Account manager Zeeuws Vlaanderen

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als accountmanager houd je je dagelijks bezig met het genereren van new business en het promoten van onze dienstverlening binnen voornamelijk MKB en retail organisaties. Dit doe je door het actief nabellen van je prospects, canvassen en netwerken. Uiteraard bezoek je veel prospects en relaties. Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll en weet op inhoudelijke wijze de ondernemers van diverse niveaus te overtuigen gebruik te maken van onze HR-dienstverlening: Geen snelle verkoop, maar lange termijn sales gebaseerd op vertrouwen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van minimaal 6 tot 8 afspraken per week. Je werkt zelfstandig vanuit kantoor Goes en zorgt er zelf voor dat je agenda is gevuld.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO Commerciële Economie;
•Je krijgt energie van het plegen van koude acquisitie en het werken aan de hand van targets;
•Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
•Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en prospects en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen.

Omdat payroll over vertrouwen gaat, verkoop je niet zomaar even een payrollovereenkomst. We zoeken dan ook een gedisciplineerde doorzetter, die weet dat je eerst moet zaaien voor je kunt oogsten.

Ben jij woonachtig in de regio Zeeuws- Vlaanderen? Heb jij een commerciële studie afgerond en ben je op zoek naar een baan, heb je baan gehad waarin je met targets hebt gewerkt of ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière door vanuit de HR-binnendienst naar de HR-buitendienst te willen gaan?

Persoonlijkheidskenmerken: Gunfactor – Netwerk – Energiek – Zelfstandig – Doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig kunt werken. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een resultaatafhankelijke bonus). Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repay.nl.

Contactpersoon: Manu de Busschere, Directeur Repay HRM Goes, m.debusschere@repay.nl, 08800-21660


Vacaturenummer 230050

Repay HRM Goes NV

t.a.v. Manu Busschere
Smithweg 1 .03
4462 HC GOES