Zelfstandig werkend kok voor Brasserie Bries - Jaarcontract - 38 uur - Salaris BOVEN horeca CAO

Standplaats: Renesse

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Er is plaats vrij in onze keuken van onze nieuwe Brasserie Bries, De keuken staat onder leiding van chef-kok Gijs Pijnenburg en ter versterking van het team zijn we op zoek naar een collega met passie en ambities, om samen met ons de Brasserie naar een hoger niveau te brengen.

Functie-eisen

We verwachten dat je beschikt over een MBO diploma niveau 3 of hoger en kennis hebt van de huidige wet-, en regelgeving. Je bent gemotiveerd, zelfstandig en kan goed in een team werken. Ook verwachten we dat je op de hoogte bent en blijft van de trends en ontwikkelingen binnen het vak door middel van cursussen en workshops.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt meestal 4 dagen per week, op een bijzonder mooie locatie, in een brasserie dat goed bekend staat in de wijde omgeving. Je krijgt een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk dat je ook een normaal sociaal leven kunt leiden en daar hoort ook een weekend per maand vrij bij. Tevens is het mogelijk om in de zomermaanden vakantie op te nemen. Wij gaan uit van een meerjarige samenwerking binnen een gezellig en gedreven team van alle leeftijden.


Vacaturenummer 231279

Olav Davidse

t.a.v. Olav Davidse
Laone 2
4325 EK RENESSE