verrassen;
-uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
-inlevingsvermogen in unieke situatie van de klant;
-communicatieve vaardigheden en flexibiliteit;
-positieve werkinstelling;
-beheersing van de Engelse taal is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

-20% personeelskorting op de collectie;
-aansluiting bij Pensioenfonds Detailhandel;
-uitzicht op een vast contract;
-goede reiskostenvergoeding;
-leuke werksfeer!
-lekkere koffie en dagelijks vers fruit.


Vacaturenummer 232317

Omoda.nl

t.a.v. Annemiek Janse
Ruigendijkweg 1
4301RX ZIERIKZEE

  • 0111-410044