Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 334 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Fulltime assistent manager in ons restaurant.

  Restaurant de Korenbeurs op Landgoed Rijckholt is een restaurant met een bed & breakfast. De bed & breakfast heeft 21 kamers; veel gasten combineren een overnachting met een diner of arrangement. Wij zijn een klassiek restaurant met een hoge waardering volgens Gaultmillau en Michelin; wij koken altijd vers en met veel lokale producten. Het restaurant en de bed & breakfast bevinden zich op Landgoed Rijckholt, hier huisvest zich ook een woon-zorg voorziening voor ouderen en een kinderopvang. Het restaurant faciliteert beiden; van boodschappen tot ontbijt, lunch en diner. Mede om die reden zijn wij 7 dagen in de week geopend.

  3 dagen geleden Landgoed Rijckholt ( Geersdijk )
 • Ervaren medewerker bediening

  Wij zoeken jou! Jij bent iemand die onze waardes en normen door je aderen hebt lopen; de gast is het belangrijkste, van moment van welkom tot en met het helpen van de jassen aandoen is de gast het enige wat telt! Jij bent iemand die als zelfstandige gastheer/gastvrouw kan functioneren. We verwachten dat je de gerechten met eventueel begeleidende wijnen, na enige training, vlekkeloos en zelfstandig aan tafel kunt toelichten. Je weet wanneer je een passend praatje kunt maken met de gasten. Kortom, wij zoeken iemand met passie voor het vak, iemand die doorgaat wanneer anderen stoppen en die interesse heeft in alles waar het vak voor staat en is!

  2 weken geleden Restaurant de Goese kade ( Goes )
 • Horeca medewerker

  Camping Duinhoeve is op zoek naar NIEUWE COLLEGA'S voor in de keuken, bakkerij, snackbar en bediening. Ben jij beschikbaar ook in de weekenden. Gastvrijheid,nette en vlotte uitstraling en collegiaal staan bij ons hoog in het vaandel.Kom versterk onze enthousiaste team. Heb je ervaring,en heb je een juiste instelling. Dan zijn wij op zoek naar jouw

  3 weken geleden Camping Duinhoeve Renesse ( Renesse )
 • Pizzabakker/afwassers/keukenhulp

  bestelling opnemen en afrekenen pizza 's bakken,friet en snack frituren voorbereidingen van je mise en place

  6 uur geleden valken ( Biggekerke )
 • Leerling kok

  De functie Je bereidt gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en planning. Ook verricht je voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, (voor)koken, mengen, roeren, etc. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid, etc. Het doorgeef-gereed maken van bestellingen door het uitvoren van a la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren, volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Het uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen. Natuurlijk hoort schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur bij de functie. Overige voorkomende werkzaamheden kunnen zijn: het assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen en overige werkzaamheden in opdracht van leidinggevende. De organisatie kent een sterke groei waardoor er voor geschikte kandidaten, die met de organisatie meedenken, meer dan voldoende ontplooiingsmogelijkheden liggen, enthousiasme en leergierigheid zijn dus van groot belang. Dit alles onder begeleiding van een Erkend Leermeester.

 • Medewerker bediening m/v

  Vitae Wellnessresort Goes is een organisatie waar verwennen en luxe centraal staan. Ben jij een persoon die van nature gastvrij en enthousiast is? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega om ons dynamische team te versterken. Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en behulpzame wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  8 uur geleden Vitae Wellnessresort Goes ( Goes )
 • Medewerker/ster bediening

  Wij zijn voor ons restaurant in Zoutelande opzoek naar een medewerker/ster bediening. Het gaat om ongeveer 3 avonden in de week, in de wintermaanden van november tot maart om ongeveer 2 avonden in de week. het is een leuke baan in een gezellig team. de werktijden zullen vanaf 18.00 zijn. dus goed te combineren met studie, kids of een andere baan

  9 uur geleden Hotel Het Verschil ( Zoutelande )
 • Bartender

  De functie Als Bartender sta je achter de bar in onze Pommery Lounge Bar. De gehele bar valt onder het beheer van de Bartender. De voornaamste taak van de Bartender is het bereiden en verkopen van dranken. De Bartender schenkt wijn in en maakt bijvoorbeeld koffie of cocktails. Soms geeft een Bartender informatie aan de gasten over bijvoorbeeld de inhoud van een cocktail of de smaak van een bepaalde wijn. Tevens houdt hij de voorraad van dranken bij en vult deze aan waar nodig. Indien ook de voorraadkast leeg raakt en er dranken besteld dienen te worden bij de leverancier, geeft de Bartender dit door aan zijn leidinggevende. Voordat de gasten arriveren verzorgt de Bartender de mise en place. Dit zijn voorbereidende werkzaamheden zoals het klaarzetten van de glazen of het snijden van citroenen voor in de drankjes. Wanneer gasten iets bij de Bartender bestellen wordt dit ter plekke klaar gemaakt. Vaak rekent de Bartender het bestelde drankje direct met de gast af. Tussendoor is de Bartender voortdurend bezig met het spoelen van vuile glazen en het netjes maken van de bar. Vaak werkt hij direct samen met het bedienend personeel. De bediening loopt langs de tafels en neemt daar de bestelling van de gasten op. Deze bestelling wordt vervolgens doorgegeven aan de Bartender, die de drankjes maakt waarna de bediening deze weer naar de gasten brengt. Een Bartender is zelf veel met gasten in contact, omdat deze vaak aan de bar zitten of aan de bar komen bestellen. Na sluitingstijd maakt de Bartender de bar en bijbehorende apparatuur, zoals biertap en koffieapparaat, schoon.

