Strandhotel Westduin zoekt een ervaren Medewerker Ontbijt

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 23
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wie ben jij?
Als Medewerker Ontbijt weet jij op Zeeuwse wijze gasten te laten genieten van een goede start van de dag. Je hebt een vriendelijke open houding en een passie voor gastvrijheid, je verwelkomt iedere gast met een glimlach!

Daarnaast maak je de mise-en-place voor de lunch klaar en ben je inzetbaar voor roomservice. Je kunt ook door je ruime ervaring worden gevraagd te werken bij lunch, diner en/of banqueting.

Werken in het weekend en op feestdagen is geen probleem voor jou.Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een viersterren hotel gelegen in Vlissingen/Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als
onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen.‘’

Functie-eisen

Wat ga je doen?
Als Eerste Medewerker Ontbijt ben je in de ochtend op je best. Je bent een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en minimaal twee jaar relevante werkervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je weet als geen ander om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Je hebt een passie voor eten en drinken en hebt goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie bij een familiebedrijf binnen de hotellerie. Wij hebben goede primaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw maandrooster is altijd een maand van te voren bekend.

Sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar: hr@goldentulipwestduin.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elif Kaya, medewerkster HR: 0118 552510.


Vacaturenummer 232623

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE