FULL-TIME CHAUFFEURS

Standplaats: Yerseke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

De Koeijer Transport BV te Yerseke, werkmaatschappij van Kotra Logistics, is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en levende schaal- en schelpdieren. Dagelijks distribueren zij voor verschillende opdrachtgevers uit Europa en ver daar buiten, verse en diepgevroren producten vanuit het volledig volgens IFS-normen geconditioneerde distributiecentrum in Yerseke. Het wagenpark, met een gemiddelde leeftijd van twee jaar, is up-to-date, betrouwbaar, ATP-gecertificeerd en voorzien van moderne multitemp koel- en vriesinstallaties zodat de verse en diepgevroren producten op de juiste temperatuur blijven, om snel en onder de juiste condities te worden afgeleverd. Dag en nacht zijn meer dan 90 vrachtwagens onderweg in Europa.

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. Wij hebben diverse vacatures beschikbaar als;

FULL-TIME CHAUFFEURS

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van vers en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren vanuit Yerseke naar diverse bestemmingen in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Functie-eisen

-In het bezit van rijbewijs CE en Code 95
-Goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal

Vaardigheden:
Gezonde dosis werklust, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwgezet werken en klantgericht denken zijn de kernwoorden voor deze functies.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
-Uitstekend salaris volgens CAO-wegvervoer.
-Zelfstandige baan met verantwoording en ruimte voor eigen initiatief
-Prettige werksfeer in een groeiend en dynamisch familiebedrijf
-Werken in een transparante, ambitieuze en professionele organisatie.
-Doorgroeimogelijkheid naar schaal E-7
-Keuzemogelijkheid voor dagroutes, avondroutes of nachtroutes
-Collegiale werksfeer.
-Jong en goed onderhouden wagenpark


Informatie:
Word je enthousiast van bovenstaande vacatures ? Mail dan je sollicitatie met C.V. naar vacatures@koeijer.com. Voor meer informatie over deze functies kun je contact opnemen met Jan de Koeijer, tel.nr. 0113-577215. Vacatures staat ook op onze website: www.kotra-logistics.nl


Vacaturenummer 234651

Kotra Logistics BV

t.a.v. Jan de Koeijer
Krab 8
4401 pa YERSEKE