 • Leerling bediening

  De functie Je bedient de gasten in het restaurant. Je ontvangt en placeert de gasten. De bestellingen van de gasten opnemen. Raadplegen van de eerste medewerker Bediening of het keukenpersoneel t.b.v. bijzondere wensen van de gasten. Je geeft bestellingen door aan de keuken of het buffet. Zo nodig ondersteun je de andere afdelingen bij eenvoudige bestellingen. Je serveert de gerechten en dranken. Het dekken/klaarmaken van de tafels en het opruimen en schoonmaken van publieksruimten behoort ook tot een van de werkzaamheden. Ook afruimen van de tafels is onderdeel van de functie. Verrichten van werkzaamheden m.b.t. de voorbereiding van de bediening. De organisatie kent een sterke groei waardoor er voor geschikte kandidaten, die met de organisatie meedenken, meer dan voldoende ontplooiingsmogelijkheden liggen, enthousiasme en leergierigheid zijn dus van groot belang. Dit alles onder begeleiding van een Erkend Leermeester.

 • Bediening medewerker

  De functie Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service van topniveau, om zorg te dragen voor tevreden gasten. Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak is afspraak. In deze functie ben je de gastheer/gastvrouw, kortom het visitekaartje van het restaurant. Je bedient de gasten in het restaurant. Je ontvangt en placeert de gasten. Je neemt de bestellingen op, zo nodig zelf klaar maken van eenvoudige bestellingen en afruimen van de tafels wanneer dit nodig is. Het opmaken en afrekenen met de gasten. Raadplegen van de eerste medewerker Bediening of het keukenpersoneel t.b.v. bijzondere wensen van de gasten. Je geeft bestellingen door aan de keuken of het buffet. Ook verzorg je de mise en place en dek je de tafels.

 • Zelfstandig werkend kok

  De functie In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, doorbereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

 • Horeca medewerker/ medewerker cafetaria&ijssalon

  Als cafetaria medewerk(st)er hou je je bezig met alle werkzaamheden die zich voordoen in een cafetaria. Zo neem je bestellingen op van gasten, bak je frites en snacks, bedien je de gasten en reken je bestellingen af. Tevens is het zeer belangrijk dat je zorgt voor een schone werkomgeving. Naast een snack assortiment is er op de locatie ook een eenvoudige plate service. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkere hamburger, een sate schotel en een schnitzel. Van jou wordt verwacht dat je ook deze maaltijden klaar kunt maken. Uiteraard heb je er geen problemen mee om eens een bord naar de tafel van de gast te brengen. Zowel parttime als fulltime (20-35 uur en is bespreekbaar) Ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn, stuur dan snel je cv met een foto en motivatie naar onze mailadress

  10 uur geleden Han1919 ( Vlissingen )
 • Medewerker bediening (m/v) - walcheren

  Functieomschrijving Als medewerker in de bediening zorg je er met je collega’s voor, dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Je bent attent, proactief, enthousiast en geen moeite is je teveel. Je bent er daadwerkelijk voor de gasten en je kunt je werkzaamheden goed organiseren. In deze veelzijdige functie ben je met het team verantwoordelijk voor kwaliteit, service en gastvrijheid. Tot je werkzaamheden behoren onder andere: Bedienen in het restaurant, bar- en terraswerkzaamheden. Prettige en effectieve samenwerking met je collega’s in keuken en bediening

  21 uur geleden Try act EWIV ( Middelburg )
 • ***keukenhulp***

  Wij zoeken voor onze twee restaurants in Kortgene een keukenhulp. Wil je op deze baan reageren, stuur dan een mail naar mediadewaardin@gmail.com

  23 uur geleden De Waardin ( Kortgene )
 • ***leuke, gezellige,gastvrije bediening gezocht m/v***

  Wij zoeken voor onze twee restaurants in Kortgene, een leuke, gezellige, gastvrije bediening. Wil je op deze baan reageren? Stuur dan een mail naar mediadewaardin@gmail.com

  23 uur geleden De Waardin ( Kortgene )