Sous Chef Brasserie Bries - jaarcontract - 38 uur -Salaris BOVEN horeca CAO

Standplaats: Renesse

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Brasserie Bries in Renesse is een nieuwe brasserie welke in 2016 met veel succes gestart is. De brasserie Bries maakt enerzijds deel uit van het onlangs geheel vernieuwde Badhotel Renesse anderzijds is het een op zich zelf staande Brasserie waar inmiddels vele Belgische, Nederlandse en Franse de weg gevonden hebben. Naast 53 kamers en hotelsuites beschikt het Badhotel over een sfeervolle intieme Brasserie, 3 multifunctionele zalen en een private dining room. Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok met aspiratie om verder op de ladder te klimmen. Dit betreft een fulltime dienstverband van minimaal 38 uur per week. In onze keuken, waar de nieuwste apparatuur tot je beschikking staat, ben je een flexibele, allround en creatieve medewerker.

Functie-eisen

Afgeronde Koksopleiding tot Zelfstandig werkend kok. Creativiteit en een goede smaakbeleving spreken voor zich. Goede kennis van de HACCP regelgeving Je bent gast- en resultaatgericht, collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden Je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een goed opgeleid en enthousiast team. Je hebt wisselende diensten (ochtend/middag/avond) Je krijgt een jaarcontract, dus niet alleen voor de zomermaanden. Jouw sollicitatie, voorzien van CV en pasfoto, kun je sturen naar: Badhotel Renesse, t.a.v. Olav Davidse via directie@badhotelrenesse.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op via +31(0)111-462500.


Vacaturenummer 229332

hotelcoach

t.a.v. Olav Davidse
Kapelleweg 4 a